Πρέπει να δείτε εμπορικά κέντρα στην ευρύτερη περιοχή της Βοστώνης

Είτε βρίσκεστε στο κέντρο της πόλης της Βοστώνης είτε στα προάστια, τα εμπορικά κέντρα της περιοχής καλύπτουν όλες τις βάσεις: από πολυτελή πολυκαταστήματα έως ιδιόμορφα καταστήματα με είδη δώρων και ό, τι ενδιάμεσα. Δώρα διακοπών, ρούχα, αξεσουάρ, είδη οικιακής χρήσης και ηλεκτρονικά είδη - μπορείτε να τα βρείτε όλα στα εμπορικά κέντρα της Βοστώνης.

Burlington Mall

Με εύκολη πρόσβαση από τη διαδρομή 128 στο κοντινό Burlington, το εμπορικό κέντρο Burlington μπορεί να μοιάζει εξοικειωμένο με τους λάτρεις της ταινίας: Ήταν το σκηνικό της ταινίας χτυπήματος 2009 Paul Blart: Mall Cop .

Τα πολυκαταστήματα περιλαμβάνουν τους Lord & Taylor, Macy's και Nordstrom. έχει επίσης ένα τεράστιο φυτό Crate & Barrel που είναι ένας προορισμός από μόνο του. Εάν είστε το κυνήγι ευκαιριών, ελέγξτε την ιστοσελίδα του Burlington Mall για τις προσφορές σας πριν πάτε για να πάρετε τις πιο πρόσφατες προσφορές και κουπόνια διαθέσιμα.

Cambridgeside Galleria

Σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το σταθμό Green Line T , η Cambridgeside Galleria αποτελεί μια γρήγορη στάση για τους κατοίκους των πόλεων να χτυπήσουν τους μεγάλους λιανοπωλητές, όπως οι Abercrombie & Fitch, η Banana Republic, η H & M, η J. Crew και η TJ Maxx. Μπορείτε επίσης να φτάσετε εδώ με τη δωρεάν μεταφορά από την πλατεία Kendall ή το λεωφορείο $ 2 EZ Ride από το σταθμό North Station, Kendall Square ή Cambridgeport. Εναλλακτικά, η στάθμευση στο γκαράζ του ξενοδοχείου ξεκινά από 1,99 $ ανά ώρα και φτάνει μέχρι και 20 € για πέντε ώρες ή περισσότερο.

Copley Place Mall

Στην καρδιά της πλατείας Copley, το Copley Place είναι το πιο πολυτελές εμπορικό κέντρο της Βοστώνης. Αυτό είναι όπου πηγαίνετε αν ψάχνετε για ένα νέο ζευγάρι Jimmy Choos, κοστούμι από Barneys, γλάστρες χαλκού από Williams-Sonoma, ή μια νέα τσάντα Tory Burch, μεταξύ άλλων luxe ευρήματα.

Πάρτε την Orange Line στην στάση Back Bay / South End, μετά απλά διασχίστε το δρόμο προς το εμπορικό κέντρο - είναι ένα από τα πιο εύκολα εμπορικά κέντρα της πόλης για να φτάσετε.

Natick Mall

Τα προάστια πήραν ταλαιπωρία όταν το Natick Mall υποβλήθηκε σε μια εκτεταμένη ανακαίνιση στα τέλη της δεκαετίας του '90 / πρώιμο aughts. Ξεκινώντας ξανά από το 2007, το Natick Mall εξυπηρετεί την πιο καλαίσθητη πελατεία της Βοστώνης και φιλοξενεί τακτικά εκθέσεις μόδας, εκδηλώσεις ομορφιάς και μαθήματα μαγειρικής.

Οι βασικοί λιανοπωλητές περιλαμβάνουν τους Anthropologie, Burberry και Neiman Marcus, μεταξύ περισσότερων από 200 άλλων (από την άποψη του καταστήματος, το Natick είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Νέας Αγγλίας). Βρίσκεται έξω από το Route 9, το Natick Mall διαθέτει υπόγειο και γκαράζ πάρκινγκ, παραδοσιακό πάρκο παρτίδας, και valet.

Προληπτικό Κέντρο

Μόλις λίγα τετράγωνα μακριά από το Copley, τα καταστήματα στο Prudential Centre ζουν στο πιο γνωστό ουρανοξύστη της Βοστώνης. Πάρτε τη πράσινη γραμμή T στην στάση Prudential και εξερευνήστε τα 75 + καταστήματα και εστιατόρια, συμπεριλαμβανομένων των buzz-αντάξια λιανοπωλητές όπως Gucci, Kate Spade Σάββατο, και Saks Fifth Avenue. Και αν χρειάζεστε ένα μικρό διάλειμμα από τα ψώνια, κατευθυνθείτε προς το Skywalk Observatory ή το Top of the Hub για να πάρετε μερικές από τις καλύτερες απόψεις της Βοστώνης.