Τορόντο Ιούλιο Οδηγός Καιρού και Εκδηλώσεων

Το hubbub του Τορόντο τον Ιούλιο μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε ή μπορεί να είναι αρκετό για να σας κάνει να σκεφτείτε να επισκεφθείτε κάποια άλλη στιγμή. Όλα εξαρτώνται από εσάς και τι θέλετε από τις διακοπές σας στο Τορόντο.

Φυσικά, πολλοί άνθρωποι έχουν χρόνο με τις οικογένειές τους τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, επειδή το σχολείο είναι έξω, οπότε η ευελιξία με τις ημερομηνίες μπορεί να μην είναι εναλλακτική λύση.

Αν τα πλήθη του Ιουλίου σας αισθάνονται κλειστοφοβικά, θεωρήστε ένα ημερήσιο ταξίδι έξω από την πόλη σε γειτονικούς αμπελώνες, όπως στο Niagara-on-the-Lake ή σε οποιαδήποτε από τις πολλές κοντινές γειτονιές πόλεις

Τα καλύτερα αξιοθέατα της πόλης θα είναι απασχολημένα. Σκεφτείτε να αγοράσετε ένα δελτίο αξιοθέατων του Τορόντο, το οποίο σας εξοικονομεί χρήματα και χρόνο στη σύνθεση.

Ιούλιος Καιρός στο Τορόντο

Ο Ιούλιος είναι γενικά ζεστός και μουντζούρας (υγρός). Τα βράδια μπορούν να κρυώσουν σημαντικά, ειδικά από το νερό, γι 'αυτό είναι απαραίτητο ένα σακάκι.

Τι να Pack για το Τορόντο τον Ιούλιο

Τορόντο τον Ιούλιο

Τορόντο τον Ιούλιο Μειονεκτήματα

Καλό να γνωρίζετε για το Τορόντο τον Ιούλιο

Που να μείνω

Τα ξενοδοχεία του Τορόντο θα είναι απασχολημένα, οπότε κάντε το βιβλίο σας όσο πιο νωρίς μπορείτε. Αν και το καλοκαίρι είναι υψηλή περίοδος, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα σε καταλύματα, εάν μείνετε σε μια από τις πανεπιστημιακές κατοικίες που είναι άδεια. Αυτά προσφέρουν μια κεντρική τοποθεσία σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές (κάτω από $ 100).

Δείτε μια πλήρη λίστα ξενοδοχείων του Τορόντο και διαβάστε τις κριτικές τους για το TripAdvisor.

Αθλητικές εκδηλώσεις

Πολιτιστικά στοιχεία

Μουσικά χαρακτηριστικά

Τρόφιμα και κρασιά