Αποχρώσεις του Sherwood Campground και του Waterpark - Zumbrota, Μινεσότα

Campground Review Υποβλήθηκε από την Reunion Clan

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Campground: Αποχρώσεις του Sherwood Campground και του Waterpark
Τοποθεσία: Zumbrota, Μινεσότα
Τελευταία επίσκεψη: 14 Ιουλίου 2014
Πώς βρέθηκε: σε απευθείας σύνδεση
Πώς Κάμπινγκ: καμπίνα

Ανασκόπηση και περιγραφή του Campground που υποβλήθηκε από το About Camping Reader

Περιγραφή: Μετά από να διαβάσετε τις προηγούμενες αναθεωρήσεις, ήμουν λίγο σκεπτικός και ενώ κάποια από τα σχόλια ήταν αληθινά (πολύ γεμάτα, τα καροτσάκια γκολφ, pay showers [.50 για 6 λεπτά], κλπ.) Βρήκαμε το προσωπικό να είναι πολύ φιλικό και εξυπηρετικό.

Γενικά, είχαμε μία από τις πιο αξέχαστες συναντήσεις εδώ και όλα τα παιδιά μας παρακαλούν να τα έχουμε εδώ πάλι το επόμενο έτος. Αν ψάχνετε για ένα μικρό, ήσυχο μέρος, αυτό δεν είναι το μέρος για σας. Αλλά αν ψάχνετε για ένα μέρος που έχει πολλά μοναδικά πράγματα να προσφέρει και πολλές επιλογές για να κρατήσει τα παιδιά όλων των ηλικιών διασκεδάσει, αυτό είναι. Πολλοί άνθρωποι παραπονιούνται για όλες τις ξεχωριστές χρεώσεις, αλλά το καταλαβαίνω - πληρώνετε μόνο για τις παροχές που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε. Αλλά αισθάνομαι τα τέλη καμπίνας θα πρέπει να είναι μια κατ 'αποκοπή αμοιβή για το ποσό των ανθρώπων που προορίζονται για ύπνο (8).

Πλεονεκτήματα, Μειονεκτήματα, Αξιοθέατα και Πρόσθετα σχόλια

Πλεονεκτήματα: Η λίμνη με όλα τα φουσκωτά παιχνίδια να ανεβαίνουν, να γλιστρούν, να πηδούν και να επιπλέουν, μαζί με όλες τις άλλες παροχές που προσφέρονται για τα παιδιά (jumping μαξιλάρι, αυτοκίνητα πεντάλ, σωληνώσεις, παγωτά κλπ.). Ευρύχωρες κάμπινγκ, που λειτουργούσαν καλά για τις δραστηριότητες οικογενειακής επανένταξής μας.

Μειονεκτήματα: Πολύ δύσκολη η οδήγηση κάτω από τους δρόμους με τους ανθρώπους, τα παιδιά, τα ποδήλατα και τα κατοικίδια ζώα να φράζουν τα μονοπάτια. η πισίνα, η παιδική χαρά και η λίμνη ήταν πάντα συσκευασμένα. και οι καμπίνες είναι πολύ παλιές και όχι οι πιο καθαρές, με πολύ άβολα στρώματα στα κρεβάτια. Ήταν πολύ μυρωδάτο-μυρίζοντας. Στην πραγματικότητα, ένας από αυτούς μύριζε σαν να είχε ένα νεκρό τρωκτικό σε αυτό, και ανακαλύψαμε πραγματικά ένα ζωντανό (ένα ποντίκι) στο δικό μας.

Και τα δύο θέματα αναφέρθηκαν στη διοίκηση, οι οποίοι απάντησαν πολύ γρήγορα σε αμφότερες τις καταγγελίες. Αλλά μας έκανε να αισθανόμαστε πολύ ανήσυχοι και καταλήξαμε να πιάσουμε τον εαυτό μας την επόμενη μέρα - χάρη στον αδελφό μου, αλλά η μητέρα μας είχε σχεδόν καρδιακή προσβολή!

Αξιοθέατα: Ο ποταμός St. Louis, το Clough Island, το Mountain Spirit, το Lake Superior Zoo, η μαρίνα Spirit Lake, το κανάλι του Duluth, οι κρουαζιέρες στη λίμνη Superior, η πεζοπορία, η ποδηλασία, ο ράφτινγκ στον ποταμό - οι τόνοι διασκέδασης. Έχουν ακόμη WiFi.

Παρατηρήσεις: Φέρτε τα μαξιλάρια αφρού για τα κρεβάτια. φορέστε τα παπούτσια όταν τα σωληνάρια, καθώς το νερό είναι πολύ ρηχά και καταλήγετε να πρέπει να σηκωθείτε και να περπατήσετε στα πολύ αιχμηρά βράχια σε ορισμένες περιοχές. Τα πλευρικά τραπέζια και τα ράφια αποσκευών θα ήταν πολύ χρήσιμα στους χώρους του μπάνιου και του υπνοδωματίου της καμπίνας.

Βαθμολογία: 4

Μινεσότα κάμπινγκ και ταξιδιωτικές πληροφορίες

Από την Shades of Sherwood Family Campground: "Οι αποχρώσεις του Family Camp Sherwood βρίσκονται σε βολική τοποθεσία στον ποταμό Zumbro σε 77 στρέμματα δασών, ποταμών και κολπίσκων.

"Οι αποχρώσεις του Sherwood είναι ένα οικογενειακό κάμπινγκ που έχει πολλές διαφορετικές δραστηριότητες και ανέσεις για εσάς και την οικογένειά σας να απολαύσετε. Με τα θεματικά σαββατοκύριακα, το NEW Waterpark μας, και το σωλήνα κάτω από τον ποταμό Zumbro, είστε σίγουροι ότι θα φύγετε με αναμνήσεις.

"Έχουμε πάνω από 150 χώρους για σαββατοκύριακα για να διαλέξετε, καθώς και ανοιχτές εποχιακές εκδηλώσεις για το 2013. Διαθέτουμε επίσης ιδιωτικές καμπίνες που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 8 άτομα".

Σχετικά με τις Κριτικές Campground

Τα σχόλια Campground σχετικά με το Camping υποβάλλονται από τους αναγνώστες. Οι αναγνώστες που υποβάλλουν κριτικές campground βεβαιώνουν ότι είναι ο συγγραφέας ή ο μοναδικός ιδιοκτήτης του υλικού που υποβάλλουν στο About.com.

Υπάρχει κάτι περισσότερο από ένας μόνο τρόπος να παραμείνετε ενημερωμένοι με τις ανασκοπήσεις κάμπινγκ και τις υπαίθριες ειδήσεις. Μπορείτε να συνομιλήσετε με άλλους κατασκηνωτές στο online φόρουμ του About Camping, να εγγραφείτε για να λάβετε ένα δωρεάν εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο και να συνεισφέρετε σε σχόλια σε campground.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους