Δειπνήστε στο εστιατόριο Dune στο One & Only Ocean Club στο Paradise Island

Η κατώτατη γραμμή

Το Dune είναι το κορυφαίο εστιατόριο του Ocean Club του One & Only Resort στο Paradise Island στις Μπαχάμες , αδελφή ιδιοκτησία στο θέρετρο Atlantis . Το εστιατόριο είναι το πνευματικό τέκνο του διάσημου chef Jean-Georges Vongerichten και διαθέτει ένα ενδιαφέρον μενού σύντηξης και κομψή αλλά άνετη ατμόσφαιρα με υπέροχη θέα στην παραλία Cabbage. Οι υψηλές τιμές ενδέχεται να υποβιβάσουν το Dune σε ένα γεύμα ειδικής περίστασης για πολλούς, ωστόσο.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρηση - Επανεξέταση του Dune Restaurant στο One & Only Ocean Club στο Paradise Island, Μπαχάμες

Το One & Only Ocean Club του Paradise Island φιλοξενεί το εστιατόριο Dune του Chef Jean-Georges Vongerichten, όπου η γαλλική-ασιατική κουζίνα συναντά τις μοναδικές γεύσεις των Μπαχάμες σε ένα υπέροχο περιβάλλον που αξίζει τον εντυπωσιακό χώρο αυτού του πολυτελούς θέρετρου.

Το μενού είναι ίσως πιο ασιατικό από τη σύντηξη.

Ο σεφ Vongerichten κάνει ευρεία χρήση φρέσκων θαλασσινών και ένα παγωμένο τροπικό συστατικό σύμφωνα με την τοποθεσία της Καραϊβικής. Το εστιατόριο έχει επίσης τον δικό του ανθισμένο κήπο με βιολογικά βότανα στους ωκεάνιους κήπους του Ocean Club και αυτό το γενναιοδωρία χρησιμοποιείται εκτενώς στα πιάτα της Dune. Μια εκτεταμένη λίστα κρασιών περιλαμβάνει ευρωπαϊκά και αμερικανικά κρασιά.

Τα ορεκτικά εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τα θαλασσινά: το τραγανό καλαμάρι σερβίρεται με μια σάλτσα λεμονιού και οι καυτερές πιπεριές ήταν ένα αστέρι, επικαλυμμένο με το μικρότερο κτύπημα και ελαφρώς τηγανητό, ήταν νόστιμο ακόμη και χωρίς τη συνοδευτική σάλτσα. Οι φουντούρες καβουριών Dungeness μαύρων πιπεριών ήταν μαριναρισμένα μαξιλάρια από κατσικίσιο καβουρντισμένο κρέας και βότανα, σερβιρισμένα με έντομο και ασιατικό αχλάδι στο πλάι. Το φρέσκο ​​κατσικίσιο τυρί fondue σερβίρεται παράλληλα με το frisee, γεμάτο κρυσταλλοποιημένα πεκάν και βινεγκρέτ κόκκινου πιπεριού, όπως μια μίνι σαλάτα. Κοτόπουλο κοτόπουλο-γάλα σούπα με γκαλάνγκ και shitakes ήταν ένα πολύ γενναιόδωρο μπολ με μια εκδοχή της ταϊλανδέζικης Tom kha gai σούπα - λίγο πιο αλμυρή και πικάντικη που προτιμώ, αλλά με ένα σημαντικό λάκτισμα καρυκευμάτων που εκτιμώ.

Η ψητή πάπια του Πεκίνου ήταν πλούσια σε γεύση και εφευρετικότητα, σερβιρισμένη με μανιτάρια σπιτάκι, λουκάνικα, σπαράγγια και κονσέρβα από ασκαλώνια. Ένας άλλος νικητής ήταν ο τοπικός λοφιοφόρος αστακός με ήπια κάρι σάλτσα, σερβιρισμένο με bok choy και γλυκά, ώριμα plantains που συμπλήρωσαν το κάρυ. Η βόειο κρέας με γαλάζιο μανιτάρι και γαλάκτωμα καραμέλας σόγιας ήταν τρυφερό με σάλτσα σύνθετης γεύσης, αντικατοπτρίζοντας τη γαλλική κλασική εκπαίδευση του Chef Vongerichten. Ο οργανικός χοιρινός κομματάκι σερβίρεται με ραβέντι και γλυκό κρεμμύδι με μοσχοκάρυδα με γλυκά μπιζέλια ήταν υγρά και νόστιμα, αν όχι ιδιαίτερα συναρπαστικά.

Ένα must-do είναι μια πλευρά του γλυκού ρυζιού. Φτιαγμένο από γλουτινό ρύζι βραχείας περιεκτικότητας, αυτό το φόρο τιμής στις οδικές αγορές της Ταϊλάνδης παίρνει τη γλυκύτητά του από το γάλα καρύδας και στον ατμό σε φύλλα μπανάνας. Ήμουν απρόθυμος να μοιραστώ - και στον πειρασμό να παραγγείλω μια δεύτερη σερβίρισμα για επιδόρπιο.

Η διακόσμηση του Dune είναι κομψή - σφραγισμένες οροφές, οθόνες από louvered και μπαστούνι, δάπεδα από ξύλο τικ και ξύλινα έπιπλα από σκούρο ξύλο με ουδέτερα μαξιλάρια, με πινελιές κρυστάλλων, εσπρέσο και μανταρινιών. Μαζί με την υπαίθρια αυλή, τα εντυπωσιακά παράθυρα στην τραπεζαρία προσφέρουν εκπληκτική θέα στον ωκεανό από την κορυφή της παραλιακής μπλόφας.

Η εξυπηρέτηση ήταν προσεκτική εάν - ίσως κατάλληλα για ένα θέρετρο της Καραϊβικής - ήταν λίγο περιστασιακά. Μάλλον βοήθησε να είμαστε μόνο τρία μέρη που φαίνονταν εκείνο το βράδυ, αλλά ποτέ δεν μας λείπει για τίποτα.

Τα μαθήματα βγήκαν αμέσως, και ο σερβιτόρος ήταν ενημερωτικός και ευχάριστος. Σε μια βροχερή νύχτα, θα είχε βοηθήσει να έχουν ομπρέλες στην πόρτα για να περπατήσετε πίσω στο λόμπι του ξενοδοχείου, αλλά αυτό ήταν μια μικρή επίβλεψη σε μια κατά τα άλλα ευχάριστη βραδιά.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.