Αναθεώρηση του Cactus Juice Natural Sun και Bug Προστατευτικό

Μπορεί ο χυμός κάκτων να κρατήσει τα σφάλματα και τα ηλιακά εγκαύματα μακριά;

Σφάλματα και ηλιακά εγκαύματα μπορεί να καταστρέψουν κάθε καλό ταξίδι κάμπινγκ. ευτυχώς υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προστατευθείτε από τον ήλιο και ενοχλητικά σφάλματα δαγκώματος όπως τα κουνούπια και τα μη-βλέμματα. Αν ψάχνετε για ένα φυσικό απωθητικό σφάλματος και προστασία από τον ήλιο, υπάρχουν πολλά φυτικά έλαια και λοσιόν, έτσι δεν χρειάζεται να ψεκάζετε χημικές ουσίες στο δέρμα σας που μπορεί να σας κάνουν να σας αρρωστήσουν. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κρατήσετε τα σφάλματα μακριά ώστε να μπορείτε να έχετε ένα άνετο ταξίδι κάμπινγκ είναι να χρησιμοποιήσετε φυσικά προϊόντα όπως το χυμό κάκτων που βασίζονται σε απωθητικά bugs.

Από το χυμό Cactus: "Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τα προϊόντα χυμού κάκτων ως τοπικό φονέα πόνου για ηλιακά εγκαύματα, τσίμπημα των μυρμηγκιών, τσιμπήματα μέλισσας, μικρές περικοπές και εγκαύματα." Όλα τα προϊόντα Cactus Juice περιέχουν φυσικό εκχύλισμα κάκτων. Το Cactus Juice δεν έχει DEET, επομένως είναι ασφαλές για τα παιδιά, ασφαλές για τα ζώα, ασφαλές για καθημερινή χρήση και ασφαλές για τον ύφαλο. "

Ο πρώην εμπειρογνώμονας για το κάμπινγκ David Sweet εξέτασε το προϊόν. Εδώ είναι αυτό που έχει να πει για το SPF20 Cactus Juice Sun και το Skin Protectant για το δέρμα, το οποίο είναι ένα αντηλιακό και ένα μείγμα εκχυλίσματος κάκτων, μαλακτικών και ενυδατικών που προστατεύει από μια ευρεία ζώνη εντόμων: κουνούπια, κίτρινες μύγες, ψύλλοι άμμου, μαύρες μύγες, πράσινες κεφαλές, μύγες ελαφιών, chiggers και κρότωνες.

Η κατώτατη γραμμή

Ο χυμός Cactus Sun and Skin Outdoor Protectant απωθεί τα κουνούπια, τα σκνίπες, τις μύγες και τα μύγες.

Έρχεται με ή χωρίς SPF 20 αντηλιακό, και υγραίνει ξηρό σκασμένο δέρμα. Ο χυμός Cactus δεν χρησιμοποιεί DEET ή άλλα επιβλαβή χημικά, επομένως είναι ασφαλές για τα παιδιά.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Υπέρ και κατά

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή προϊόντος και πληροφορίες

Πλήρης οδηγός αναθεώρηση του χυμού Cactus Sun και του δέρματος Outdoor Protectant

David Sweet: Ήμουν surf η αλιεία στις εξωτερικές τράπεζες του NC το Σεπτέμβριο πριν από τέσσερα χρόνια. Ο άνεμος φυσούσε λάθος δρόμος και οι πράσινες μύγες ήταν τρομερές. Δεδομένου ότι ήμουν το μόνο εμπόδιο μεταξύ αυτών και του θανάτου με πνιγμό, σύντομα έγινα το καταφύγιο τους. Οι πράσινες μύγες έχουν ένα μέσο δάγκωμα, και αφήνουν μια δυσάρεστη πληγή. Είμαι αποφασισμένος ψαράς, αλλά αυτή τη μέρα οι πράσινες μύγες κέρδισαν. Κάτω από την παραλία ήταν ένας μοναχικός ψαράς, και από την εμφάνιση του οι μύγες δεν τον ενοχλούσαν. Τον ρωτήσαμε γιατί, και είπε ότι χρησιμοποιεί το Cactus Juice, κάποια νέα πράγματα που μπήκαν στο κατάστημα. Ας προσπαθήσουμε μερικούς και αρκετά σίγουροι ότι οι μύγες μας αφήνουν μόνοι και έτσι ήταν τα κουνούπια. Ο χυμός Cactus λειτούργησε πραγματικά.

Ο χυμός Cactus πωλείται πλέον με νέα σήμανση, αλλά ο τύπος είναι ο ίδιος με τον αρχικό που προσπάθησα.

Ο χυμός Cactus αξίζει μια θέση σε κάθε κιβώτιο τακτοποίησης.

Περισσότεροι τρόποι για να κρατήσετε τα σφάλματα μακριά