Ένας ταξιδιωτικός οδηγός για το Σικάγο το Νοέμβριο

Εορταστικές εκδηλώσεις διακοπών, Power Shopping Dominate Month

Το Σικάγο είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για κάθε εποχή του χρόνου, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην αρχή της περιόδου των διακοπών γύρω από τις Ημέρες των Ευχαριστιών. Θα βρείτε ειδικές εκδηλώσεις διακοπών καθώς και θεαματικές ευκαιρίες για αγορές. Το Σικάγο είναι μια μεγάλη πόλη για φαγητό, οπότε φροντίστε να απολαύσετε κάποια από αυτά κατά την επίσκεψή σας το Νοέμβριο.

Νοέμβριος καιρός

Ο καιρός τον Νοέμβριο δεν είναι αυτό που προσελκύει τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια αυτού του τέλους του φθινοπώρου μήνα, και εδώ γιατί: Τα μέσα μεσημεριανά απόγευμα ξεπερνούν τους 47 βαθμούς Φαρενάιτ, με βροντές να πέφτουν κατά μέσο όρο τη νύχτα κατά 32 βαθμούς.

Και τότε υπάρχει χιόνι? ο μέσος όρος για το μήνα είναι 2,9 ίντσες. Ή θα μπορούσε να έρθει με τη μορφή κρύου βροχής. Είτε έτσι είτε αλλιώς είναι υγρό.

Τι να φορέσω

Παρά τα όσα αναφέρουν οι μέσοι όροι, ο καιρός κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου μπορεί να ποικίλει ευρέως. μερικές φορές είναι ασυνήθιστα δροσερό, και άλλες μέρες μπορεί να είναι εντελώς κρύο. Ελέγξτε την πρόγνωση καιρού λίγο πριν πάτε. Αλλά δεν έχει σημασία τι λέει, τα στρώματα της ένδυσης είναι σίγουρα εντάξει. Πάρτε μια παρυφή τάφρο με φερμουάρ επένδυση, peacoat, ή επένδυση δερμάτινο μπουφάν. Μπορεί επίσης να θέλετε γάντια και ένα κομψό καπέλο. Εάν διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε κάτι για να κρατήσετε ζεστό, αυτό είναι ένας μόνο λόγος για να ψωνίσετε. Εάν μένετε στο κέντρο του Chicago Loop ή Magnificient Mile, θα κάνετε πολλά περπάτημα. Φέρτε άνετα παπούτσια ή μπότες αστραγάλων για να το κάνετε μια ευχάριστη εμπειρία.

Επαγγελματίες Νοεμβρίου

Η πόλη φωτίζεται, φτάνει όλοι στο πνεύμα των διακοπών, από το Magnificent Mile Lights Festival & Parade μέχρι τον επίσημο φωτισμό των Χριστουγεννιάτικων Δέντρων του Σικάγου.

Νοέμβριος Cons

Υπάρχει μια καλή πιθανότητα πτήσης ή οδήγησης προβλήματα, αν έρχεται μια καταιγίδα? εδώ είναι όπου μπορείτε να δειπνήσετε και να πίνετε εάν έχετε λανθάνον σε ένα από τα αεροδρόμια. Επίσης, οι τιμές των ξενοδοχείων ανεβαίνουν επειδή είναι η εποχή των διακοπών τους, κυρίως στο Magnificent Mile και στο Loop.

Νοέμβριος Στιγμιότυπα

Επεξεργασμένο από την Audarshia Townsend