Γαλλία Ταξιδιωτική ασφάλιση

Κατανόηση της ταξιδιωτικής ασφάλισης πριν το ταξίδι σας στη Γαλλία

Η ταξιδιωτική ασφάλιση της Γαλλίας είναι ένα σημαντικό ζήτημα πριν από τη διεθνή (ή ακόμα και εγχώρια, αν είστε ήδη εκεί) ταξίδια. Ως επισκέπτης, είναι σημαντικό να καθορίσετε αν χρειάζεστε ταξιδιωτική ασφάλιση και ποιο είναι το καλύτερο σχέδιο πριν φύγετε από το σπίτι σας. Εδώ είναι ένας οδηγός για τα πολλά διαφορετικά είδη ταξιδιωτικής ασφάλισης και γιατί πρέπει να το ελέγξετε αυτό.

Πριν αγοράσετε την ταξιδιωτική ασφάλιση της Γαλλίας

Το πρώτο βήμα είναι να ελέγξετε με τη δική σας πολιτική ασφάλισης υγείας και να δείτε τι καλύπτει.

Εάν η επείγουσα θεραπεία θα καλύπτεται στο εξωτερικό (και χωρίς μεγάλη συν-αμοιβή ή έκπτωση, ή μια μακρά λίστα εξαιρέσεων), τότε τουλάχιστον ξέρετε ότι οι ιατρικές πτυχές του ταξιδιού σας θα καλυφθούν. Αλλά θα πρέπει να ελέγξετε το χειρότερο ενδεχόμενο σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι πρέπει να μεταφερθείτε στο σπίτι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Η ασφάλιση ταξιδιού συνήθως καλύπτει και μερικές επιπλέον παροχές, όπως το κόστος μεταφοράς στο σπίτι σας για θεραπεία αν έχετε ιατρική περίσταση και έχετε χάσει αποσκευές.

Είδη Ασφάλισης Ταξιδιών Γαλλίας

Εάν πρόκειται να επισκεφθείτε τη Γαλλία για μεγάλο χρονικό διάστημα, πρέπει να πάρετε ασφάλιση ταξιδιού. Υπάρχουν πολλές επιλογές, ξεκινώντας από τις πιο απλές. Αυτή η ασφάλιση ταξιδιού θα καλύπτει στοιχεία όπως: Μπορείτε είτε να χάσετε μετρητά σε ένα ταξίδι που ακυρώθηκε λόγω έκτακτης ανάγκης, χαμένων αποσκευών και κάποιων ιατρικών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε αξιοπρεπή βραχυπρόθεσμη ιατρική ασφάλιση για ταξίδια μεταξύ 15 ημερών και ενός έτους που περιλαμβάνουν θεραπεία για ασθένειες.

Εάν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε για ένα έτος ή περισσότερο, υπάρχουν πολλές επιλογές για ετήσια σχέδια ανανεώσιμης ενέργειας.

Εάν χρειάζεστε θεώρηση για να επισκεφθείτε τη Γαλλία, η απόδειξη κάλυψης υγείας είναι υποχρεωτική πριν καν υποβάλετε αίτηση.

Τα καλά νέα είναι ότι το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης της Γαλλίας είναι θαυμάσιο και στην πραγματικότητα κατατάσσεται υψηλότερα από εκείνο των ΗΠΑ από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας.

Το 2017 ονομάστηκε το καλύτερο στον κόσμο.

Συγκρίνοντας τα σχέδια ασφάλισης ταξιδιού της Γαλλίας

Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε ασφάλιση ταξιδιού, αναζητήστε ένα σχέδιο που περιλαμβάνει:

Παγίδες της Γαλλικής Ασφάλισης Ταξιδίων

Ο αγοραστής προσέξτε τα ακόλουθα εξωφρενικά έξοδα και εξαιρέσεις:

Το κρίσιμο είναι να καθαρίσουμε την ίδια την πολιτική. Θέλετε να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στο χρονοδιάγραμμα κάλυψης ή περίγραμμα των οφελών, που θα σας πει τι καλύπτεται και σε ποιο επίπεδο. DO διαβάσετε τη μικρή εκτύπωση. μπορεί να σας εξοικονομήσει έξοδα εάν ζητάτε κάτι που δεν καλύπτεται.

Αυτό που είναι πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι να εξετάσουμε λεπτομερώς τις εξαιρέσεις για να δούμε τι ΔΕΝ θα καλυφθεί. Εκεί οι περισσότεροι άνθρωποι εκπλήσσονται δυσάρεστα όταν λαμβάνουν θεραπεία, και αργότερα μαθαίνουν ότι δεν καλύπτονται.

Κόστος του Γαλλικού Travel Insurance Quote

Η Travel Guard είναι μία εταιρεία που ασχολείται με την ταξιδιωτική ασφάλιση και μπορείτε να λάβετε ένα απόσπασμα από τον ιστότοπό σας.

Δείτε τις πιο σημαντικές συμβουλές για το ταξίδι σας στη Γαλλία