Επισκεφθείτε αγροτικά ζώα με τα παιδιά

Βρείτε ζώα για τα παιδιά να πετάξουν σε αυτά τα μέρη

Τα παιδιά αγαπούν τα ζώα, και το αγαπούν ιδιαίτερα όταν μπορούν να δουν τα ζώα αρκετά κοντά για να τα κατοικούν. Η εκδήλωση του Κράτους του Νέου Μεξικού έχει πάντοτε τα βέβαια ποδήλατα και τα ζώα για ζωοτροφές και κατοικίδια ζώα, αλλά είναι επίσης δυνατό να επισκεφθείτε τα ζώα σε άλλες εποχές του χρόνου. Η περιοχή Albuquerque έχει μια σειρά από μέρη όπου οι οικογένειες μπορούν να επισκεφθούν ζώα αγροκτήματος ή ζώα που απολαμβάνουν το πέρασμα του χρόνου με παιδιά επισκέπτες.

Albuquerque Alpacas

Albuquerque Alpacas στη βόρεια κοιλάδα θα δώσει εκδρομές ράντσο σε εκείνους που καλούν να δημιουργήσει ένα ραντεβού.

Συγκεντρώστε τα παιδιά σας και μερικούς από τους φίλους τους για να επισκεφθείτε τα απαλά αλπακά στο αγρόκτημα. Τα παιδιά θα μάθουν για τα alpacas και τα crias του μωρού καθώς και για το πώς συγκαλύπτεται και χρησιμοποιείται το fleece.

Casa Grande Trading Post και Petting Zoo

Πάρτε μια βόρεια κατεύθυνση κατά μήκος του Τυρκουάζ Trail για να επισκεφθείτε τα ζώα στο ζωολογικό κήπο στην παλιά πόλη εξόρυξης Cerrillos. Το Casa Grande Trading Post είναι γεμάτο από ασυνήθιστους θησαυρούς και κάδους για παιδιά, και λίγο έξω από το ξενοδοχείο υπάρχουν φιλικά λιλά και κατσίκια για τα παιδιά με κατοικίδια ζώα και ζωοτροφές.

Cowboy καμήλες Alpaca Ranch

Μια επίσκεψη στο Bosque Farms είναι μια μεγάλη εκδρομή που είναι κοντά στην πόλη, αλλά αρκετά μακριά για να αισθανθείτε σαν να είστε στη χώρα. Τα αλπακάδες στις Καλαθοσφαίρες Cowboy απολαμβάνουν να έρχονται παιδιά για να τα ταΐσουν και να μάθουν για αυτά τα γλυκά ζώα. Τα ζώα κόβονται τον Μάιο για όσους θέλουν να δουν τη διαδικασία. Επίσκεψη για να ταΐσετε τα ζώα και να δείτε τα προϊόντα στο αγρόκτημα.

Galloping Grace Youth Ranch

Το Galloping Grace Youth Ranch βρίσκεται στο Rio Rancho και είναι ένα μέρος όπου τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν το ύπαιθρο.

Μάθουν πώς μεγαλώνουν τα ζώα και πώς καλλιεργούνται οι καλλιέργειες. Η κατάδυση ενός χοίρου είναι δυνατή στο ράντσο το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια των κατασκηνώσεων ραντάρ τους. Τα παιδιά ηλικίας τεσσάρων έως οκτώ ετών περάσουν την εβδομάδα να ταΐζουν κοτόπουλα, κατσίκες, χοίρους και αγελάδες. Το GGYR έχει επίσης ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Hired Hens, όπου οι οικογένειες μπορούν να νοικιάσουν ορνίθια και το coop που ζουν για να βάλουν στην πίσω αυλή.

Οι οικογένειες μπορούν στη συνέχεια να αποφασίσουν αν η αύξηση κοτόπουλων είναι αυτό που θέλουν να κάνουν ή όχι.

Llamas del Sol

Επισκεφθείτε τις λάμες στο Llama del Sol της Alameda, βόρεια του Albuquerque. Βγάλτε τα πάντα από τα λάμα, πετάξτε τα και μάθετε πώς να οδηγείτε και να προσεγγίζετε ένα από αυτά τα ενδιαφέροντα πλάσματα. Επίσκεψη στο αγρόκτημα ή να έρθουν στην εκδήλωσή σας. Η επίσκεψη στις λάμες περιλαμβάνει τη διατροφή τους.

Η τιμολόγηση για επισκέψεις στο ράντσο είναι $ 20 ανά άτομο για άτομα άνω των 13 ετών, $ 10 για παιδιά 4 o 12 με ενήλικα και δωρεάν για παιδιά τριών ετών ή νεότερων.

Παλιό γαλακτοκομικό

Δεν υπάρχει σχεδόν κανένα ζώο πιο γλυκό από ένα κατσικίσιο μωρό και το Old Windmill Dairy στην Estancia ανοίγει τις πόρτες για τα παιδιά να επισκεφτούν μόνο για να μπορούν να πετάξουν τα μικρά πλάσματα. Το αγρόκτημα των 30 στρεμμάτων φιλοξενεί αγροτικές εκδηλώσεις αρκετές φορές το χρόνο και πάντοτε την ώρα του Πάσχα, όταν τα παιδιά μπορούν να σταματήσουν για να δουν τις κατσίκες. Επικοινωνήστε με το γαλακτοκομείο για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη που περιλαμβάνει μια περιοδεία και έργα.