Πώς να κάνετε μια καταγγελία θορύβου στο Μπρούκλιν

Γείτονες, Σκύλοι, Κατασκευή Οδήγηση Τρελός; Πραγματοποιήστε μια καταγγελία, πάρτε 'Em πρόστιμο

Ρύπανση θορύβου το # 1 ζήτημα ποιότητας ζωής στο Μπρούκλιν

Ο θόρυβος του δρόμου Παιδιά πάρτι. Κατασκευασμένο θόρυβο. Συναγερμοί αυτοκινήτων. Μερικές φορές ο Μπρούκλιν είναι απλά πολύ δυνατός. Οι καταγγελίες για θόρυβο είναι το ζήτημα ποιότητας ζωής για τους κατοίκους της Νέας Υόρκης - και αυτό περιλαμβάνει το Μπρούκλιν.

Αλλά υπάρχει ελπίδα. Οι κάτοικοι του Μπρούκλιν θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η Νέα Υόρκη έχει "κώδικα θορύβου". Έγινε αποτελεσματική κάτω από το Δήμαρχο Bloomberg της Νέας Υόρκης το 2007.

Οι παρατυπίες θορύβου έχουν πραγματικά δόντια: πρόστιμα

Και για να οδηγήσουμε στο σπίτι το γεγονός ότι σε μια μεγάλη πόλη, όλοι πρέπει να συμβιβαστούμε λίγο, ο κώδικας θορύβου υποστηρίζεται από πραγματικά πρόστιμα . Για παράδειγμα, ένα άτομο που χρησιμοποιεί το κινητό τηλέφωνο κατά τη διάρκεια δημόσιας παράστασης μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο ύψους $ 50. Και αν ενώ ταξιδεύετε με τη δροσερή μοτοσικλέτα Ducati Monster 696, κάνετε υπερβολικό θόρυβο και κάποιο αντικείμενο, μπορεί να χτυπήσετε με χοντρό πρόστιμο 800 €.

Πώς μπορώ να κάνω παράπονο;

Πώς κάνετε ένα παράπονο θορύβου; Σε γενικές γραμμές, καλέστε 311 για παράπονα θορύβου. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να kvetch online (συμπληρώνοντας μια φόρμα), όπως σημειώνεται παρακάτω.