Το πιο περίεργο πρόσωπο που θα συναντήσετε στην Ατλάντα

Φοράει τα τακούνια και στροβιλίζει μια σκυτάλη

Ακόμη και αν δεν έχετε ταξιδέψει ποτέ στην Ατλάντα της Γεωργίας, η πανταχού παρούσα πόλη στην αμερικανική κουλτούρα καθιστά εύκολο να μάθετε ποια από τα κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα, από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996, στον κόσμο της Coca Cola, Γεωργία Ενυδρείο.

Αν ψάχνετε για κάτι λιγότερο παραδοσιακό για να δείτε στο επόμενο ταξίδι σας στην Ατλάντα, θα πρέπει να σκεφτείτε έξω από το κουτί - πολύ μακριά από το κουτί.

Ένας χαρακτήρας που ονομάζεται "Baton Bob", ο οποίος περιπλανιέται στους δρόμους της πόλης πρέπει να ταιριάζει με τον λογαριασμό.

Ποιος είναι ο Μπάτον Μπομπ;

Επίσημα, ο Μπάτον Μπομπ είναι ένας καλλιτέχνης του δρόμου της Ατλάντα, ίσως ο πιο κακόφημος της πόλης. Φυσικά, δεν υπάρχει τίποτα «επίσημο» για τον Μπατόν Μπόμπ, ο οποίος χορεύει, σπρώχνει τη σκυτάλη (και επομένως το όνομα «Μπάτον») και συμπεριφέρεται με αλλιώδεις ρυθμούς στους δρόμους της Ατλάντας, συχνά αθλητικά φανταχτερά από δραματικά νυφικά μέχρι πανάκια θεματικές εποχιακές φορεσιές όπως ένα φόρεμα κολοκύθας αποκριών.

Πολλοί περιστασιακοί περαστικοί πιστεύουν ότι ο Μπάτον Μπομπ απλά εκτελεί στους δρόμους για προσοχή - οι λιγότερο ευαίσθητοι άνθρωποι το αποδίδουν στο να είναι «τρελός» - αλλά ο πραγματικός λόγος είναι πολύ πιο ανθρώπινος. Πριν γίνει Baton Bob, ο άνθρωπος που ήταν επίσημα γνωστός ως Bob Jameson υπέφερε από κατάθλιψη και ο θεραπευτής του συνέστησε να κάνει πράγματα που τον έφεραν χαρά για να το αντιμετωπίσει. Έτσι, γεννήθηκε ο Μπάτον Μπομπ.

Πού μπορείτε να βρείτε το μπατονάκι Bob;

Μπορείτε να περιμένετε ότι κάποιος ως ιδιοσυγκρασιακός όπως ο Μπάτον Μπομπ θα εμφανιζόταν σε τυχαίες τοποθεσίες σε τυχαίες χρονικές στιγμές, αλλά συνήθως μπορείτε να τον βρείτε γύρω από το Piedmont Park, ένα από τα δημοφιλέστερα τουριστικά αξιοθέατα της πόλης, το οποίο βρίσκεται κοντά σε μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ατλάντα .

Ο Baton Bob δεν θα είναι δύσκολο να εντοπίσει - εκτός από το εικονικό του tutu, μπορείτε επίσης να τον βρείτε φορώντας μίνι φούστες, μπότες και άλλα μη παραδοσιακά ενδύματα - και συχνά χτυπά ένα σφυρίχτρο που θα σας οδηγήσει σε αυτόν ελλείψει προφανών οπτικών σημείων.

Σκεφτείτε ότι αναγνωρίζετε τον Μπάτον Μπομπ, αλλά ποτέ δεν ήσαστε στην Ατλάντα;

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Μπάτον Βόμπ ζούσε στο Σαιντ Λούις, Μ.Ο. και συχνά έπαιζε στους δρόμους του κεντρικού δυτικού άκρου της πόλης, μέχρις ότου μια νομική διαμάχη τον ανάγκασε να μετακινηθεί από το Σαιντ Λούις στην Ατλάντα αργά το καλοκαίρι του 2003.

Ειδικές παραστάσεις του Μπάτον Μπομπ

Εάν μένετε στην Ατλάντα για κάποιο χρονικό διάστημα, είστε σχεδόν βέβαιος να βρείτε τον Μπάτον Μπομπ που στροβιλίζεται στους δρόμους κοντά στο Πάρκο Πεδεμόντιο. Εάν έρχεσαι κατά τη διάρκεια ορισμένων ειδικών εκδηλώσεων της Ατλάντα (δηλαδή εκείνων που επικεντρώνονται στην κοινότητα των LGBT, όπως το Atlanta Pride), μπορεί να έχεις μια ιδιαίτερα ξεχωριστή παράσταση και να δεις τον Bob να τσακίζει ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό απ 'ότι συνήθως.

Ο Baton Bob επίσης περιστασιακά κάνει κάμεσες σε πιο παραδοσιακές παραστάσεις της Ατλάντα, συμπεριλαμβανομένου ενός πρόσφατου stint σε ένα έργο από το Φεστιβάλ Γεωργίας Σαίξπηρ. Επιπλέον, συνεργάστηκε με την Εκστρατεία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα για παραστάσεις σε ορισμένες εκδηλώσεις της περιοχής της Ατλάντα. Έτσι, εάν συμβεί να βρίσκεστε στην Ατλάντα ενώ η οργάνωση αυτή δουλεύει στην περιοχή, μπορείτε να δείτε τον Μπατόν Μπόμπ να πάρει το προσκήνιο κάποιος τόσο μοναδικός που αξίζει.