Πού να ψωνίσετε στο Όσλο της Νορβηγίας

Στο Όσλο τα καταστήματα είναι συνήθως ανοιχτά από τις 10 π.μ. - 5 μ.μ. και τα Σάββατα από τις 9 π.μ. - 2 μ.μ. Υπάρχουν μεγάλα ωράρια λειτουργίας στα περισσότερα εμπορικά κέντρα 10 π.μ. - 8 μ.μ. (Δευτέρα - Παρασκευή) και τα Σάββατα από τις 10 π.μ. - 6 μ.μ.

Οι εκτεταμένες ώρες αγορών δεν είναι τόσο δημοφιλείς στη Νορβηγία. Τα περισσότερα καταστήματα είναι κλειστά τις Κυριακές, αλλά μερικά καταστήματα αναμνηστικών παραμένουν ανοιχτά. Η Πέμπτη προσφέρει ψώνια αργά τη νύχτα: τα εμπορικά κέντρα και τα καταστήματα με σουβενίρ προσφέρουν συνήθως εκτεταμένες ώρες λειτουργίας μέχρι τις 19.00 ή τις 20.00 εκείνη την ημέρα.

Ω, και ίσως χρειαστεί κάποια μετρητά, οπότε λάβετε υπόψη ότι οι περισσότερες τράπεζες είναι ανοιχτές μέχρι τις 5 μ.μ., αλλά έχουν ένα 24ωρη μετρητά (ATM) στο εξωτερικό της τράπεζας.

Byporten Shopping

Το Byporten Shopping είναι ένα νέο εμπορικό κέντρο στο Όσλο και βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Όσλο (Όσλο S). Περιλαμβάνει περίπου 70 καταστήματα, ακόμη και ένα ξενοδοχείο Scandic , το μεγαλύτερο εστιατόριο Egon της Νορβηγίας (ανάμεσα σε άλλους 11 χώρους εστίασης), καθώς και υπόγειο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Και το ωραίο πράγμα είναι, είναι ακριβώς δίπλα στο κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Όσλο. Εάν αλλάζετε τρένα και έχετε μερικές ώρες ανάμεσα στις μεταφορές, πηγαίνετε εδώ στο Byporten και κάντε ένα γεύμα ή μια ματιά. Θα βρείτε όλες τις κατηγορίες τιμών εδώ. Αυτό το εμπορικό κέντρο είναι ανοιχτό από τις 10 π.μ. - 9 μ.μ. τις καθημερινές και από τις 10 π.μ. - 6 μ.μ. τα Σάββατα.

Το εμπορικό κέντρο Oslo City

Χτισμένο από τον Selmer Skanska το 1988, το εμπορικό κέντρο Oslo City είναι το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές εμπορικό κέντρο του Όσλο.

Περίπου 16 εκατομμύρια άνθρωποι έρχονται εδώ κάθε χρόνο και τόσοι πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν λάθος. Η επιλογή είναι συγκλονιστική. Το εμπορικό κέντρο διαθέτει σήμερα περίπου 93 καταστήματα και εστιατόρια. Επιλέχθηκε ως το καλύτερο Nordic Mall 2010 ακόμη. Αυτό το εμπορικό κέντρο βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τον κεντρικό σταθμό.

Κατά τη διάρκεια των θερμότερων μηνών, μπορείτε να βρείτε φρέσκα ψώνια στην είσοδο. Ασχημα ΝΕΑ? Μπορεί να γίνει πολύ γεμάτο εδώ, και όχι μόνο τον μήνα πριν από τα Χριστούγεννα - και τα μπάνια δεν είναι ελεύθερα, είτε.

Karl Johans Gate εμπορική περιοχή

Η πύλη Karl Johans είναι ο πιο διάσημος πεζόδρομος του Όσλο και βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του Όσλο. Αυτός ο δρόμος εκτείνεται ανατολικά έως δυτικά από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Όσλο στο βασιλικό παλάτι. Εδώ θα βρείτε διάφορους διασκεδαστές, εστιατόρια και πολλά αμέτρητα καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων αλυσίδων μόδας όπως η Benetton και η H & M. Οι τιμές είναι εύλογες σε σχέση με την τοποθεσία και η εύκολη πρόσβαση στον ανοιχτό αέρα είναι επίσης ωραία. Επίσης, δεν γεμίζει πάρα πολύ. Αυτός ο δρόμος (και οι πίσω δρόμοι του), είναι ιδιαίτερα γνωστός για χειροτεχνήματα, ρούχα, κοσμήματα και προσέξτε τα οικιακά αξεσουάρ στα πολυκαταστήματα. Είναι απαραίτητο για τους λάτρεις των αγορών!

Το εμπορικό κέντρο Paleet

Το Paleet βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον Karl Johans Gate, συμπληρώνοντας τον πεζόδρομο που σημειώσαμε παραπάνω. Η Π Paleet προσφέρει περίπου 45 καταστήματα και 13 εστιατόρια. Είναι λίγο πιό αναβαθμισμένο εδώ, δεν είναι ακριβώς κατάλληλο για τους αγοραστές-αγοραστές. Αναμείνετε να βρείτε γυναικεία μόδα, ανδρική μόδα, πορσελάνη, λουλούδια, γυαλικά, κοσμήματα και αθλητικά είδη κλπ.

σε υψηλότερες τελικές τιμές. Ανοιχτά τις καθημερινές από τις 10 π.μ. - 8 μ.μ. και από τις 10 π.μ. - 6 μ.μ. τα Σάββατα.