Τι γράμματα Airfare σημαίνουν σε ένα εισιτήριο αεροπλάνου

Εάν έχετε αγοράσει ποτέ ένα αεροπορικό εισιτήριο και παρατήρησα μια περίεργη ομάδα επιστολών σε αυτό, οι πιθανότητες είναι αυτές ήταν επιστολές υπηρεσίας. Αυτά τα γράμματα υποδεικνύουν την κατηγορία υπηρεσιών για το αεροπορικό σας εισιτήριο καθώς και τον τύπο ναύλου που αγοράστηκε.

Κλάση επιστολών υπηρεσίας

Όταν βλέπετε μια ομάδα επιστολών στο εισιτήριο ή στην απόδειξη πτήσης σας, αναφέρονται συνήθως στην κατηγορία ή το είδος του εισιτηρίου που αγοράσατε καθώς και τι προνόμια ή πρόσθετα έξοδα μπορεί να έρθουν με αυτό το ναύλο.

Πού θα βρείτε τις επιστολές σέρβις

Αν έχετε κάνει κράτηση με μειωμένο ναύλο και ενδιαφέρεστε για την υποκλάση που κρατάτε, ελέγξτε το γράμμα αμέσως μετά τον αριθμό της πτήσης στο εισιτήριό σας. Μπορεί επίσης να εμπίπτει στην κατηγορία Κλάσεων Κρατήσεων ή σε κάποια παρόμοια, συντομευμένη φράση. Εάν συμβεί να δείτε ένα E μετά την επιστολή εξυπηρέτησης, αυτό είναι ένα εισιτήριο με εκπτωτικό εισιτήριο, το οποίο σημαίνει ότι υπάρχει ελάχιστη ή μέγιστη διαμονή που συνδέεται με τον προορισμό σας ή το ταξίδι σας.

Αυτό συνήθως συμβαίνει μόνο εάν κάνετε κράτηση μιας διαδρομής μέσω ταξιδιωτικού πράκτορα ή κρουαζιερόπλοιου.

Τι πρέπει να θυμάστε

Όπως συμβαίνει με όλες τις κατηγορίες πτήσεων, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι παίρνετε για την τιμή. Τα εισιτήρια για την οικονομία (επιστολή υπηρεσίας Y) δείχνουν συνήθως ότι υπάρχει λιγότερη ευελιξία με την αλλαγή των εισιτηρίων καθώς και περιορισμοί όπως η μη δυνατότητα επιλογής της θέσης σας μπροστά από το χρόνο, οι δωρεάν ελεγμένες τσάντες κ.ο.κ. Από την άλλη πλευρά, οι απεριόριστοι ναύλοι είναι μερικά από τα πιο ακριβά εισιτήρια, αλλά παρέχουν ανέσεις όπως πλήρεις επιστροφές και ευελιξία για αλλαγή των δρομολογίων πτήσεων. Αυτό είναι ιδιαίτερα επωφελές για τους επιχειρηματίες που μπορεί να χρειαστεί να επεκτείνουν ένα ταξίδι εργασίας ή να πάνε σε πολλούς προορισμούς.