Πού να έχετε πάρτι γενεθλίων χειμώνα στην πόλη Κάνσας (σελίδα δύο)

Πού πρέπει να έχει πάρτι γενεθλίων χειμώνα στην πόλη του Κάνσας (Συνέχεια από την πρώτη σελίδα):

Ένας αναγνώστης, νέος στο Metro της KC, μου έστειλε ένα e-mail και με ρώτησε ποιες ήταν οι σκέψεις μου για ένα γενέθλια για το κρύο καιρό για το γιο της. Ενώ η ιππασία και το ταξίδι στον ζωολογικό κήπο KC θα μπορούσαν πιθανότατα να αποκλειστούν, υπάρχουν πολλά μέρη γύρω από το KC για να έχουν ένα επιτυχημένο πάρτι γενεθλίων όταν είναι κρύο έξω - και αυτά μπορεί να είναι διασκεδαστικές χειμερινές δραστηριότητες για παιδιά που κουράζονται να είναι μέσα και χρειάζονται μια θεραπεία για την πλήξη κρύου καιρού!

Το Party Dome της Οδησσού είναι μια ιδιωτική επιχείρηση που ανοίγει για το πάρτυ σας μόνο. Προσφέρουν ζώνη λέιζερ ετικέτα, δωρεάν arcade παιχνίδια, paintball και πολλά άλλα. Το φιλικό προς την οικογένεια περιβάλλον είναι ανοιχτό για γενέθλια και κάθε είδους εκδηλώσεις.

Το υπερσύγχρονο ψυχαγωγικό κέντρο προσφέρει arcade, bowling, tilt-a-whirl, ετικέτα λέιζερ, go-karts, αυτοκίνητα προφυλακτήρων, μαθήματα σχοινιών, καρναβάλι, μπουφέ, catering, αίθουσα δεξιώσεων και πολλά άλλα. Τα πακέτα γενεθλίων προσφέρουν μια επιλογή από επιλογές και μπορείτε να σχεδιάσετε τη δική σας ημέρα. Προσφέρουν επίσης πακέτα εφήβων και μεγάλων παιδιών.

20080 W 151st St
Olathe, KS
(913) 780-2500


Ιστοσελίδα: Money Biznus

Πίθηκος γύρω από κάθε θέση, ένας από τους οποίους βρίσκεται στο Great Mall των Μεγάλων Πεδιάδων.

Κατάλληλο για μικρότερα παιδιά, διαθέτουν φουσκωτά, δομές παιχνιδιού, αναρριχητικούς τοίχους, παιχνίδια και πολλά άλλα. Έχουν επίσης ένα ξεχωριστό τμήμα μόνο για μικρά παιδιά.

Ενώ δεν μπορείτε να το σχεδιάσετε ακριβώς επειδή ένα καλό ποσό χιονιού θα πρέπει να είναι στο έδαφος, Suicide Hill στο Brookside θα ήταν ένα εξαιρετικό μέρος για ένα γενέθλια.

Πάρτε έλκηθρα / σωλήνες / δίσκους σας και έχετε μια έκρηξη. Μην ξεχνάτε τη ζεστή σοκολάτα - και ίσως να κατευθυνθείτε στο Cupcake a la mode ή στο Glace για μια θεραπεία μετά από έλκηθρο.

Δείτε τον Οδηγό Πληροφοριών για το Suicide Hill

Ενώ η Ice Terrace του Crown Centre και ο πάγος στο Park Place είναι τα μοναδικά υπαίθρια παγοδρόμια του μετρό, υπάρχουν πολλά μέρη για να πατίνουμε και στο εσωτερικό.

Ανατρέξτε στον Οδηγό Παγοδρομιών KC εδώ: http://kansascity.about.com/od/sports/a/KCIceRinks.htm

Τα σπίτια αναπήδησης αφθονούν γύρω από το μετρό, ελέγξτε το Zonkers (Olathe), το KidZone (Blue Springs), το Fun Run (Liberty / KC North), το Bounce House Moon Walks (Zona Rosa), το Pump it Up Play (Shawnee και Olathe) .

Maze Craze (Zona Rosa), Advance Laser Tag και Jaegerz Lazer Tag (NKC) προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές για όλες τις ηλικίες.

Πολλά γυμναστήρια διαθέτουν ανοιχτές συνεδρίες και πάρτι γενεθλίων για όλες τις ηλικίες με διάφορες δραστηριότητες, ανάλογα με το γυμναστήριο. Γυμναστική Γυμναστικής (Βόρεια), Pinnacle (Shawnee / OP), Γυμναστήριο Emerald City (OP), Gage Center (Blue Springs), Γυμναστήριο μου (OP, για μικρότερα παιδιά).

Μην ξεχνάτε το Wonderscope, την Science City της Union Station, το μπόουλινγκ, το πατινάζ για άλλες μεγάλες ιδέες για πάρτι γενεθλίων.