Κορυφαία Υγεία Spa Spas

Τα κορυφαία ιαματικά λουτρά του προϋπολογισμού προσφέρουν πολλά χαρακτηριστικά των πιο δαπανηρών ιαματικών λουτρών. Είναι all-inclusive, με γεύματα, μαθήματα άσκησης, και μερικές φορές διαλέξεις. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι τα πάντα τείνουν να είναι σε μικρότερη κλίμακα σε ιαματικές πηγές υγείας - καταλύματα, δωμάτιο, εγκαταστάσεις και το ίδιο το σπα

Οι τιμές των ιατρικών ιαματικών λουτρών σε αυτόν τον κατάλογο ξεκινούν από 1200 δολάρια ανά άτομο την εβδομάδα για γυναίκες που φιλοξενούν τέσσερις έως ένα δωμάτιο στο Tennessee Fitness Spa στο Waynesboro του Τενεσί.

Είναι πιο χαρακτηριστικό οι τιμές να είναι $ 200- $ 300 μια νύχτα στα ιαματικά λουτρά υγείας (θυμηθείτε, συμπεριλαμβάνονται όλα τα γεύματα και οι δραστηριότητες). Οι θεραπείες spa περιλαμβάνονται σε ορισμένα πακέτα σε αυτά τα ιαματικά λουτρά, ή μπορείτε να τα αγοράσετε a la carte. Οι τιμές θεραπείας σπα τείνουν να είναι λιγότερο ακριβές από ότι σε πολυτελείς ιαματικές πηγές, επειδή οι εγκαταστάσεις είναι πιο μετριοπαθείς.

Κορυφαία Υγεία Spa Spas

Red Mountain Spa στο St. George, Γιούτα. Αυτό δεν είναι μόνο ένα υπέροχο κέντρο υγείας υγείας, αλλά ένα από τα καλύτερα ιαματικά λουτρά στη χώρα, περίοδο. Τα λιγότερο ακριβό δωμάτια είναι μέτρια, αλλά το προσωπικό και τις δραστηριότητες και τα τρόφιμα είναι κορυφαία εγκοπή. Δεν αισθάνεσαι σαν να καθίζεις. 877-246-4453.

Τα Oaks στο Ojai, Ojai, Καλιφόρνια. Αυτό είναι ένα μετατρέψιμο πανδοχείο ακριβώς πάνω στην κύρια κίνηση του Ojai, με μια πραγματική απώλεια βάρους εστίαση. Είναι περίπου 90 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Λος Άντζελες. 800-753-6257.

Spa Eastman στο Μόντρεαλ του Καναδά. Σαράντα τέσσερα δωμάτια χωρίζονται σε επτά περίπτερα. Έχει πολλά πακέτα, συμπεριλαμβανομένου ενός πακέτου «naturopathic» τριών νύχτων που περιλαμβάνει μια naturopathic διαβούλευση, μασάζ με ζεστές πέτρες και θεραπείες σώματος .

Copperhood Spa, Shandaken, Νέα Υόρκη. Ακριβώς στον ποταμό Esopus στο βόρειο Catskills, κοντά στο Woodstock, αυτό το πανέμορφο πανδοχείο προσφέρει πολλές υπαίθριες δραστηριότητες και μαθήματα.

Birdwing Spa στο Litchfield της Μινεσότα. Μόλις 70 μίλια από τη Μινεάπολη, αυτό το οικονομικό κέντρο σπα βρίσκεται σε μια έκταση 300 στρεμμάτων με ιδιωτική λίμνη.

Πολλές πεζοπορίες, ποδηλασία και κανό. Οι επισκέπτες παραμένουν σε ένα σαλέ ή σε έναν κόκκινο αχυρώνα που έχει μετατραπεί με σουίτες φιλοξενουμένων. Εποχής. 320-693-6064.

Echo Valley Ranch και Spa, Jesmond, Κλίντον, Βρετανική Κολομβία, Καναδάς. Αν σας αρέσει η ιππασία, αυτό είναι το σπα για εσάς. Αυτό είναι ένα εργατικό αγρόκτημα όπου μπορείτε να βοηθήσετε στη συλλογή αυγών ή να πάρετε μια θεραπεία από την Ταϊλάνδη. 250-459-2386

Hills Ranch Υγείας, 108 Mile Ranch, Βρετανική Κολούμπια. . Βρίσκεται στη μέση των 20.000 στρεμμάτων αγρόκτημα, το spa αυτό ειδικεύεται στην απώλεια βάρους, πεζοπορία και ιππασία. 800-668-2233.

Γυμναστήριο Tennessee, Waynesboro, Τενεσί. . Βρίσκεται 95 μίλια από το Νάσβιλ, στο καταπράσινο δάσος του Τενεσί, αυτό είναι τόσο χαμηλό όσο πηγαίνει εάν κουβαλάτε τέσσερα σε ένα δωμάτιο. Ο καθένας παίρνει μια αξιολόγηση φυσικής κατάστασης και πηγαίνει σε μια διατροφή 1200-1400 θερμίδων. Τα καταλύματα σε στιλ σαλέ είναι απλά. Κλείσιμο Δεκεμβρίου έως αρχές Μαρτίου. 800-753-6257

Spa Deerfield στα βουνά Pocono στο Stroudsburg. Πενσυλβανία. Αυτό το μικρό, σπιτικό σπα σε 12 στρέμματα στα βουνά Pocono έχει μια εστίαση απώλειας βάρους. Μπορεί να φιλοξενήσει μόλις 33 επισκέπτες κάθε φορά. Οι διανυκτερεύσεις είναι κλειστές τον Νοέμβριο μέχρι τις αρχές Απριλίου, αλλά ένα σπα είναι ανοιχτό όλο το χρόνο.

Το New Age Health Spa στο Neversink της Νέας Υόρκης έκλεισε το φθινόπωρο του 2011.