Σικάγο Γκολφ Μαθήματα

Σχεδιάζοντας μια εκδρομή γκολφ στο Σικάγο; Μείνετε και παίζετε αυτά τα γήπεδα γκολφ στο Σικάγο

Σχεδιάζοντας μια εκδρομή γκολφ στο Σικάγο; Λοιπόν, όπως ίσως γνωρίζετε, υπάρχουν πάρα πολλά μαθήματα γκολφ του Σικάγου, θέρετρα και ξενοδοχεία για να διαλέξετε από τη μεγαλύτερη περιοχή του μετρό. Για να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα τέτοιο ταξίδι, θα βρείτε παρακάτω τη λίστα με μερικά από τα γήπεδα γκολφ του Σικάγου και τα θέρετρα που μπορείτε να παίξετε ή ακόμα και να μείνετε και να παίξετε. Ο κατάλογος αυτός καλύπτει ακτίνα περίπου 40 μιλίων από το Διεθνές Αεροδρόμιο O'Hare, το οποίο αποτελεί καλό σημείο αναφοράς τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους ντόπιους.

Έχω επίσης προμηθεύσει όσο το δυνατόν πιο χρήσιμες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των πράσινων τελών, του κόστους του καλαθιού, των πληροφοριών για το μάθημα, του τόπου διαμονής κλπ. όλα αυτά θα βρείτε στις αναλυτικές αναφορές γηπέδου γκολφ μου. Η σεζόν του γκολφ στο Σικάγο είναι το Μάρτιο μέχρι τον Νοέμβριο, δίνουν ή παίρνουν. Εντάξει, για το πλήρες skinny, απλά κάντε κλικ στο θέρετρο ή το όνομα γήπεδο γκολφ για να δείτε.

Chicago Golf Resorts:

Σικάγο Μαθήματα Γκολφ:

Πώς να πάτε εκεί:

Όλα τα γήπεδα γκολφ και θέρετρα που αναφέρονται παραπάνω εξυπηρετούνται από το διεθνές αεροδρόμιο O'Hare (ORD).

Αναζητήστε τις καλύτερες συμφωνίες ενοικίασης αεροπορικών εταιρειών και ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων με αυτούς τους δύο συνδρομητές, οι οποίοι παρέχουν στους ταξιδιώτες ένα σύγχρονο εργαλείο αναζήτησης για να συγκρίνουν τις τιμές για αεροπορικά εισιτήρια και ενοικιάσεις αυτοκινήτων όλων των αξιολογήσεων: