Εστιατόρια και εστιατόρια στο Mall Mayfair στο Μιλγουόκι

Το Mayfair Mall είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στο Μιλγουόκι με περισσότερα από 180 καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων αξιόλογων εμπόρων λιανικής πώλησης όπως Macy's, Sephora, Crate και Barrel και Pottery Barn. Υπάρχουν περισσότερα από 30 εστιατόρια και σνακ μπαρ, καθώς και κινηματογράφος AMC 18 θεάτρων. Βρίσκοντας στο 2500 N. Mayfair Rd στην Wauwatosa, οι επισκέπτες μπορούν να προσβλέπουν στην ποικιλομορφία του εμπορικού κέντρου όπου μπορούν να απολαύσουν μια ημέρα σπα στο Salon Nails 4 Seasons, μια τεχνολογική αναβάθμιση στο κατάστημα της Apple ή μια λιχουδιά στο Candy της Fuzziwig Εργοστάσιο.

Το Mayfair Mall είναι γνωστό για το ωραίο γήπεδο φαγητού, τις πιο σύγχρονες μόδες και ενδιαφέροντα καταστήματα. Η ασφάλεια και οι εργαζόμενοι είναι φιλικοί και θα κάνουν τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου να αισθάνονται ασφαλείς και ευπρόσδεκτοι. Η ποικιλία των καταστημάτων κυμαίνεται από φιλικά προς τον προϋπολογισμό έως high-end, καθιστώντας το εμπορικό κέντρο ένα κατάλληλο μέρος για όλους.

Οι 5 προτάσεις μας για το εστιατόριο

  1. Big Easy Cajun: Αυτό το οικονομικά προσιτό εστιατόριο ειδικεύεται σε φαγητό Cajun & Creole και έχει πραγματικά πικάντικες επιλογές κουζίνας με υψηλή εξυπηρέτηση, αξία και ποιοτικό φαγητό. Οι επισκέπτες μπορούν να ελέγξουν τη μαυρισμένη σαλάτα κοτόπουλου, τα ελαφρώς ψωμιά ψάρια και άλλες γευστικές επιλογές μενού.
  2. Το Cheesecake Factory: Το Cheesecake Factory μπορεί να είναι ακριβό αλλά αξίζει την τιμή. Αυτό το αμερικάνικο εστιατόριο προσφέρει διεθνείς και χορτοφαγικές επιλογές και φυσικά ειδικεύεται στις πολλές γεύσεις του τυριού cheesecake. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν τη γκάμα των ειδών διατροφής, από την πικάντικη πάστα, μέχρι τα συρόμενα κοτόπουλα και ένα κλασικό μπριζόλα. Σούπες, πολτοποιημένες πατάτες και οι σαλάτες βρίσκονται επίσης ανάμεσα στα φαγητά των επισκεπτών των εστιατορίων. Ενώ τα μεγέθη των τμημάτων τείνουν να είναι μεγάλα, αυτή είναι μια μεγάλη επιλογή για τις μεγάλες οικογένειες που θέλουν να γιορτάσουν μια ιδιαίτερη περίσταση ή να πάρουν στο σπίτι μια τσάντα για σκύλους.
  1. Η Μικρή Ιταλία του Maggiano: Αυτή η δημοφιλής ιταλική θέση είναι φιλική προς τους χορτοφάγους με επιλογές χωρίς γλουτένη. Παρόλο που κλίνει προς την πλουσιότερη πλευρά, οι επισκέπτες που θα δειπνήσουν θα μπορούν να απολαύσουν τεράστιες μερίδες σε ένα χαλαρό και ήσυχο εστιατόριο με μενού όπως ζυμαρικά, γαρίδες, μπισκότα λεμονιού και άλλες επιλογές για φαγητό οικογένειας.
  1. PF Changs: Το PF Changs είναι ένα μεγάλο πλήρες εστιατόριο που προσφέρει κινεζικές, ασιατικές και γλουτένη επιλογές. Αυτό το μενού ευνοεί μια ποικιλία από πιάτα με ρύζι και ρύζι, όπως το κοτόπουλο με μέλι, το βόειο κρέας της Μογγολίας και το σούσι. Υπάρχουν επίσης δημοφιλή ορεκτικά και γεύματα που διατίθενται, συμπεριλαμβανομένων περιτυλίγματος μαρούλι, ρολά αυγών, και σούπες, συμπεριλαμβανομένων πτώση αυγών και wonton.
  2. Επιτραπέζια Σάντουιτς Έργων: Μερικές φορές είστε στη διάθεση για ένα γρήγορο σάντουιτς. Αυτό το γρήγορο εστιατόριο προσφέρει αμερικανικό γρήγορο φαγητό με φρέσκα υλικά. Τα στοιχεία του μενού είναι υπέροχα για μεσημεριανό γεύμα και περιλαμβάνουν υποσυνθέσεις, σάντουιτς, σούπες και νόστιμες λεμονάδες. Το ρετρό κατάστημα προσφέρει επίσης ψητά προϊόντα, επιλογές για χορτοφάγους και πλευρές όπως mac και τυρί, σαλάτες και τσιπς.

Ελέγξτε τον κατάλογο των εστιατορίων και εστιατορίων στο Mall Mayfair παρακάτω.

AE

FJ

KO

PZ