Μοναδικά τρόφιμα στην Έκθεση της Πολιτείας του Νέου Μεξικού

Fried, κακοποιημένη και μερικές φορές με πράσινη Χιλή

Ένα από τα πρώτα πράγματα που ψάχνουν οι επισκέπτες στη Νέα Κρατική Έκθεση του Μεξικού είναι το τελευταίο μοναδικό φαγητό στο δείγμα. Οι κρατικές εκθέσεις δεν έχουν τα πιο υγιεινά τρόφιμα, σίγουρα. Αλλά κάθε χρόνο υπάρχουν νέα τρόφιμα για να δελεάσουν τους περίεργους. Είναι συχνά σε ένα ραβδί, και όπως συχνά, είναι βαθιά τηγανητά.

Στο Νέο Μεξικό, τα δίκαια τρόφιμα έχουν συχνά μια περιφερειακή γεύση. Το 2012, η ​​κρατική έκθεση ανακοίνωσε ότι θα έχει διαγωνισμό για το πιο πρωτότυπο μοναδικό φαγητό μεταξύ των προμηθευτών της.

Για το 2012, ο νικητής της πρώτης θέσης ήταν οι Mini Donuts του Τομ Τομ, για τα μίνι ντόνατς τους με πράσινη χυμώδη σάλτσα κερασιών χυμού. Στη δεύτερη θέση ήταν η Fried Beer από το That's Amore. Και στην τρίτη θέση, η Βασική Μαγειρική του Βασιλείου κέρδισε με το Donut Burger. Το 2013, άλλα οκτώ μοναδικά πιάτα εισήχθησαν στην έκθεση.

Για το 2014, η Κρατική Έκθεση ζήτησε και πάλι από τους πωλητές τροφίμων να βρουν κάτι νέο και διαφορετικό. Η Κρατική Έκθεση επέλεξε οκτώ συμμετοχές από δεκάδες. Ακολουθούν οι οκτώ καταχωρήσεις που έκαναν τον τελικό:

Διαγωνισμός Cheeseburger της Πράσινης Χιλής
Ένας άλλος διαγωνισμός διατροφής που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου είναι η πρόκληση της Green Cheeseburger Challenge. Τα νέα μεξικανικά εστιατόρια θα αγωνιστούν για τον τίτλο του Best Cheeseburger της Πράσινης Χιλής του Νέου Μεξικού. Δέκα εγκατεστημένα εστιατόρια θα μαγειρέψουν κάτω από pop-up σκηνές στην Έκθεση. Ένας από τους κανόνες είναι η πράσινη Χιλή που χρησιμοποιείται με τα μπιφτέκια πρέπει να είναι Νέο Μεξικό καλλιεργούνται.