Πού να βρείτε αγροτικές αγορές στο Tacoma

Πού να αγοράσετε φρέσκα προϊόντα, θαλασσινά και άλλα από την πηγή

Από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο (και μερικές φορές και πέρα!), Οι αγροτικές αγορές εμφανίζονται σε όλη την περιοχή του Tacoma, φέρνοντας φρέσκα και τοπικά προϊόντα, υπέροχες ανθοδέσμες, ψάρια και κρέατα και συχνά μερικούς προμηθευτές ψυχαγωγίας και φαγητού. Ανεξάρτητα από το πού ζείτε στην περιοχή, υπάρχει μια αγορά όχι πολύ μακριά, όμως, μερικές είναι μεγαλύτερες από άλλες.

Αγροτική Αγορά του Μπρόντγουεϊ

Η μεγαλύτερη από τις αγορές των αγροτών στο Tacoma βρίσκεται στο κέντρο της πόλης κατά μήκος πολλών μπλοκ του Broadway, ξεκινώντας από την 9η Λεωφόρο.

Αυτή ήταν η αρχική αγορά στην πόλη και λειτουργεί κάθε καλοκαίρι από το 1990. Όλες οι αγορές στο Tacoma έχουν πολλά προϊόντα, αλλά αυτό που είναι μοναδικό για την αγορά του Broadway είναι το ευρύ φάσμα άλλων πωλητών-καλλιτεχνών που κυμαίνονται από την τέχνη του γυαλιού μέχρι το βελονάκι henna, έτοιμοι πωλητές τροφίμων και πολλούς ειδικούς πωλητές τροφίμων από τις κρέμες μέχρι τα καταστήματα σοκολάτας στα αρτοποιεία. Περισσότερες επιλογές φαγητού διατίθενται εάν κάποιο από τα φορτηγά τροφίμων της Tacoma έρχεται στο πάρτι. Επειδή αυτή η αγορά είναι ανοιχτή μόνο τις μέρες της Πέμπτης, είναι πολύ συχνή από ανθρώπους που εργάζονται και ζουν στην περιοχή του κέντρου της πόλης και κάνουν ένα μεγάλο μεσημεριανό γεύμα ή ένα μέρος για να χτυπήσουν πίσω και να ακούσουν κάποια ζωντανή μουσική.

Εάν θέλετε να έρθετε να το ελέγξετε και να μην ζήσετε κοντά, υπάρχουν αρκετές επιλογές για το πώς θα φτάσετε εδώ. Υπάρχουν χώροι στάθμευσης στο 11ο και Market και 10ο και Εμπόριο. Μπορείτε να σταθμεύσετε στο Tacoma Dome και να οδηγήσετε τη σιδηροδρομική γραμμή Link.

Μπορείτε επίσης να οδηγήσετε οποιοδήποτε από τα λεωφορεία Pierce Transit που οδηγούν στο κέντρο της πόλης και αποφεύγετε να τα σταθμεύσετε όλοι μαζί. Τα λεωφορεία θα σας αποβάλουν στο 10ο και το Commerce, το οποίο είναι πολύ κοντά στο Broadway.

Τοποθεσία: 9ο και Broadway στο κέντρο του Tacoma
Ανοιχτό: Από τις αρχές Μαΐου έως τα τέλη Οκτωβρίου
Ημέρες: Πέμπτη από τις 10 έως τις 3 μ.μ.

Αγορά Αγροτών της Νότιας Τακόμα

Πολλοί από τους πωλητές που εμφανίζονται στις άλλες αγορές αγροτών Tacoma βρίσκονται επίσης εδώ, αλλά το καλύτερο από όλα είναι τα φρέσκα και τοπικά προϊόντα, τα κρέατα και τα θαλασσινά.

Το South Tacoma δεν διαθέτει τα πολυτελή καταστήματα τροφίμων που διαθέτει το North Tacoma και δεν διαθέτει τα εξαιρετικά εστιατόρια που έρχονται στο κέντρο της πόλης, οπότε αυτή η αγορά των αγροτών φέρνει ειδικά μια μοναδική όψη στη σκηνή τροφίμων σε αυτό το τμήμα της πόλης. Οι επί τόπου πωλητές τροφίμων διαθέτουν κρέπες, εθνοτικές γεύσεις και επιδόρπια, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε μερικά είδη παντοπωλείου ή απλά να απολαύσετε ένα νόστιμο τσίμπημα των υπαίθριων φαγητών.

Τοποθεσία: 3873 S. 66th Street, Tacoma (στο STAR Centre)
Ανοιχτό: Από το Μάιο έως τα τέλη Σεπτεμβρίου
Ημέρες: Κυριακές από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ.

Eastside Market

Η Eastside Market είναι μοναδική σε ότι βρίσκεται σε μια γειτονιά που δεν έχει πολλά μαγαζιά ή φρέσκα φρούτα και λαχανικά πέρα ​​από το μέσο όρο Safeway ή δύο. Με το άνοιγμα αυτής της αγοράς, αυτό έχει αλλάξει και τώρα κάθε Τετάρτη φέρνει τους ντόπιους παραγωγούς και τους παραγωγούς τροφίμων, καθώς και τους συνηθισμένους ζωντανούς μουσικούς και προμηθευτές τροφίμων!

Θέση: 1708 E 44th Street, Tacoma
Ανοιχτό: Από Ιούνιο έως Σεπτέμβριο
Ημέρες: Τετάρτη, 3 μ.μ. - 7 μ.μ.

Point Ruston Farmers Market

Point Ruston είναι ένα από τα νεότερα μέρη του Tacoma για να ψωνίσετε, να δειπνήσετε και να περπατήσετε. Είναι επίσης ένα από τα πιο γραφικά μέρη της πόλης με μια επεκτατική θέα στο νερό και ένα μονοπάτι με τα πόδια. Γιατί να μην το κάνετε ακόμα καλύτερα με κάποια φρέσκα φρούτα και λαχανικά!

Η Αγορά Point Ruston Farmers είναι μια πιλοτική αγορά, αλλά είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι οι αγοραστές δεν θα την αγαπήσουν και θέλουν να συνεχιστεί. Για όσους απολάμβαναν την κοντινή Αγορά Αγροτικών Περλ Αγροτών, έχει συγχωνευθεί με την αγορά Point Ruston.

Τοποθεσία: Σημείο Ruston Grand Plaza, 5005 Ruston Way, Τακόμα
Ανοιχτό: Από τον Αύγουστο έως τον Σεπτέμβριο
Ημέρες: Κυριακές, 10 π.μ. - 2 μ.μ.

Proctor Farmers Market

Η αγορά Proctor Farmers Market δεν λειτουργεί από την Tacoma Farmers Market (η οποία εκμεταλλεύεται τις αγορές Broadway, 6th Ave, Point Ruston και South Tacoma), οπότε έχει μερικούς διαφορετικούς πωλητές από τις άλλες αγορές του Tacoma. Μια κρέμα γάλακτος, ένα γαλακτοκομείο και τοπικές εκμεταλλεύσεις παρέχουν όλα τα κρέατα και το τυρί, ενώ υπάρχει και μια καλή ποικιλία τοπικών φρούτων και λαχανικών. Θα βρείτε επίσης μπύρα και γευσιγνωσία κρασιού σε αυτήν την αγορά, μια σπάνια απόλαυση! Επιπλέον, βρίσκεται στην περιοχή Proctor, η οποία έχει ήδη γεμίσει με εστιατόρια και καταστήματα (και το νόστιμο Met Market), έτσι περιπλάνηση πέρα ​​από την αγορά είναι επιπλέον διασκέδαση.

Τοποθεσία: N 27η και Proctor
Ανοιχτό: Από τα τέλη Μαρτίου έως τα μέσα Νοεμβρίου
Ημέρες: Σάββατο 9 π.μ. έως 2 μ.μ.

Puyallup Αγροτική Αγορά

Εάν ζείτε μακρύτερα στο νότο ή στο Puyallup, αυτή η αγορά μπορεί να είναι η πιο κοντινή σε σας. Είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές γύρω, ενδεχομένως μεγαλύτερη από την αγορά του Broadway καθώς καλύπτει όλο το πάρκο Pioneer στο κέντρο του Puyallup. Υπάρχει μια σκηνή για το λόγο ότι συχνά έχει ζωντανή διασκέδαση και δροσερά τοπικά συγκροτήματα που παίζουν. Το Puyallup έχει πολλά από τα καλύτερα αγροκτήματα, συμπεριλαμβανομένων των Spooner Farms και των Terry's Berries, έτσι ώστε τα προϊόντα εδώ δεν έχουν να ταξιδέψουν πολύ!

Τοποθεσία: Πάρκο Pioneer στο 330 S. Meridian στο Puyallup
Ανοιχτό: Από τα μέσα Απριλίου έως τα μέσα Οκτωβρίου
Ημέρες: Σάββατο 9 π.μ. έως 2 μ.μ.