Ένας πλήρης οδηγός επισκεπτών για ψώνια στη Σαγκάη

Συμβουλές για τις καλύτερες αγορές, καταστήματα, ράφτες και πολλά άλλα

Ενδεχομένως να εκπλαγείτε να προσγειωθείτε στη Σαγκάη και να παρατηρήσετε ότι καθώς περνάτε από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο, περάσατε όλες τις ίδιες μάρκες που γνωρίζετε ήδη από το σπίτι. Η Σαγκάη έχει γίνει μια από τις πιο κοσμοπολίτικες πόλεις στον πλανήτη με καταστήματα και μάρκες από όλο τον κόσμο. Σε όλες σχεδόν τις γειτονιές, θα βρείτε πολλά πολυκαταστήματα που θα διακρίνουν τα πάντα από την Starbucks μέχρι τη Louis Vuitton.

Υπάρχουν πολλά εγχώρια εμπορικά σήματα, και παρόλο που τα μαμά-και-ποπ καταστήματα έχουν τραβηχτεί για να κάνουν χώρο για το τελευταίο πολυτελές, πολυτελές γυαλιστερό εμπορικό κέντρο, εξακολουθούν να υπάρχουν αγορές curio και super cool μοναδικά καταστήματα, αν ξέρετε πού να κοιτάξετε.

Αν και πολλά καταστήματα και αγορές είναι προφανή, ίσως να μην ξέρετε πού να πάτε για να αγοράσετε ορισμένα πράγματα ή ίσως να μην συνειδητοποιήσετε καν ότι είναι διαθέσιμα. Έτσι ελέγξτε αυτές τις συμβουλές αγορών της Σαγκάης που θα σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε τον χρόνο σας για αγορές εδώ.

Προειδοποίηση: Μπορεί να χρειαστεί να αγοράσετε μια επιπλέον βαλίτσα στο τέλος του ταξιδιού σας για να ωθήσει όλες τις καλές σας στο σπίτι.