Τι κοστίζει ένα μασάζ;

Ένα μασάζ είναι η πιο δημοφιλής θεραπεία σε ένα σπα, αλλά έχει υπάρξει μεγάλη πτωτική πίεση λόγω της άνοιας των γυμναστικών κλινικών μασάζ, της συνεχιζόμενης ανάπτυξης των ιαματικών λουτρών (υπάρχουν περισσότεροι από 17.000 μόνο στις ΗΠΑ) και πιο πολύ ειδικευμένους ανεξάρτητους επαγγελματίες που εγκαθιστούν το κατάστημα για τον εαυτό τους. Το κόστος ενός μασάζ ποικίλλει, ανάλογα με διάφορους παράγοντες: όπου ζείτε. είτε πρόκειται για σπα ημερήσιας διαμονής , spa θέρετρου ή spa προορισμού και πόσο πολυτελές είναι το σπα, και το είδος του μασάζ που παίρνετε.

Ένα κόστος μασάζ Bare Bones ξεκινά από $ 40 την ώρα

Το κόστος του μασάζ έχει μειωθεί στις μεγάλες πόλεις, όπου μικρές ασιατικές επιχειρήσεις προσφέρουν μασάζ για $ 40 την ώρα. Το περιβάλλον μπορεί να είναι γυμνά κόκαλα ή ακόμα και λίγο ζοφερή - έχω δει μέρη σε υπόγεια με όλα τα "δωμάτια" που χωρίζονται από κουρτίνες. Αλλά σε αυτή την τιμή, πολλοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να βάλουν με την έλλειψη ανέσεων.

Οι αλυσίδες ταχείας ανάπτυξης, όπως το Masage Envy, έχουν κάνει τη πρόσβαση σε υπηρεσίες σπα φθηνότερη και ευκολότερη. (Υπάρχουν σήμερα 1.150 τοποθεσίες σε 49 πολιτείες.) Μετά από ένα ειδικό εισαγωγικό ποσοστό, αγοράζετε μια μηνιαία συνδρομή που σας παίρνει ένα μασάζ ανά μήνα, ξεκινάτε περίπου $ 65 μέχρι το ποσό των $ 90, ανάλογα με την αγορά. Το μασάζ Envy's δεν έχει ανέσεις όπως ρόμπες και σαλόνια διαλογισμού. αλλάζεις στο δωμάτιο.

Η επιλογή ιδιωτικού ιατρού

Πολλοί εξειδικευμένοι ανεξάρτητοι θεραπευτές μασάζ έχουν δημιουργήσει το κατάστημα για τον εαυτό τους, με τιμές συνήθως ξεκινώντας από περίπου $ 70 - $ 80.

Αυτή είναι μια ελκυστική εναλλακτική λύση για άτομα που θέλουν να πάρουν τακτικά μασάζ αλλά δεν χρειάζονται τα μπουρνούζια, τις παντόφλες και τις αίθουσες αναμονής. Όπως και με το μασάζ Envy, συνήθως αλλάζετε στο δωμάτιο.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της επίσκεψης σε έναν ιδιωτικό ιατρό είναι ότι (αν και οι συμβουλές είναι πάντα ευπρόσδεκτες), δεν αναμένετε να συμβουλεύεστε το συνηθισμένο 15-20%.

Αυτό μπορεί να φέρει την τιμή ενός μασάζ κάτω αρκετά.

Είναι επίσης πιθανό να πάρετε την καλύτερη δουλειά τους καθώς θέλουν να διατηρήσουν τους πελάτες και να οικοδομήσουν την ιδιωτική τους πρακτική. Μερικές φορές όταν οι θεραπευτές εργάζονται για σπα, πρέπει να κάνουν έξι έως οκτώ μασάζ την ημέρα και πρέπει να διατηρήσουν τη δύναμή τους. Οι ιδιώτες μπορούν να ορίσουν τον αριθμό των θεραπειών σε μια μέρα που αισθάνονται άνετα να κάνουν.

Στις ημερήσιες ιαματικές πηγές, το κόστος ενός σουηδικού μασάζ ξεκινά γενικά από τα 90 δολάρια για μια ώρα σε ένα σπα σε μικρές πόλεις. Το κόστος είναι υψηλότερο στις μεγαλύτερες πόλεις, ξεκινώντας γενικά γύρω στα $ 110 - $ 120 για ένα σουηδικό μασάζ μίας ώρας. Μπορεί να είναι ελαφρώς μικρότερη αν δείτε έναν μασάζ θεραπευτή στο σπίτι τους ή είστε σε μια πολύ μικρή αγορά.

Μασάζ κοστίζει περισσότερο σε λουτρά Διανυκτέρευσης

Ένα μασάζ κοστίζει περισσότερο στον προορισμό και στα ιαματικά λουτρά. Το Lake Austin Spa Resort στο Ώστιν του Τέξας, για παράδειγμα, χρεώνει $ 150 για ένα σουηδικό μασάζ πενήντα λεπτών. Οι τιμές είναι οι υψηλότερες σε ένα σπα πολυτελών ξενοδοχείων, όπως το Spa στο Mandarin Oriental στη Νέα Υόρκη, όπου ένα σουηδικό μασάζ 50 λεπτών διαρκεί 240 δολάρια, συν τους φόρους και τις άκρες. Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι μέρος αυτού που πληρώνετε είναι η πρόσβαση στις πολυτελείς εγκαταστάσεις τους. Πάρτε το χρόνο σας και απολαύστε τους!

Ειδικά έξοδα μασάζ Περισσότερα

Πολλά ιαματικά λουτρά χρεώνουν τώρα ένα ασφάλιστρο για βαθύ μασάζ ιστού, το οποίο απαιτεί περισσότερη προσπάθεια από τον θεράποντα, την αρωματοθεραπεία , η οποία χρησιμοποιεί αιθέρια έλαια και μασάζ με ζεστό πέτρωμα που απαιτεί από τον θεραπευτή να προετοιμάσει και να καθαρίσει όλες τις πέτρες που χρησιμοποιεί.

Ο φόρος συνήθως προστίθεται στην τιμή και είναι αποδεκτή η πρακτική να μοιάζει με 15 έως 20%. Μερικές φορές μπορείτε να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα πηγαίνοντας σε έναν μασάζ θεραπευτή στο σπίτι τους, όπου δεν αναμένεται να άκρη. Αλλά δεν θα απολαύσετε την εμπειρία του spa, με ρόμπα, παντόφλες και ατμόλουτρα.