Θέμα Πάρκο Silverwood στο Αϊντάχο

Το Theme Park του Silverwood και το Waterpark Boulder Beach αποτελούν το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο του Northwest. Αυτό το θεματικό πάρκο βρίσκεται στον εξωτερικό παράδεισο διακοπών του Βόρειου Αϊντάχο. Το Silverwood είναι από μόνος του ταξιδιωτικός προορισμός. Μεταξύ των βόλτων και του υδάτινου πάρκου, υπάρχει αρκετό για να γεμίσει μια ολόκληρη μέρα. Εάν είστε λάτρης θέματος ή πάρκο νερού, ίσως να θέλετε να προγραμματίσετε να περάσετε δύο ή περισσότερες ημέρες στο Silverwood για να απολαύσετε την πλήρη γκάμα των διαθέσιμων εκδρομών και ψυχαγωγίας.

Συνδυάστε το παιχνίδι στο Silverwood με τον πλούτο του βουνού, του δάσους και της αναψυχής του νερού που διατίθενται στο North Idaho και έχετε κάνει μια αξέχαστη οικογενειακή απόδραση. Προσφέρει αξιοθέατα κατάλληλα για μικρά παιδιά, παιδιά, έφηβους και όσους απολαμβάνουν συγκινήσεις κάθε είδους. Το Silverwood είναι μια οικογενειακή και λειτουργική μονάδα που λειτουργεί από το 1988. Εδώ πρέπει να γνωρίζετε πριν προγραμματίσετε την επίσκεψή σας στο Silverwood Theme Park και το Boulder Beach Waterpark στο North Idaho.

Διασκέδαση πράγματα που πρέπει να κάνουμε στο themewood του Αϊντάχο Theme Park

Στην αγωνιστική πλευρά του Silverwood, θα βρείτε ξύλινα και χαλύβδινα κυλινδροκερατέρια, ποδηλασία, τροχήλατο, καρναβαλικά παιχνίδια και ένα ολόκληρο τμήμα αφιερωμένο σε βόλτες και διασκέδαση κατάλληλα για μικρά παιδιά. Υπάρχουν εστιατόρια, σνακ μπαρ και καταστήματα καραμελών. Η ψυχαγωγία κυμαίνεται από ζωντανή μουσική μέχρι μαγικές εκπομπές. Στην πλευρά του θαλάσσιου πάρκου Boulder Beach, υπάρχουν όλα τα είδη διαφανειών νερού που συνδυάζουν ύψος, πλάτος και στροφές.

Οι πισίνες με κύματα, ένας τεμπέλης ποταμός για επιπλέουν και οι παιδικές εκτάσεις είναι όλες διαθέσιμες. Τέλος, υπάρχουν μέρη και πολλά μέρη χαλάρωσης και ευκαιρίες για να απολαύσετε ένα κρύο ποτό ή να νοικιάσετε.

Πού είναι το Theme Park Silverwood και το Waterpark Boulder Beach

Το Theme Park Silverwood βρίσκεται στο Athol, Idaho, 15 μίλια βόρεια του Coeur d'Alene κατά μήκος της εθνικής οδού 95.

Το πάρκο βρίσκεται στη δυτική πλευρά της εθνικής οδού. Ο χώρος στάθμευσης και το πάρκο RV βρίσκονται στην ανατολική πλευρά. Τα δύο τμήματα συνδέονται με μια σήραγγα πεζών που τρέχει κάτω από τον αυτοκινητόδρομο 95.
27843 N. Hwy 95
Athol, ID 83801

Πώς να φτάσετε στο πάρκο The Silverwood και το Waterpark Boulder Beach

Το κοντινότερο σημαντικό αεροδρόμιο του Silverwood και του North Idaho βρίσκεται στο Spokane της Ουάσινγκτον. Ένας σταθμός τρένου Amtrak βρίσκεται στο κοντινό Sandpoint, Αϊντάχο.

Πότε για να πάτε στο πάρκο Silverwood Theme και το Boulder Beach Waterpark

Η πιο ενεργή σεζόν του Silverwood Theme Park διαρκεί από τα τέλη Μαΐου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν είναι ανοιχτή καθημερινά. Στις αρχές Μαΐου και αργότερα το Σεπτέμβριο, το πάρκο παραμένει ανοιχτό, αλλά μόνο τα Σαββατοκύριακα. Το Theme Park Silverwood μετατρέπεται σε Scarywood τον Οκτώβριο για να γιορτάσει το Halloween. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το πάρκο προσθέτει πολλά στοιχειωμένα αξιοθέατα και ζώνες τέρας για επιπλέον συγκινήσεις και ρίγη. Οι Scarywood Haunted Nights στο Silverwood είναι ανοιχτές την Πέμπτη, Παρασκευή και το βράδυ του Σαββάτου τον Οκτώβριο.

Σχεδιάστε το ταξίδι σας στο Theme Park Silverwood και το Waterpark του Boulder Beach

Δεν θα μείνετε λυπημένοι που προγραμματίζετε ένα ταξίδι στο Theme Park του Silverwood και το Waterpark Boulder Beach. Αν έρχεστε για την ημέρα, θα απολαύσετε τόνους διασκέδασης, διασκέδασης και συναρπαστικές στιγμές.

Κάντε την επίσκεψή σας στο Silverwood Theme Park σε μια πολυήμερη εκδρομή στο North Idaho και θα απολαύσετε αρκετές μέρες διασκέδασης σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, στις λίμνες και στα βουνά καθώς και στο θεματικό πάρκο και τις διαφάνειες νερού.