Σαγκάη Μαργαριτάρια Αγορές: Κύκλοι Μαργαριτάρι, Πρώτη Κοσμήματα Plaza της Ασίας

Τα μαργαριτάρια είναι ένα από τα καλύτερα αναμνηστικά για να φέρει πίσω από την Κίνα. Μια μεγάλη βιομηχανία κοντά στη Σαγκάη, τα μαργαριτάρια καλλιεργούνται και επιμελούνται σε όλη την περιοχή και οι επισκέπτες στις αγορές κοσμημάτων της Σαγκάης μπορούν να βρουν χονδρικές τιμές σε όμορφες δέσμες.

Εμπειρία αγορών στους κύκλους της Pearl στην Plaza της πρώτης κοσμήματος της Ασίας

Οι Κύκλοι της Περλ είναι στον τελευταίο όροφο του Πρώτου Κοσμήματος Κοσμήματος της Ασίας κοντά στην περιοχή Yuyuan της Σαγκάης ή στην περιοχή Yuyuan Garden Bazaar .

Το όλο κτίριο είναι γεμάτο από διάφορα είδη κοσμημάτων. Στο υπόγειο υπάρχει δάπεδο νεφρίτης. Το ισόγειο έχει χρυσό και διαμάντια, όπως και ο δεύτερος όροφος. Αλλά είναι ο τρίτος όροφος που θέλετε. Καθώς αφήνετε την κυλιόμενη σκάλα στον τρίτο όροφο, θα κατακλύσετε το πλήθος μαργαριταριών και πέτρες σε κάθε σχέδιο που μπορείτε να φανταστείτε. Οι πωλητές θα σας καλέσουν και θα είναι δύσκολο να βρεθείτε άνετα, γι 'αυτό περπατήστε γύρω, στη συνέχεια σέλα μέχρι έναν πάγκο και αρχίστε να ψάχνετε. Πάρτε τα γάντια διαπραγμάτευσης σας και αγοράστε έτοιμα ενδύματα, ή να σχεδιάσετε το δικό σας κόσμημα και να το φτιάξετε μέσα σε λίγα λεπτά.

Τοποθεσία

Πρώτη αγορά κοσμήματος της Ασίας, 3ος όροφος, 288 Fuyou Lu, Σαγκάη, Κίνα

Ωρες λειτουργίας

Καθημερινά: 10 π.μ. έως 6 μ.μ. (Η αγορά είναι ανοιχτή καθημερινά από Δευτέρα έως Κυριακή, αλλά ενδέχεται να βρείτε πολλούς πωλητές που δεν υπάρχουν εκεί εάν επισκεφθείτε την περίοδο των διακοπών της κινεζικής Πρωτοχρονιάς .)

Αποφεύγοντας τα ψεύτικα: Δοκιμή δοντιών

Παρά τα όσα μπορεί να έχετε ακούσει ή τι υποψιάζεστε, οι πωλητές εδώ δεν είναι έξω για να σας πουλήσουν ψεύτικα μαργαριτάρια και να σας πω ότι είναι πραγματικοί.

Στην πραγματικότητα, κάνουν μια μεγάλη επίδειξη ότι καταδεικνύουν ότι τα μαργαριτάρια τους είναι πραγματικά. Κατανοήστε τον παρακάτω τρόπο:

Η αφήγηση της διαφοράς μεταξύ των απομιμήσεων μαργαριταριών και των πραγματικών είναι πολύ απλή: η εξέταση των δοντιών. Όταν τρίβετε ένα πραγματικό μαργαριτάρι στα δόντια σας, το μαργαριτάρι θα αισθάνεται ελαφρώς κοκκινωπό. Κάντε το ίδιο με ένα ψεύτικο και είναι πιθανό να αισθάνεται ομαλή και γλιστερή.

Εάν εξακολουθείτε να έχετε πρόβλημα να αποφασίσετε εάν είναι πραγματικό, ζητήστε από τον πωλητή να ξύσει το μαργαριτάρι με ένα μαχαίρι. Η σκόνη θα έχει ως αποτέλεσμα την απόξεση ενός πραγματικού μαργαριταριού, μια λευκή πλαστική χάντρα θα αποκαλυφθεί από ένα ψεύτικο μαργαριτάρι.

Διαβάστε Αγοράζοντας Μαργαριτάρια για να μάθετε περισσότερα.

Διαπραγματεύσεις

Μερικοί λένε ότι προσφέρουν το 10% του τι ζητά ο πωλητής, κάποιοι λένε ότι το 25% και εργάζονται από εκεί. Από την εμπειρία μου, το καλύτερο που πρέπει να κάνουμε είναι να λάβουμε κάποιες αποφάσεις και να ξεκινήσουμε αργότερα τις διαπραγματεύσεις.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο διαπραγμάτευσης στην Κίνα ενώ ψωνίζετε .

Τι να αγοράσω

Τα περισσότερα μαργαριτάρια που θα βρείτε στην Κίνα είναι μαργαριτάρια γλυκού νερού που καλλιεργούνται σε μαλάκια σε λίμνες και ποτάμια. Το σχήμα τους μπορεί να επιμηκυνθεί και η εμφάνισή τους να είναι γαλακτώδης διαφανής. Τα μαργαριτάρια γλυκού νερού είναι σίγουρα η πραγματική αξία όταν αγοράζετε μαργαριτάρια στην Κίνα, αλλά και τα θαλασσινά και τα μαργαριτάρια της Νότιας Θάλασσας είναι επίσης καλές αξίες. Εκτός από τα μαργαριτάρια, φαινομενικά δεν υπάρχει τέλος στις ημιπολύτιμες πέτρες που μπορείτε να προσθέσετε σε σχέδια, όπως νεφρίτη και τυρκουάζ, καθώς και φθηνές κρύσταλλο και πλαστικές χάντρες.

Άλλοι χονδρέμποροι μαργαριταριών στη Σαγκάη

Υπάρχουν δύο άλλες χονδρικές αγορές μαργαριταριών στη Σαγκάη, οι οποίες αξίζουν μια στάση αν είστε πραγματικοί μαργαριτάρι-α-holic. Οι ανωτέρω πληροφορίες ισχύουν και για τις αγορές αυτές.

Πόλη του Περλ
2ος και 3ος όροφος, 558 Nanjing Dong Lu, Σαγκάη, Κίνα
Ανοίξτε 10 π.μ. - 10 μ.μ. καθημερινά

Χονγκ Qiao Νέα Αγορά Παγκόσμια Μαργαριτάρια
Ανοίξτε 10 π.μ. - 10 μ.μ. καθημερινά