Έρευνας κατασκευαστές RV πριν αγοράσετε

Είναι εύκολο να ελέγξετε πολλές μάρκες σε απευθείας σύνδεση

Αν έχετε κάνει τη μεγάλη απόφαση να αγοράσετε ένα RV, η δέουσα επιμέλεια σας σημαίνει έρευνα, έρευνα, έρευνα. Ακριβώς όπως όταν είστε έτοιμοι να αγοράσετε ένα νέο αυτοκίνητο, είναι προς το συμφέρον σας να κάνετε συγκρίσεις σχετικά με την τιμή, την αξία για τα χρήματα, την ποιότητα, την αξιοπιστία και τις προδιαγραφές. Και ακριβώς όπως όταν ψάχνετε για νέες εκσκαφές, η κάτοψη και το πώς αισθάνεστε σε εσάς είναι σημαντικές για τη συνεχή ικανοποίησή σας από την αγορά σας.

Ένα RV είναι μια σημαντική και ακριβή αγορά, και όπως ακριβώς και με τα αυτοκίνητα και τα σπίτια, θέλετε πραγματικά να αποφύγετε την τύψη του αγοραστή. Κάνοντας την εργασία σας προτού να αγοράσετε κάνει αυτό πολύ λιγότερο πιθανό. Εδώ είναι μερικά σημεία για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε.

RVT.com

Αυτή η ιστοσελίδα συγκεντρώνει κριτικές χρηστών για τους περισσότερους κατασκευαστές / μάρκες RV. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο αναζήτησης ή να κάνετε κλικ στις μάρκες που εξετάζετε από τη λίστα που παρέχεται. Για παράδειγμα, εάν κάνετε κλικ στο Jayco, θα βρείτε κριτικές και κριτικές για τα μοντέλα 35 Jayco RV. Στην ίδια σελίδα, θα βρείτε συνδέσμους προς τους αντιπροσώπους που πωλούν Jayco RVs. Τα σχόλια των χρηστών είναι χρήσιμα, αλλά είναι σοφό να τα παίρνετε με μεγάλη περιεκτικότητα σε αλάτι αφού δεν γνωρίζετε τους αναθεωρητές και τι μπορούν να είναι οι προσωπικές τους προτιμήσεις και αντιπαθείς - από πού προέρχονται, με άλλα λόγια. Αλλά αν υπάρχουν αρκετές αναθεωρήσεις που όλα έρχονται σε παρόμοια συμπεράσματα, αυτό θα μπορούσε να φέρει ένα ορισμένο βάρος.

RVReviews.net

Το RVReviews.net είναι ο ιστότοπος μιας ερευνητικής εταιρείας που επικεντρώνεται σε κατασκευαστές RV. Παράγει οδηγούς (πραγματικά βιβλία) που σας βοηθούν να κάνετε συγκρίσεις μεταξύ των RV που σκέφτεστε. Παρόλο που όλες οι πληροφορίες στους οδηγούς δεν δημοσιεύονται στον ιστότοπο (θέλουν να πουλήσουν τα βιβλία), υπάρχουν σύνδεσμοι που σας ενημερώνουν για τους οδηγούς και διαβάζοντας αυτά που μαθαίνετε τι είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε ένα RV.

Οι οδηγοί καλύπτουν όλους τους κατασκευαστές των A, B, B + και C αυτοκινήτων - που είναι πάνω από 45 μάρκες. Αυτοί οι οδηγοί είναι ένας εξαιρετικός πόρος για κάποιον που θέλει να σκάψει πραγματικά βαθιά για να ελέγξει όλες τις δυνατότητες RV.

MotorHome.com

Το Motorhome.com είναι ο ιστότοπος του περιοδικού MotorHome και περιλαμβάνει λεπτομερείς και μη λεπτομερείς αξιολογήσεις από το προσωπικό του περιοδικού που περιλαμβάνουν φωτογραφίες, σχέδια, προδιαγραφές και συνδέσμους επαφών για τον κατασκευαστή. Πρόκειται για μια εξαιρετική πηγή για όλους όσους αναζητούν καροτσάκι. Είδος σαν το αυτοκίνητο και οδηγός των RVs. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης τμήματα για πάρκα RV, εθνικά πάρκα, κατάλογο των RV προς πώληση και ένα φόρουμ χρηστών.

ConsumersDigest.com

Αυτός ο ιστότοπος, ο οποίος καλύπτει ένα ευρύ φάσμα στοιχείων, είναι ένα χρήσιμο σημείο εισόδου για όσους επιθυμούν να αγοράσουν ένα RV. Η κάλυψή του, που γράφτηκε από έναν εμπειρογνώμονα για τα RVs, παρέχει μια επισκόπηση των αλλαγών από τα προηγούμενα χρόνια, συγκρίνει τα νέα μοντέλα, μιλά για τάσεις και συγκρίνει τις τιμές. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε την έρευνά σας που μπορεί να σας οδηγήσει σε συγκεκριμένα "must-haves" ή "δεν μου αρέσουν" προτού καταλήξετε να αποφασίσετε ποια συγκεκριμένη μάρκα και μοντέλο θέλετε.