Σχεδιάζοντας ένα μήνα του μέλιτος στην Ταϊτή

Συμβουλές για την κράτηση της πιο ρομαντικής διαμονής στη Bora Bora, Moorea και άλλα νησιά

Αν οποιοσδήποτε προορισμός έχει κατασκευαστεί για ένα μήνα του μέλιτος , είναι Tahiti . Αυτά τα όμορφα και ρομαντικά νησιά του Νοτίου Ειρηνικού, γνωστά επίσημα ως Γαλλική Πολυνησία, αλλά συνήθως αναφέρονται ως Ταϊτή, προσφέρουν στους νεόνυμπους ένα ειδυλλιακό μέρος για να χαλαρώσετε, να απολαύσετε τον ήλιο και να δοκιμάσετε μια ποικιλία από νέες δραστηριότητες. Με πολλά νησιά από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε - συμπεριλαμβανομένης της αγκυροβολημένης στη λιμνοθάλασσα Bora Bora , της ορεινής Moorea και των ειδυλλιακών Atolls Tuamotu όπως το Tikehau - η προγραμματισμένη επίσκεψη εδώ μπορεί να φανεί συντριπτική.

Αλλά η Ταϊτή δεν απογοητεύει ως προορισμό μήνα του μέλιτος, οπότε αν είναι η τοπική σας επιλογή, εδώ είναι μερικές βασικές συμβουλές για το σχεδιασμό

Αναμονή Ακριβά

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένα μήνα του μέλιτος στην Ταϊτή απαιτεί μια γενναιόδωρη χρηματική δαπάνη: Οι τιμές σε θέρετρα τεσσάρων και πέντε αστέρων, όπως το InterContinental Moorea Resort & Spa ή το Four Seasons Resort Bora Bora , κυμαίνονται από $ 500 έως $ 1.000 μια νύχτα, τα καταλύματα, εκτός από τα standard δωμάτια του ξενοδοχείου στο κύριο νησί της Ταϊτής, δεν μπορούν να περάσουν κάτω από $ 300 τη νύχτα (και πολλά είναι πάρα πολύ βασικά - χωρίς κλιματισμό, απίστευτα κλινοσκεπάσματα - για να ικανοποιήσουν νεόνυμφους). Επιπλέον, το φαγητό εδώ είναι περίφημο ακριβά, καθώς ο πρωινός μπουφές μόνος μπορεί να είναι $ 40- $ 60 ανά άτομο!

Γενικά, όταν υπολογίζετε σε αεροπορικά εισιτήρια, φαγητό και δραστηριότητες, μπορείτε να περιμένετε ένα μήνα του μέλιτος στην Ταϊτή να κοστίσει τουλάχιστον $ 6.000 και $ 10.000- $ 12.000 κατά μέσο όρο. Οι τιμές στα θέρετρα της Ταϊτής, Moorea και ορισμένες από τις Atoll Tuamotu (όπως το Tikehau και το Fakarava) είναι πολύ λιγότερο ακριβές από ό, τι στη Bora Bora (αλλά πρέπει να δείτε Bora Bora) και υπάρχουν τρόποι για να σώσετε , και παραμονή θέρετρο) που αξίζει τον έλεγχο.

Κατώτατη γραμμή : Εάν έχετε επιλέξει την Ταϊτή, θα έπρεπε καλύτερα να είστε προετοιμασμένοι για ένα βαρύ νομοσχέδιο πιστωτικής κάρτας κατά την επιστροφή σας.

Συμβουλή: Εξετάστε τη δημιουργία ενός μητρώου μήνα του μέλιτος. Είναι σαν ένα νυφικό μητρώο σε ένα πολυκατάστημα, αλλά εγγραφείτε σε έναν ιστότοπο (υπάρχουν περισσότερες από δώδεκα), επιλέξτε μια λίστα επιθυμιών (θέρετρο, θεραπείες spa, δραστηριότητες ) από αυτό που θα θέλατε να γνωρίσετε στο μήνα του μέλιτος και έχετε οι φιλοξενούμενοί σας μοιράζονται το δώρο του γάμου τους σε σας.

Μην είστε πολύ φιλόδοξοι

Τα νησιά του Ταϊτή είναι όλα τόσο όμορφα ώστε να μπείτε στον πειρασμό να φτάσετε στο νησί. Εδώ είναι οι οδηγίες μου για τα προτεινόμενα δρομολόγια που θα σας επιτρέψουν να εκτιμήσετε όλα τα Ταϊτή που πρέπει να προσφέρετε και να επιστρέψετε στην πατρίδα σας ξεκούραστα και όχι εξαντλημένα:

Κατασκευάστηκε στη Bora Bora

Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθούν, τα άλλα νησιά της Ταϊτής απλά δεν μπορούν να ανταγωνιστούν με το αδιαμφισβήτητο wow factor του Bora Bora. Γι 'αυτό συνιστούμε να κάνετε την Bora Bora την τελευταία στάση στο δρομολόγιό σας - η οποία είναι δυνατή ανάλογα με τα δρομολόγια πτήσης μεταξύ των οχημάτων για τις ημέρες της εβδομάδας που θα ταξιδέψετε.

Πες τους ότι είσαι νεόνυμφους

Ναι, τα θέρετρα μπορούν να προσπαθήσουν να σας πουλήσουν ειδικά πρόσθετα ρομαντισμού, τα οποία μπορείτε πάντα να παρακμήσετε - αλλά αν ξέρουν ότι είστε νεόνυμφους, μπορεί επίσης να ρίξουν λίγα ρομαντικά επιπλέον που θα χάνατε.