Οδηγίες κατάρρευσης στη Δανία

Στη Δανία, η χρέωση υπηρεσιών ή η συμβουλή για εξυπηρετητές εστιατορίων και άλλοι που εκτελούν υπηρεσίες που απαιτούν ανατροπή στις Ηνωμένες Πολιτείες περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο επειδή είναι ο νόμος. Συνεπώς, η απόρριψη δεν είναι κοινή, είναι εντελώς περιττή και δεν αναμένεται (αλλά πάντα εκτιμάται).

Επιπλέον, οι διακομιστές εστιατορίων, οι οδηγοί των καμπίνων, οι αχθοφόροι, οι μπάρμαν και όλοι οι άλλοι που παρέχουν παρόμοιες υπηρεσίες καταβάλλουν δίκαιους μισθούς στη Δανία και λαμβάνουν επίσης οφέλη από την κυβέρνηση ή τον εργοδότη τους, επομένως είναι λιγότερο εξαρτημένοι από την απόρριψη από ό, τι οι αμερικανοί ομολόγοι τους.

Τα οφέλη που εισπράττουν οι Δανοί περιλαμβάνουν 52 εβδομαδιαίες αμοιβές μητρότητας που μπορούν να διανεμηθούν μεταξύ των δύο γονέων. μια πληρωμή που πραγματοποίησε η κυβέρνηση σε λογαριασμό για τα παιδιά της, που ονομάζεται επίδομα τέκνου και νεολαίας · πέντε εβδομάδες αμειβόμενων διακοπών κάθε χρόνο. αμοιβή άδειας ασθενείας · και κάλυψη αναπηρίας.

Σε ένα εστιατόριο

Εάν είστε σε ένα εστιατόριο, είναι καλή πρακτική να αφήνετε τουλάχιστον μια μικρή συμβουλή σε κάθε περίπτωση. Αν νομίζετε ότι έχετε λάβει πολύ καλή εξυπηρέτηση, το ποσό που θα χρεωθεί στη Δανία θα ανέρχεται στο 10% του λογαριασμού σας ή θα στρογγυλοποιεί το συνολικό ποσό. Για παράδειγμα, εάν ο λογαριασμός για το δείπνο σας είναι 121,60 και έχετε λάβει εξαιρετική εξυπηρέτηση, θα ήταν σκόπιμο (αλλά δεν αναμένεται) να τους δώσετε συνολικά 130 στο τοπικό νόμισμα, δανική κορόνα. Κάθε άκρη που αφήνετε μπορεί να χωριστεί ανάμεσα στο προσωπικό του εστιατορίου, οπότε αν θέλετε μόνο να αφήσετε μια συμβουλή για το διακομιστή σας, δώστε τον σε εσάς προσωπικά σε μετρητά.

Καμπίνες και ξενοδοχεία

Προσφέρετε έναν οδηγό ταξί ή έναν αχθοφόρο του ξενοδοχείου, καμπάνες, κουτάβια ή καμαριέρα μια συμβουλή, αν έχετε καλή εξυπηρέτηση ή απλώς αισθάνεστε ότι είναι κατάλληλο. Συμπληρώστε τη χρέωση για έναν οδηγό ταξί ή δώστε στο προσωπικό του ξενοδοχείου ένα ζευγάρι κορών εδώ ή εκεί.