Εκδηλώσεις για τα μπαλόνια Fiesta

Από το Glowdeo σε ειδικά σχήματα

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Albuquerque Balloon Fiesta αποτελείται από τόσα πολλά γεγονότα, το καθένα μοναδικό. Αλλά τι είναι ένα ειδικό rodeo σχήματα, και τι είναι ένα glowdeo; Κάθε εκδήλωση στο Fiesta είναι διαφορετικό και μερικές πραγματοποιούνται το πρωί, μερικές το απόγευμα και μερικά βράδια. Βρείτε ένα που είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε, ακριβώς την κατάλληλη στιγμή της ημέρας.

Το 2016 Balloon Fiesta γιορτάζει 45 χρόνια από αυτό το σπουδαίο γεγονός.

Πρωινές δραστηριότητες
Παρόλο που ο καθένας που έρχεται σε πρωινή αναβάθμιση είναι αναγκαστικά ένας πρώιμος ανερχόμενος, βοηθά. Η συνιστώμενη ώρα άφιξης εξαρτάται από το αν θέλετε να δείτε την Περιπολίες Dawn ή είναι καλές μόνο με τη μαζική ανάβαση. Από το ξεκίνημα της Dawn Patrol ξεκινά στις 6:00 π.μ., φτάνουν μέχρι τις 5:30. δεδομένου ότι η μαζική ανάληψη αρχίζει στις 7:15 π.μ., μπορεί να θέλετε να φτάσετε μέχρι τις 6:45 π.μ. Θυμηθείτε, το πρωινό στο Fiesta σημαίνει burritos, γαλλικά φρυγανιές και πολλά άλλα treats, και υπάρχει πάντα καφές, πολύ ευκολότερο.

Περιπέτειες της Αυγής
Οι πιλότοι της Dawn Patrol απογειώνονται πριν από τη μαζική ανάβαση για να δώσουν στους πιλότους της μαζικής ανόδου μια ιδέα για τις ταχύτητες και τις κατευθύνσεις του ανέμου σε διαφορετικά υψόμετρα. Περίπου μια δωδεκάδα από αυτά τα μπαλόνια ανεβαίνουν σε έναν χορογραφημένο πληθωρισμό με μουσική και μια εκπομπή φωτός λέιζερ.
Πότε: 5:45 π.μ. με έναρξη στις 6:00 π.μ.
Ημερομηνίες: Κάθε πρωί της φιέστας

Μαζική Ανάληψη
Όταν όλα τα μπαλόνια που είναι εγγεγραμμένα για το φεστιβάλ συγκεντρώνονται ταυτόχρονα για εκτόξευση, ονομάζεται μαζική ανάληψη.

Κάθε χρόνο, υπάρχουν περισσότερα από 500 μπαλόνια. Οι μαζικές αναλήψεις λαμβάνουν χώρα το πρωί και τα μπαλόνια αρχίζουν να αυξάνονται περίπου στις 7 το πρωί. Στο Albuquerque Fiesta, οι θεατές μπορούν να σταθούν ανάμεσα στα μπαλόνια και να τα παρακολουθήσουν καθώς ανεβαίνουν. Αυτό κάνει για μια άμεση και καταπληκτική εμπειρία από τα αξιοθέατα και τους ήχους.

Δεδομένου ότι τόσες πολλές μπαλόνια ξεκινούν κατά τη διάρκεια της μαζικής ανάβασης, υπάρχουν "ζέμπρες" ή "διαιτητές" που διατίθενται ως πράκτορες κυκλοφορίας, κατευθύνοντας τη ροή της κυκλοφορίας μπαλονιών για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια. Ονομάζονται ζέβρες επειδή φορούν μαύρα και άσπρα πουκάμισα. Τα μπαλόνια οδηγούνται από ένα μπαλόνι που φέρει την αμερικανική σημαία.
Πότε: 7 π.μ. - 8:30 π.μ.
Ημερομηνίες: 1 Οκτωβρίου, 2, 8, 9

Ειδικά σχήματα Rodeo
Το rodeo είναι ένα από τα πιο δημοφιλή γεγονότα του Balloon Fiesta. Για δύο ημέρες, τα μπαλόνια ειδικού σχήματος ξεκινούν από το πάρκο κατά τη μαζική ανάληψη. Τα τυποποιημένα μπαλόνια πετούν προς το πάρκο και όχι εκτοξεύονται από αυτό. Το βράδυ, τα μπαλόνια ειδικού σχήματος ανάβουν όπως θα έπαιζαν κατά τη διάρκεια της λάμψης του μπαλονιού. Τα μπαλόνια μπορούν να γίνουν σε οποιαδήποτε μορφή και μερικά από τα πιο δημοφιλή είναι τα bumblebees που συγκρατούν το χέρι, την αγελάδα Creamland και το κεφάλι του Smokey the Bear. Κάθε χρόνο φέρνει ένα νέο μπαλόνι ειδικού σχήματος. Ειδικά Σχήματα Το Rodeos συμβαίνει την Πέμπτη και την Παρασκευή τα πρωινά του Fiesta για μια ειδική μαζική ανάληψη.
Πότε: 7 π.μ.
Ημερομηνίες: 6 Οκτωβρίου και 7 Οκτωβρίου

Flying Competitions
Ειδικοί διαγωνισμοί πραγματοποιούνται κάποια πρωινά στο πάρκο Balloon Fiesta Park. Στις 8 Οκτωβρίου, ο Ειδικός Διαγωνισμός Πτήσης των Εθνών φέρει μπαλόνια που ανταγωνίζονται από όλο τον κόσμο.


Πότε: 8 π.μ.
Ημερομηνίες: 3 Οκτωβρίου, 4, 5, 6

Βραδινές δραστηριότητες
Τα μπαλόνια φουσκώνουν και μετά μεγαλώνουν σκοτεινά και ξεκινάει ένα διαφορετικό είδος μαγείας. Αυτό που ξεκίνησε ως ένα χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα στα λαμπερά μπαλόνια έγινε γρήγορα ένα από τα πιο δημοφιλή γεγονότα του Fiesta. Η λάμψη του μπαλονιού ξεκίνησε στο Albuquerque και είμαστε υπερήφανοι που μπορεί να καυχηθεί ότι λάμπει τώρα να λαμβάνει χώρα σε όλο τον κόσμο.

Μπαλόνια Glow Συμβουλές
Το μπαλόνι λάμπει είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή γεγονότα του Fiesta. Μερικές συμβουλές για να παρακολουθήσετε τις λάμψεις είναι να φέρετε έναν φακό για να βοηθήσετε με το να βλέπετε, να σημειώσετε πού σταθμεύσατε, ώστε να μπορείτε να βρείτε το δρόμο σας πίσω στο σκοτάδι και να ντύσετε σε στρώματα. Μερικές φορές το βράδυ ξεκινά ζεστό για να καταλήξει να κρυώσει όταν ο ήλιος πέσει κάτω. Αν και το μπαλόνι λάμπει με διαφορετικά ονόματα, είναι ουσιαστικά τα ίδια. Ορισμένοι ακολουθούνται από πυροτεχνήματα, μερικά διαθέτουν ειδικά σχήματα.

Μάθετε ποια είναι η οποία.

Λυκόφως Twilight Glow
Αυτό είναι το πρώτο από τα μπαλόνια που λάμπουν, τα οποία συνεχίζονται μέσα στην εβδομάδα, με διαφορετικά ονόματα. Μην κάνετε κανένα λάθος, κάθε γεγονός είναι υπέροχο.
Πότε: 5:45 μ.μ.
Ημερομηνία: Σάββατο, 1 Οκτωβρίου

Μπαλόνι λάμψη
Μπαλόνι Glow συμβαίνει κάθε πρώτη Κυριακή το βράδυ του Balloon Fiesta. Για αυτό το γεγονός, τα μπαλόνια φουσκώνουν, αλλά στη συνέχεια παραμένουν στο έδαφος. Στη συνέχεια, καθώς λάμπουν, γίνεται σκοτεινό, δημιουργώντας ένα μαγευτικό αποτέλεσμα. Τα λαμπερά μπαλόνια μοιάζουν με γιγάντια, κεριά με μπαλόνια. Το καλύτερο από όλα, η λάμψη του μπαλονιού ακολουθείται από μια εντυπωσιακή οθόνη πυροτεχνημάτων.
Πότε: 5:45 μ.μ.
Ημερομηνία: Κυριακή, 2 Οκτωβρίου

Night Magic Glow
Κάθε δεύτερη Σάββατο βράδυ του Balloon Fiesta, μπαλόνια συγκεντρώνονται στο πεδίο για μια λαμπερή νυχτερινή οθόνη. Ακριβώς όπως και η λάμψη του μπαλονιού, η μαγική λάμψη της νύχτας έχει όλα τα μπαλόνια στο πεδίο που λάμπουν χωρίς να ανεβαίνουν στον αέρα, δημιουργώντας μια μαγική οθόνη που μοιάζει με κερί. Η λάμψη ακολουθείται από μια εντυπωσιακή οθόνη πυροτεχνημάτων.
Πότε: 6 μ.μ.
Ημερομηνία: Σάββατο, 8 Οκτωβρίου

Ειδικά σχήματα Glowdeo
Η ιδιαίτερη μαγεία του μπαλόνι ειδικού σχήματος μαζί με τη λάμψη των μπαλονιών ενάντια στο σκοτάδι κάνει για ένα πολύ ιδιαίτερο γεγονός.
Πότε: 6 μ.μ.
Ημερομηνίες: 6 Οκτωβρίου, 7

Μετά το Glow Fireworks Show
Βλέποντας τα μπαλόνια που λάμπουν μαζικά είναι μια μεγάλη εμπειρία που γίνεται μεγαλύτερη με τα πυροτεχνήματα μετά την ροή. Φροντίστε να φέρετε καρέκλες ή κουβέρτες για να μπορείτε να καθίσετε και να απολαύσετε το θεαματικό.
Πότε: 8 μ.μ. (οι χρόνοι μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με το πεδίο και τις καιρικές συνθήκες)
Ημερομηνίες: 1, 2, 6, 7, 8

Δείτε πώς είναι ο καιρός κατά τη διάρκεια του Balloon Fiesta.

Βρείτε τη σειρά ψυχαγωγίας για το φετινό Fiesta Balloon.