Οδηγός για τους ομοφυλόφιλους οδηγούς του Charlottesville

Προοδευτικό, γοητευτικό και τοποθετημένο σε μια εκπληκτική έκταση των βουνών Blue Ridge, λίγο έξω από το Εθνικό Πάρκο Shenandoah , το Charlottesville της Βιρτζίνια είναι ένα από τα ομορφότερα μέρη για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο στη νότια περιοχή του Μεσαίου Ατλαντικού. Είναι γνωστό ως το σπίτι του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια, καθώς και τα προεδρικά σπίτια (τώρα μουσεία) του Thomas Jefferson ( Monticello ) και του James Monroe (Ash Lawn-Highland), με το Μονπελιέ του James Madison μόλις 40 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Αυτή η μικρή πόλη περίπου 44.000 απέχει μόνο μια ώρα με το αυτοκίνητο από την πρωτεύουσα της Βιρτζίνια, το Ρίτσμοντ , και 2,5 ώρες με το αυτοκίνητο από την Ουάσιγκτον, DC.

Charlottesville Αγορές, φαγητό και νυχτερινή ζωή

Το Charlottesville διαθέτει μια πεντακάθαρη πεζοδρομημένη περιοχή, γνωστή ως Downtown Mall , η οποία διαθέτει πληθώρα εστιατορίων, δροσερά καφέ, ζωντανά νυχτερινά κέντρα και ενδιαφέροντα καταστήματα και θα βρείτε πολλά άλλα ομοφυλόφιλα hangouts σε όλη την περιοχή.

Το άλλο gay hangout του Charlottesville είναι ένας ιδιωτικός σύλλογος Impulse (1417 N. Emmet St.), ο οποίος παρόλο που τα μέλη καλωσορίζουν μόνο μη μέλη, αλλά υπάρχουν αμοιβές και πρέπει να κάνετε την πρώτη σας σύνδεση. Το ετήσιο κόστος είναι $ 50 ή $ 10 για μηνιαία συμμετοχή. Μπορείτε να ζητήσετε από την πόρτα ή να επικοινωνήσετε με την λέσχη (impulse.gsc.it@gmail.com) για περισσότερες λεπτομέρειες αν επισκέπτεστε μόνο για λίγο.