Εκπτωτικές αεροπορικές χρεώσεις προπληρωμής

Οι ναύλοι APEX (και Super APEX) είναι οι ναύλοι αεροπορικών εταιρειών που συνήθως μειώνονται επειδή έχουν προπληρωμένες απαιτήσεις αγοράς. Το APEX αντιπροσωπεύει τους ναύλους εκπτώσεων για εκ των προτέρων.

APEX Λεπτομέρειες εισιτηρίου

Οι ναύλοι της APEX μπορεί να είναι μεταξύ των χαμηλότερων προγραμματισμένων ναύλων που διαφημίζονται από μια αεροπορική εταιρεία. Έχουν συνήθως μειωμένους ναύλους αλλά έχουν περιορισμούς όπως: πρέπει να αγοραστούν ορισμένο αριθμό ημερών εκ των προτέρων (συνήθως 14 ημέρες, ενδεχομένως 28). μια ελάχιστη απαίτηση διαμονής (επτά ημέρες ή πάνω από ένα βράδυ του Σαββάτου).

Οι ναύλοι APEX συνήθως δεν επιστρέφονται και ενδέχεται να έχουν πολλούς άλλους περιορισμούς.

Άλλοι τύποι ναύλων

Οι αεροπορικές εταιρείες τυπικά πωλούν αεροπορικά εισιτήρια με μονόδρομο ή με ταξίδι. Οι περισσότεροι ταξιδιώτες γενικά καταλήγουν με τα αεροπορικά εισιτήρια που έχουν δημοσιευτεί , τα οποία μπορούν να διαφέρουν πολύ με την πάροδο του χρόνου.

Ωστόσο, οι αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν και άλλους ναύλους , συμπεριλαμβανομένων των ναύλων που διαπραγματεύονται (συνήθως με εταιρείες ή κυβερνητικούς οργανισμούς). Ένα παράδειγμα μπορεί να είναι οι στρατιωτικοί ναύλοι, καθώς και οι ενοποιημένοι ναύλοι. Οι ενοποιημένοι ναύλοι προσφέρονται συνήθως μέσω τρίτων παρόχων (ή υπηρεσιών ενοποίησης).

Οι ναύλοι εκδρομών είναι ένας άλλος τύπος μειωμένων ναύλων αεροπορικών εταιρειών. Οι ναύλοι για εκδρομές είναι συνήθως φθηνότεροι από τον πλήρη ναύλο, αλλά έχουν επίσης περιορισμούς, όπως η παραμονή στο Σαββατοκύριακο, η προχωρημένη αγορά και οι ώρες του έτους.

Οι αεροπορικές εταιρείες μερικές φορές προσφέρουν επίσης εκπτωτικές τιμές . Οι ναύλοι έκπτωσης συνήθως προσφέρονται για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Για παράδειγμα, περίπου κάθε δύο εβδομάδες, το JetBlue στέλνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επισημαίνει έναν περιορισμένο αριθμό εκπτωτικών ναύλων που προσφέρονται για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μεταξύ περιορισμένων προορισμών.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις λεπτομέρειες πριν από την κράτηση του ναύλου με έκπτωση και βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει τα στοιχεία που σχετίζονται με το ναύλο, ώστε να μπορείτε να τα αναφέρετε αργότερα, αν χρειαστεί. Οι εκπτωτικοί ναύλοι συνήθως είναι καλόι μόνο για τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους με την πιθανότητα οι επαγγελματικές σας μετακινήσεις να συμπίπτουν με τις συγκεκριμένες πωλήσεις και τις απαιτήσεις που προσφέρουν οι αεροπορικές εταιρείες.

Οι απεριόριστοι ναύλοι (μερικές φορές γνωστοί ως πλήρης ναύλος) είναι οι πιο ακριβοί ναύλοι που προσφέρονται για μια διαδρομή και συνήθως παρέχουν την μεγαλύτερη ευελιξία και επιλογές. Μπορεί να είναι οι μόνοι διαθέσιμοι ναύλοι την ημέρα του ταξιδιού ή σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πολλοί επαγγελματίες ταξιδεύουν συχνά σε απεριόριστους ναύλους επειδή προγραμματίζουν την τελευταία στιγμή ή έχουν επαγγελματικές ανάγκες ταξιδιών που απαιτούν πρόσθετη ευελιξία.

Συμβουλές για την απόκτηση των καλύτερων αεροπορικών ναύλων

Να πάρει το καλύτερο αεροπορικό εισιτήριο απαιτεί λίγο σχεδιασμό , αλλά είναι συνήθως αξίζει τον κόπο. Και βιβλίο νωρίς. Οι αεροπορικές εταιρείες γίνονται όλο και πιο επιθετικές όσον αφορά την αύξηση των τιμών, οπότε αν δείτε ένα αεροπορικό εισιτήριο που θέλετε σήμερα, θα πρέπει να το κάνετε σήμερα. Διαφορετικά, θα φύγει αύριο.