Συμβουλές για οικογενειακά ταξίδια στην Ταϊτή

Ποια νησιά και θέρετρα στην Ταϊτή είναι τα καλύτερα για τα παιδιά;

Τα νησιά της Ταϊτής μπορεί να είναι ένας παράδεισος νεόνυμφων , αλλά τα οικογενειακά ταξίδια αυξάνονται όλο και περισσότερο στην άνοδο. Ακολουθούν μερικές συμβουλές και στρατηγικές αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε τα Ταϊτή , τη Μουρέα ή τη Μπόρα Μπόρα με τα παιδιά σας.

Stick με τα μεγάλα νησιά

Εκτός από την απειλή του ηλιακού εγκαύματος και τσιμπήματα κουνουπιών, Μια οικογενειακή διακοπές Tahiti είναι γενικά ασφαλής, ακόμη και πολύ μικρά παιδιά.

Αλλά επειδή τα παιδιά τείνουν να βαρεθούν εύκολα, μπορεί να είναι τρελός και να αρρωσταίνουν πιο συχνά από τους ενήλικες, έχει νόημα να επικεντρωθεί στα τρία μεγάλα νησιά - Tahiti, Moorea και Bora Bora - όπου υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε δραστηριότητες, συσκευασμένα τρόφιμα και ιατρική περίθαλψη .

Σε περίπτωση έκτακτης ιατρικής έκτακτης ανάγκης, το κύριο νοσοκομείο βρίσκεται στην Ταϊτή και οι πτήσεις από τα απομακρυσμένα νησιά του Tuamotus και του Marquesas είναι λιγότερο συχνές.

Αναζητήστε αξία ή προσθέστε χώρο σε δωμάτια, παραλιακά μπανγκαλόου και βίλες

Ενώ η Ταϊτή είναι διάσημη για τα υπεράκτια μπανγκαλόου της , είναι ακριβή και όχι η καλύτερη επιλογή για οικογένειες. Ορισμένα θέρετρα προσφέρουν δωμάτια, σουίτες και βίλες κατάλληλα για ταξίδια με μικρά παιδιά.

Στο Tahiti, αυτά περιλαμβάνουν τις σουίτες Garden Suites ή Lagoon Suites (τέσσερις μονάδες και μια μικρή κουζίνα) στο Manava Suite Resort Tahiti, τα δωμάτια Panoramic (με δύο queen size κρεβάτια) ή το Motu Overwater Bungalows δείτε σημειώσεις σχετικά με τα υπεράκτια μπανγκαλόου κάτω) που βρίσκονται γύρω από το ρηχό Lagoonarium στο InterContinental Tahiti Resort και στον κήπο των δωματίων Deluxe Lagoon View (ζητήστε δύο συνδεόμενα δωμάτια) στο Le Meridien Tahiti.

Το Moorea Resort & Spa , το Moorea Pearl Resort & Spa , το Moorea Resort και το Moorea Resort απέχουν λίγα μόνο λεπτά με το αυτοκίνητο από το Moorea Resort. Το Moorea Resort & Spa προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που θα μπορούσατε να περιμένετε από ένα ξενοδοχείο τριών αστέρων στην πόλη, Spa & Spa, το Bungalows King Garden (τέσσερις κοιμάται) στο Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa και τις βίλες δύο και τριών υπνοδωματίων (4 έως 6 άτομα) στο Legends Resort Moorea.

Στο Bora Bora, οι επιλογές είναι σίγουρα ακριβότερες, ενώ οι καλύτερες επιλογές για οικογένειες είναι οι Beach Suites (4 άτομα) στο Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa , το Motu Family Suites στο InterContinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa τέσσερις), οι βίλες δύο υπνοδωματίων με ιδιωτική πισίνα (έξι έξι) στο Four Seasons Resort Bora Bora και οι παραθαλάσσιες βίλες με πισίνα ενός υπνοδωματίου (τέσσερις) στο The St. Regis Bora Bora Resort .

Χρησιμοποιήστε προσοχή εάν κάνετε κράτηση υπεράκτιου μπανγκαλόου

Πολλά υπεράκτια μπανγκαλόου μπορούν να φιλοξενήσουν έως τέσσερις επισκέπτες (συνήθως υπάρχει κρεβάτι king size και καναπέ-κρεβάτι), αλλά λόγω της θέσης τους, που βρίσκονται πάνω από τη λιμνοθάλασσα με εύκολη πρόσβαση στο νερό μέσω εξωτερικών καταστρωμάτων και βημάτων, δεν είναι πάντοτε καλή επιλογή για οικογένειες με μικρότερα παιδιά ή ακόμα και με μεγαλύτερα παιδιά που δεν είναι ισχυροί κολυμβητές.

Ορισμένα θέρετρα προσφέρουν προστασία από τα παιδιά για τους επισκέπτες που θέλουν να ζήσουν πάνω από το νερό.

Παρέχονται παιδικά κλαμπ και babysitting

Αν ονειρεύεστε να έχετε μερικές ώρες κάθε μέρα εξ ολοκλήρου στον εαυτό σας, κάντε κράτηση σε ένα θέρετρο με πρόγραμμα για παιδιά ή υπηρεσία φύλαξης παιδιών.

Στις Ταϊτή και Moorea, δεν υπάρχουν προγράμματα για παιδιά, αλλά τα μεγάλα θέρετρα προσφέρουν όλοι την υπηρεσία φύλαξης παιδιών. Στη Μπόρα Μπόρα, το Four Seasons Resort Bora Bora διαθέτει ένα Kids Club, ένα αφιερωμένο Chill Island για εφήβους και babysitting.

Το St. Regis Bora Bora Resort διαθέτει ένα Kids Creativity Club καθώς και ενοικιάσεις ποδηλάτων και ένα ήρεμο Lagoonarium για κολύμβηση με αναπνευστήρα.

Τόσο το InterContinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa όσο και το Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa προσφέρουν babysitting κατόπιν αιτήματος.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Η Donna Heiderstadt είναι συγγραφέας και συντάκτης ελεύθερων ταξιδιών με έδρα τη Νέα Υόρκη, ο οποίος έχει περάσει τη ζωή της ακολουθώντας τα δύο κύρια πάθη: τη συγγραφή και την εξερεύνηση του κόσμου.