Μπόρα Μπόρα Pearl Beach Resort & Spa

Αυθεντικό περιβάλλον και πολυτελή πολυτέλεια

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Σε ορισμένα σημεία, η γνησιότητα του παλιού σχολείου αγωνίζεται κάθε φορά με φανταχτερά καμπάνες και σφυρίγματα - και για γνήσια ταϊτιανή ατμόσφαιρα και αρχιτεκτονική είναι δύσκολο να νικήσετε το Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa. Αυτό το ευρύχωρο και, ωστόσο, κάπως οικείο θέρετρο, που βρίσκεται σε ένα καταπράσινο αγροτεμάχιο στο Motu Tevairoa που βλέπει στις σμαραγδένιες κορυφές της Bora Bora , προσφέρει άφθονη φιλοξενία, υπέροχη τοποθεσία και αρκετή πολυτέλεια για να ικανοποιήσει όσους την απαιτούν.

Η αδελφή ιδιοκτησία στο Moorea Pearl Resort & Spa, το Bora Bora Pearl είναι ιδανικό για ζευγάρια ή ακόμα και οικογένειες που εκτιμούν αξέχαστες εμπειρίες σε μαρμάρινα μπάνια.

Μία από τις καλύτερες παραλίες του Bora Bora

Το Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa βρίσκεται στην παραλία του Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa σε μια παρθένα λουρίδα μαλακής λευκής άμμου που εκτείνεται για εκατοντάδες μέτρα μέσα στην ανοιχτή μπλε λιμνοθάλασσα, σαν μια ρηχή πισίνα με θαλασσινό νερό, ιδανική για επιπλέει και ψαροντούφεκο με ευκολία. Υπάρχει επίσης μια μικρή πισίνα υπερχείλισης γλυκού νερού με θέα στην παραλία, το συγκρότημα υπερχείλισης μπανγκαλόου του θέρετρου και το πανύψηλο Mt. Οτεμένου στην απόσταση.

Με μόλις 80 μπανγκαλόου, το θέρετρο αισθάνεται λιγότερο απλωμένο από μερικούς από τους ανταγωνιστές του - και όμως υπάρχει αρκετό περιθώριο για περιπλανήσεις ανάμεσα στα μονοπάτια στον κήπο που διασχίζουν τα καλά μπανγκαλόου προς το εξαιρετικό Manea Spa. Τοποθετημένο μέσα στο τοπίο, θα βρείτε ένα γήπεδο μίνι γκολφ, γήπεδο μπάσκετ, γήπεδο τένις, γήπεδο βόλεϊ και αίθουσα παιχνιδιών με μπιλιάρδο και τραπέζια πινγκ πονγκ.

Υπάρχει επίσης ένα Coral Nursery που προσελκύει τροπικά ψάρια, όπου μπορείτε να ψαροντούφεκο, καθώς και ένα επιτόπιο κέντρο κατάδυσης.

Ποιο μπανγκαλόου είναι κατάλληλο για εσάς;

Οι περισσότεροι επισκέπτες στην Ταϊτή θέλουν να μείνουν σε ένα υπερχείλιμο μπανγκαλόου - και το Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa έχει το μερίδιό τους. Υπάρχουν 50, με έκταση 570 τετραγωνικά πόδια περίπου, περίπου το ήμισυ του μεγέθους εκείνων στα νεότερα θέρετρα πέντε αστέρων της Bora Bora, αλλά με πολλές πολυτελείς πινελιές: κλιματισμό, μπανιέρα πλήρους μεγέθους (μόνο τα Overwater και Premium Overwater Bungalows διαθέτουν μπανιέρες ) και ξεχωριστό ντους, king size κρεβάτι, δορυφορικές τηλεοράσεις και αρκετές πύλες προβολής γυαλιού ενσωματωμένες σε κομοδίνα και τραπέζι του καφέ.

Η μόνη διαφορά μεταξύ των 20 Overwater Bungalows και των 30 Premium Overwater Bungalows είναι η θέα από την εξωτερική βεράντα (τα Premiums αντιμετωπίζουν το όρος Otemanu).

Αλλά τα ζευγάρια που αναζητούν την ιδιωτική ζωή μπορεί να θέλουν να ελέγξουν τις δύο άλλες κατηγορίες μπανγκαλόου, και οι δύο από τις οποίες είναι επίσης κλιματιζόμενες. Οι 20 σουίτες Pool Pool (με 14 κατατάσσονται ως Premium λόγω της επιθυμητής τοποθεσίας και των πρόσθετων ανέσεων) έχουν έκταση 872 τετραγωνικά πόδια (συμπεριλαμβανομένου υπαίθριου ντους και τροπικού κήπου) αλλά διαθέτουν επίσης ένα ευρύχωρο και περιφραγμένο υπαίθριο χώρο με σκεπαστό σαλόνι και ιδιωτικό πισίνα.

Η τρίτη επιλογή είναι μία από τις 10 σουίτες Beach με τζακούζι, οι οποίες έχουν επιφάνεια 786 τετραγωνικά πόδια και διαθέτουν καθιστικό με απευθείας πρόσβαση στην παραλία, ντους σε ένα τροπικό μπάνιο στο κήπο και ιδιωτική κλειστή βεράντα με τζακούζι. Επειδή κοιμούνται και δύο ενήλικες και δύο παιδιά, αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες.

Εξαιρετικές επιλογές φαγητού

Με τρία εστιατόρια και δύο μπαρ, το Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa προσφέρει επιλογές για να ικανοποιήσει τους περισσότερους ουρανίσκους. Το Tevairao, η κύρια τραπεζαρία, σερβίρει πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο σε ένα αξέχαστο σκηνικό: είναι ένα περίπτερο με ταραγμένη οροφή που κάθεται 20 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και προσφέρει υπέροχη θέα στη λιμνοθάλασσα καθώς γευματίζετε σε ένα ευρύ φάσμα τοπικών και διεθνή αγαπημένα.

Αποτελεί επίσης το χώρο για ξεχωριστές βραδιές θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της Πολυνησιακής Νύχτας που συνοδεύεται από μουσική και χορό.

Πιο απλό, το εστιατόριο και μπαρ Miki Miki δίπλα στην πισίνα είναι ανοιχτό μόνο για μεσημεριανό γεύμα και σερβίρει σάντουιτς, σαλάτες και τοπικό φαγητό, όπως το νόστιμο poisson cru (ακατέργαστο μαριναρισμένο ψάρι της Ταϊτής).

Το νεότερο εστιατόριο είναι το Fare Ambrosia, ένα εκλεκτό ιταλικό εστιατόριο που σερβίρει ένα μίγμα ιταλικών φαγητών, με επίκεντρο τοπικά θαλασσινά και πολυνησιακές προετοιμασίες. Είναι ανοικτό για δείπνο πέντε νύχτες την εβδομάδα (κλειστά Δευτέρα και Παρασκευή) στην υψηλή περίοδο, από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο.

Για κοκτέιλ, το μπαρ Taurearea, που βρίσκεται στον επάνω όροφο και δίπλα στο δραματικό λόμπι / χώρο υποδοχής με ταράτσα, είναι ανοιχτό το βράδυ (το μπαρ Miki Miki δίπλα στην πισίνα σερβίρει λίμνες την ημέρα).

Ένας Κήπος Απολαύσεων

Σε αντίθεση με πολλά θέρετρα της Ταϊτής, όπου η παραλία είναι το μοναδικό αστέρι, το Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa έχει ένα δεύτερο γραφικό θαύμα: τους θαυμάσια καταπράσινους κήπους.

Είναι σκιασμένες από φοίνικες και είναι ιδανικές για ένα απλό πρωινό ή αργά το βράδυ, αλλά είναι επίσης το σπίτι στο Manea Spa. Χτισμένο το 2006 και διαθέτει πέντε αίθουσες περιποιήσεων και ένα ζευγάρι μόνο Royal Pavilion, είναι ένα χαλαρωτικό, υπαίθριο καταφύγιο μπαμπού, ξύλου καόρι και πέτρα λάβα που βρίσκεται ανάμεσα σε ανθισμένες λίμνες.

Όπως σε όλα τα Spa Manea (ένα Pearl Resort και το SPM Hotels exclusive), οι θεραπείες βασίζονται στην παράδοση των Ταϊτούι, η οποία στην πολυνησιακή κουλτούρα είναι η ολιστική έκφραση της πνευματικότητας, της ενέργειας, της ομιλούμενης λέξης και της αφής. Όλες οι επεξεργασίες γίνονται με προϊόντα που χρησιμοποιούν τοπικά συστατικά, όπως λάδι μονόλι, σανταλόξυλο, βανίλια, τιάρα και φραγκιπάνι.

Οι επισκέπτες που αναζητούν μια πιο μόνιμη μνήμη της Ταϊτής μπορούν επίσης να πάρουν ένα παραδοσιακό αρχαίο φυλετικό τατουάζ από έναν από τους καλλιτέχνες τατουάζ του Bora Bora (η λέξη τατουάζ είναι μια απόδειξη της ταϊτιανής λέξης tatou ). Όπως όλα σε αυτό το φιλόξενο και γαλήνιο θέρετρο, η προέλευσή του είναι αυθεντική.

Κράτηση της διαμονής σας

Ελέγξτε τις τιμές για τη διαμονή σας στο Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa στο TripAdvisor.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Η Donna Heiderstadt είναι συγγραφέας και συντάκτης ελεύθερων ταξιδιών με έδρα τη Νέα Υόρκη, ο οποίος έχει περάσει τη ζωή της ακολουθώντας τα δύο κύρια πάθη: τη συγγραφή και την εξερεύνηση του κόσμου.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους