Οδηγός για νέους κανονισμούς μετρό MTA

Τι πρέπει να ξέρετε για Τυχαίες τσάντες Ελέγξτε και να πιείτε καφέ στο μετρό

Όταν ταξιδεύετε με το μετρό αυτές τις μέρες, αφήστε τον καφέ σας στο σπίτι και προετοιμαστείτε για τυχαίες αναζητήσεις σακουλών. Υπάρχουν νέοι κανόνες για την οδήγηση των υπόγειων γραμμών της Νέας Υόρκης. Διαβάστε το τελευταίο από το MTA πριν από την επόμενη μετακίνηση.

Τυχαίες αναζητήσεις τσάντα

Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο σύστημα του μετρό του Λονδίνου, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Michael Bloomberg ανακοίνωσε ότι η αστυνομία θα ξεκινήσει να πραγματοποιεί τυχαίες έρευνες για τις τσάντες και τα πακέτα των αναβάτες του μετρό. Η αστυνομία MTA θα διεξάγει παρόμοιες έρευνες και σε προαστιακά τρένα.

Ο Επίτροπος της Νέας Υόρκης, Ρέιμοντ Κέλι, δήλωσε ότι οι αναβάτες θα αναζητηθούν ιδανικά πριν περάσουν από τα turnstiles, αλλά οι επιβάτες μπορούν επίσης να αναζητηθούν μία φορά μέσα. Εισηγούσε στους επιβάτες να αποφεύγουν να φέρονται σακίδια ή ογκώδη πακέτα στις αμαξοστοιχίες του μετρό.

Ο δήμαρχος Bloomberg διαβεβαίωσε τους New Yorkers ότι δεν υπήρχαν συγκεκριμένες απειλές κατά του συστήματος μετρό της Νέας Υόρκης. Ωστόσο, η Νέα Υόρκη παρέμεινε σε έντονη κατάσταση συναγερμού από τις 11 Σεπτεμβρίου 2001.

Νέοι κανόνες MTA

Οι αναβάτες του υπόγειου δρόμου θα πρέπει επίσης να έχουν γενναία το πρωί να μετακινούνται χωρίς τον καφέ τους. Τον Ιούνιο, η MTA ανακοίνωσε νέους κανόνες για τους αναβάτες του μετρό, ο οποίος τέθηκε σε ισχύ τον Οκτώβριο . Οι κανόνες απαγορεύουν τη μετακίνηση μεταξύ των αυτοκινήτων, την κατανάλωση καφέ και άλλων ποτών, τη χρήση σελιδοδεικτών και τη στήριξη των ποδιών σε ένα κάθισμα του μετρό - μεταξύ άλλων επικίνδυνων δραστηριοτήτων. Οι διαταραγμένοι κανόνες θα τιμωρούνται με πρόστιμα μεταξύ $ 25 και $ 100.

Με βάση τις πρόσφατες έρευνες πεδίου, φαίνεται ότι εξακολουθεί να είναι εντάξει να αγωνιστική επίθεση BO και grope τους συναδέλφους σας αναβάτες.

Περισσότερες πληροφορίες

MTA Χάρτης Μετρό της Νέας Υόρκης

Οι New York Times για τους ελέγχους των τσάντες μετρό

Κανόνες δεοντολογίας του μετρό MTA

Οδηγίες για το μετρό του Συμβούλου Διαμετακόμισης

Γραφείο του Δημάρχου της Νέας Υόρκης