Ημέρα μνήμης Reno / Tahoe Σαββατοκύριακο Δραστηριότητες και εκδηλώσεις

Εάν είστε ένας από τους τυχερούς που ζουν ή επισκέπτονται την περιοχή Reno / Tahoe, δεν χρειάζεται να πάτε μακριά (ή ίσως πουθενά) για να απολαύσετε ένα ωραίο Σαββατοκύριακο της Ημέρας της Μνήμης.

Ημέρα μνήμης στα πάρκα και τις περιοχές αναψυχής

Η περιοχή Reno / Tahoe διαθέτει εξαιρετικά δημόσια πάρκα κατάλληλα για τα πάντα, από έναν ήσυχο περίπατο μέχρι μεγάλες οικογενειακές συγκεντρώσεις. Είμαστε επίσης περιτριγυρισμένοι από δημόσια εδάφη που διοικούνται από το Γραφείο Διαχείρισης Γης και της Υπηρεσίας Δασών των ΗΠΑ, προσφέροντας μια πληθώρα πιθανών υπαίθριων περιπέτειων.

Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε τη δική σας εκδήλωση, μπορείτε να νοικιάσετε ένα καταφύγιο ή ένα περίπτερο πάρκου για τη δραστηριότητά σας.

Ημέρα Μνήμης Σαββατοκύριακο στο The Discovery

Το Discovery θα είναι ανοιχτό από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ. την Ημέρα Μνήμης. Φέρτε την οικογένεια για να απολαύσετε μια μέρα εκμάθησης και διασκέδασης στο The Discovery. Το Discovery θα είναι επίσης ανοιχτό το Σάββατο και την Κυριακή.

Blue Star Museums Εθνικό Πρόγραμμα στο Εθνικό Μουσείο Αυτοκινήτου στο Reno

Από την Ημέρα Μνήμης μέχρι την Ημέρα της Εργασίας, ενεργά στρατιωτικά μέλη (Στρατός, Πολεμικό Ναυτικό, Πολεμική Αεροπορία, Ακτοφυλακή, Ναυτικοί, Εθνική Φρουρά και Αποθεματικό) και μέχρι πέντε μέλη της οικογένειας έχουν ελεύθερη είσοδο στο Εθνικό Μουσείο Αυτοκινήτου , 10 S. Lake Street στο Ρίνο, με την παρουσίαση της στρατιωτικής τους ταυτότητας.

Οικογενειακό πάρκο περιπέτειας του νησιού

Το Wild Island Οικογενειακό Πάρκο Περιπέτειας στο Sparks ανοίγει το πάρκο του θα είναι ανοικτό κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου Ημέρας Μνήμης. Οι περισσότερες ημέρες, το πάρκο νερού ανοίγει στις 11 π.μ. Άλλα αξιοθέατα, όπως το Bow Coconut, Laser Mazes, Pirate Cove και High Ballocity, θα είναι επίσης ανοιχτά.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε κοντά

Black Rock Rendezvous

Εδώ είναι η ευκαιρία σας να μάθετε περισσότερα για την απίστευτη έρημο Black Rock, που βρίσκεται μέσα στην Εθνική Περιοχή Διατήρησης (ή απλώς NCA για συντομία) στο Black Rock Desert High Rock Canyon Emigrant Trails. Πρόκειται για ένα Σαββατοκύριακο περιβαλλοντικών εργαστηρίων, περιηγήσεις σε σημαντικά χαρακτηριστικά περιοχής, ιστορία, κάμπινγκ, ποικιλία παρουσιάσεων, διασκεδαστικό παιδικό στρατόπεδο, εκδρομές στην περιοχή, εκτοξεύσεις ρουκετών, εθελοντικές ευκαιρίες και τραγούδι κάτω από τον αστερισμό του ουρανού.

Οι φίλοι του Black Rock / High Rock είναι ο κύριος διοργανωτής, με τη βοήθεια οργανισμών όπως το Γραφείο Διαχείρισης Γης, η υπαίθρια σχολή της Νεβάδα, οι φίλοι της Νεβάδα Wilderness και πολλοί άλλοι.

Τα κύρια εκδηλώσεις Rendezvous ξεκινούν το Σάββατο, 100 μίλια βόρεια του Reno στο κάμπινγκ στο Black Rock Playa. Ένα πρόγραμμα γεγονότων, οδηγιών και χαρτών είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Black Rock Rendezvous. Πρόκειται για ένα δωρεάν, οικογενειακό γεγονός. Τα κατοικίδια ζώα δεν συνιστώνται, αλλά επιτρέπονται εάν είναι υπό έλεγχο ανά πάσα στιγμή και σε λουρί ενώ βρίσκεστε στο στρατόπεδο.

Αν σχεδιάζετε να κάνετε το campsite, φροντίστε να διαβάσετε αυτές τις πληροφορίες σχετικά με την κάμπινγκ στην Black Rock Desert.

Ημέρα Μνήμης της Βιρτζίνια Σίτι Σαββατοκύριακο Celebration of Heroes Parade

Η παρέλαση ξεκινά το μεσημέρι το Σάββατο και θα ταξιδέψει κάτω από την οδό C Street, την κύρια οπισθέλκουσα της Virginia City. Η παρέλαση γιορτάζει τον ηρωισμό και τη θυσία εκείνων των Αμερικανών που πέθαναν υπερασπιζόμενος το έθνος μας. Όλες οι συμμετοχές είναι ευπρόσδεκτες.

Ταξιδέψτε με το τρένο εκδρομών Virginia & Truckee

Ελάτε βόλτα τη βασίλισσα των σύντομων γραμμών για το Σαββατοκύριακο της Ημέρας του Μνήμης. Το τρένο ανοίγει για τη σεζόν το Σάββατο και υπάρχουν αναχωρήσεις όλη την ημέρα από την αποθήκη στην οδό F και την Ουάσινγκτον στην πόλη Βιρτζίνια, από τις 10:30 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Μια όλη ημέρα διάλειμμα είναι $ 15.

Κρατήσεις δεν απαιτούνται. (Σημείωση: Πρόκειται για εκδρομικό τρένο, όχι για V & T που εκτελεί δρομολόγια προς το Carson City).

Βόλτα στο Βιρτζίνια & Truckee Σιδηρόδρομος (V & T)

Κάντε μια πραγματική ατμοκίνητη αμαξοστοιχία στην αποκατασταθείσα διαδρομή Comstock μεταξύ Virginia City και Carson City / Mound House. Το μεγαλύτερο μέρος της γραμμής άνοιξε το 2009 και θα εκτελεί δρομολόγια με στρογγυλό και μονόδρομο, ξεκινώντας από το Σαββατοκύριακο της Memorial Day. Τα τρένα θα εκτελούνται τις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Κυριακές μέχρι τον Οκτώβριο. Μπορείτε να πάρετε εισιτήρια online για αυτή τη διαδρομή. Αυτό είναι ένα δημοφιλές αξιοθέατο. να πάρετε εισιτήρια εκ των προτέρων ή πιθανότατα να μείνετε στο σταθμό.

Κρατικό Μουσείο Σιδηροδρόμων της Νεβάδας

Το κρατικό σιδηροδρομικό μουσείο της Νεβάδα στο Carson City θα είναι ανοιχτό για το Σαββατοκύριακο Memorial Day από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ., από το Σάββατο έως και τη Δευτέρα. Ελάτε βόλτα την ιστορική ατμομηχανή Virginia & Truckee # 25 κάθε μέρα.

Οι εκδρομές με το τρένο Memorial Day αναχωρούν από το σταθμό Wabuska από τις 10:00 έως τις 16:00 κάθε μέρα. Το Μουσείο βρίσκεται στο 2180 S. Carson Street.

Ημέρα μνήμης στη λίμνη Tahoe

Πηγαίνετε στη λίμνη Tahoe

Το Village Incline στη βόρεια ακτή της λίμνης Tahoe βρίσκεται μόλις 35 μίλια νοτιοδυτικά του Reno. Ακόμη και το αυτοκίνητο αυτό το μέρος της λίμνης είναι εξαιρετικό, αλλά αν θέλετε να εξερευνήσετε περαιτέρω, διαβάστε το άρθρο μου με οδηγίες για την οδήγηση γύρω από τη λίμνη Tahoe και άλλες πληροφορίες και γεγονότα σχετικά με αυτό το High Sierra γραφικό θαύμα και παιδική χαρά. Να είστε έτοιμοι να μοιραστείτε το δρόμο με πολλούς άλλους οδηγούς αν επιλέξετε την περιπλάνηση. η λίμνη Tahoe λεκάνη παίρνει πολλούς επισκέπτες σε Σαββατοκύριακα διακοπών.

Λίμνη Tahoe Nevada State Park και παραλίες

Το Lake Tahoe Nevada State Park προσφέρει δύο ξεχωριστές εμπειρίες στην ανατολική πλευρά της λίμνης Tahoe, νότια του Incline Village. Το Spooner Backcountry στο Lake Tahoe Nevada State Park είναι το μέρος για να κάνετε τόσο για πεζοπορία όσο και για ορεινή ποδηλασία. Μερικά μονοπάτια οδηγούν σε καταπληκτική θέα στη λεκάνη της λίμνης Tahoe. Για ένα μέρος για να πάρετε την οικογένεια για μια μέρα στην παραλία στη λίμνη Tahoe, δεν μπορείτε να νικήσετε το Sand Harbor στο Lake Tahoe Nevada State Park .

Ο καιρός το επιτρέπει, υπάρχουν πολλές άλλες παραλίες στη λίμνη Tahoe , όπως το Nevada Beach και το Cave Rock στην πλευρά της Νεβάδα.

Ημέρα έναρξης στη λίμνη

Πραγματοποιώντας το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης από την Παρασκευή έως τη Δευτέρα, αυτή η εκδήλωση Lake Tahoe περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως καγιάκ, ποδηλασία, πάρτι μεγάλου χορού, ιστορικές εκδρομές και πάρτυ ανοίγματος στο κατάστρωμα εστιατορίων. Η εκδήλωση υποστηρίζεται από την ένωση West Shore του Tahoe, έτσι ώστε να είναι το μεγαλύτερο μέρος της δράσης. Δείτε το ημερολόγιο των γεγονότων για να μάθετε τι συμβαίνει και πού.