Βρείτε δωρεάν υπηρεσίες τεμαχισμού στο Phoenix

Τα τεμαχισμένα χαρτιά μπορούν να προστατεύσουν την ταυτότητά σας.

Δεδομένου ότι η κλοπή ταυτότητας έχει αυξηθεί, πολλοί άνθρωποι κατέχουν ένα τεμαχιστή, και το χρησιμοποιούν για να καταστρέφουν όλο το ταχυδρομείο τους σε κομμάτια σε τακτική βάση. Καταστρέφουν επίσης τα ετήσια αρχεία, τις αποδείξεις και τους λογαριασμούς. Αλλά οι προσωπικοί τεμαχιστές είναι συχνά σχετικά μικροί και μπορούν να κάνουν μόνο μερικά στοιχεία τη φορά. Εάν ο τεμαχιστής σας είναι μικρός και πρέπει να τεμαχίζετε λίρες χαρτιού ή δεν έχετε ένα τεμαχιστή, μπορείτε να πάρετε ό, τι θέλετε να αποκόψετε σε μία από τις πολλές θέσεις όπου μπορείτε να πάρετε όλη την καταστροφή χαρτιού που θέλετε να γίνει δωρεάν .

Οι Shred-a-thons στην ευρύτερη περιοχή του Φοίνικα συχνά χρηματοδοτούνται από κυβερνητικές υπηρεσίες και τράπεζες επειδή αυτοί είναι οι οργανισμοί που προσπαθούν να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση του κοινού για την κλοπή ταυτότητας . Κάθε τεμαχισμός-a-thon θα μπορούσε να έχει διαφορετικούς περιορισμούς στην ποσότητα ελεύθερου τεμαχισμού που θα κάνει.

Μπορεί επίσης να υπάρχουν απαιτήσεις διαμονής. Για παράδειγμα, ένας τεμαχισμός-a-thon στο Tempe μπορεί να σας ζητήσει να αποδείξετε ότι είστε κάτοικος του Tempe για να μπορείτε να επωφεληθείτε από την υπηρεσία δωρεάν τεμαχισμού. Αυτό γίνεται για να βεβαιωθείτε ότι όλοι οι κάτοικοι που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την δωρεάν υπηρεσία έχουν μια πιθανότητα.

Πού να βρείτε δωρεάν τεμαχισμό στο Φοίνιξ

Το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Αριζόνα συνεργάζεται περιοδικά με τοπικές εταιρείες ανακύκλωσης για να υποστηρίξει δωρεάν εκδηλώσεις τεμαχισμού. Καλέστε το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα ή ελέγξτε online για να δείτε αν κάποιος έχει προγραμματιστεί κοντά σας.

Το Γραφείο Καλύτερων Επιχειρήσεων του Φοίνιξ παραθέτει τις υπηρεσίες τεμαχισμού στον ιστότοπό του και επίσης υποστηρίζει τους κατακερματισμούς με τοπικές εταιρείες ανακύκλωσης.

Οι τράπεζες προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες τεμαχισμού περιστασιακά. συμβουλευτείτε την τράπεζά σας για να δείτε αν αυτό συμβαίνει. Η Comerica Bank χορηγεί ετήσια εκδήλωση δωρεάν τεμαχισμού στο Phoenix.

Το Iron Mountain και το Διεθνές Βιβλίο φιλοξενούν εκδηλώσεις τεμαχισμού στην περιοχή Phoenix.

Πώς να κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο για ένα τεμαχισμό-a-Thon

Όταν ψάχνετε σε απευθείας σύνδεση για ένα κομμάτι-a-thon, χρησιμοποιήστε το όνομα του δήμου σας μαζί με το "shred-a-thon", για παράδειγμα, Tempe shred-a-thon ή Goodyear τεμαχισμό-a-thon.

Βεβαιωθείτε ότι εάν ψάχνετε για το Glendale ή το Peoria, αναφέρετε επίσης ότι είναι στην Αριζόνα επειδή δεν θέλετε να καταλήξετε με πληροφορίες από την Καλιφόρνια ή το Illinois. Τέλος, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει την ημερομηνία της ανακοίνωσης. Δεν θα σας κάνει καλό για να πάρετε οδηγίες για ένα τεμαχισμό-a-thon που συνέβη το 2006, και ξεπερασμένες πληροφορίες συχνά ακόμα παραμένουν σε απευθείας σύνδεση.

Αλλες επιλογές

Εάν κινείστε, κάνετε ένα μαραθώνιο εκκαθάρισης ή απλά θελήσετε να πάρετε όλο το χαρτί που έχει τεμαχιστεί και έξω από το σπίτι σας και δεν υπάρχει προγραμματισμένη δωρεάν εκδήλωση, ελέγξτε τις εταιρείες που χρεώνουν για τεμαχισμό για να δείτε εάν το ποσό είναι αποδεκτό για εσείς.

Ακολουθούν ορισμένες κορυφαίες επιλογές στην περιοχή Phoenix: