Τα πανηγύρια πανηγυριών, εκδηλώσεις και ιδέες στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο

Ημέρα Πατέρα είναι η Κυριακή 16 Ιουνίου 2013. Εδώ είναι τι συμβαίνει στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο για το Σαββατοκύριακο της Ημέρας των Πατέρων. Υπάρχουν πολλά γεγονότα της Ημέρας του Πατέρα, φιλικά προς την οικογένεια εκδηλώσεις που πηγαίνουν στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο. Και υπάρχουν πολλές ειδικές προσφορές για τους Dads την Ημέρα του Πατέρα στη Minneapolis.

Ημέρα των Πατέρων ημέρα για το Σαββατοκύριακο της Ημέρας του Πατέρα

Όλα τα γεγονότα γίνονται την Ημέρα του Πατέρα, την Κυριακή 16 Ιουνίου, εκτός εάν σημειώνεται διαφορετικά.

Ημέρα του Πατέρα 5K Περπατήστε ή τρέξτε στη λίμνη Phalen στο St. Paul την Ημέρα του Πατέρα. Οι καρδιακές παθήσεις είναι ο πρώτος πρόωρος δολοφόνος των ανδρών, αλλά η άσκηση μπορεί να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο του. Ενθαρρύνετε λοιπόν τους μπαμπάδες και τους παππούδες να φτάσουν έξω μαζί σας και να περάσετε ένα πρωινό διασκέδασης το περπάτημα ή το τρέξιμο ως οικογένεια στη Λίμνη Phalen, για φιλανθρωπικούς σκοπούς και για την υγιή καρδιά του μπαμπά. Εκτός από το τρέξιμο 5K, υπάρχει επίσης ένα διασκεδαστικό ταξίδι διασκέδασης 1/4 μιλίων.

Ημέρες ημέρας του Dew Days του Farmington Η ετήσια κοινοτική γιορτή στα νότια προάστια διαρκεί από τις 11-15 Ιουνίου. Η μεγαλύτερη μέρα του φεστιβάλ είναι το Σάββατο το Σαββατοκύριακο της Ημέρας του Πατέρα, με ένα καρναβάλι, μαγειρέματος στα νεύρα, οικογενειακή ψυχαγωγία, παρέλαση, διαγωνισμό φαγητού πίτσας, ζωντανή μουσική και κήπο μπύρας.

Το φεστιβάλ Stone Arch επιστρέφει για το 2013, μια ευπρόσδεκτη επιστροφή στο καλοκαιρινό ημερολόγιο του Minneapolis. Το φεστιβάλ πέτρινου τόξου τρέχει από τις 14 έως τις 16 Ιουνίου, και θα υπάρχουν πολλά ζωντανά μουσικά κομμάτια, τέχνη και καλό φαγητό και στις τρεις μέρες, και μια εκπομπή αυτοκινήτου για την Πατρίδα.

Στο St. Anthony Main στο κέντρο της Μινεάπολη.

Δείτε το παιχνίδι των Μπενάσατ Δίδυμα. Τα Twins παίζουν κατ 'οίκον ενάντια στις Τίγρεις στις 14, 15 και 16 Ιουνίου. Ως προωθητές της ημέρας του Πατέρα, οι πρώτοι 10.000 άντρες θα λάβουν μια σπάτουλα Twin Barbeque, ενώ τα παιδιά μπορούν να πάρουν τα autographs των δίδυμων παικτών πριν από το παιχνίδι.

Ημέρα του Πατέρα Κρουαζιέρα Brunch στο Μισισιπή. Η εταιρεία Padelford Riverboat διοργανώνει κρουαζιέρα brunch με Παγκόσμια Ημέρα και μια κρουαζιέρα ηλιοβασιλέματος για την Ημέρα του Πατέρα, στον ποταμό Μισισιπή με το παλιομοδίτικο ποταμόπλοιο. Κρουαζιέρες αναχωρούν από το νησί Harriet στο St. Paul.

Ημέρα του Πατέρα Βραδινή Κρουαζιέρα στο St. Croix. Η κρουαζιέρα Brunch Day Brunch αναχωρεί από το Hudson, WI για ένα brunch με σαμπάνια σε μια βάρκα στον πανέμορφο ποταμό St. Croix. Το βράδυ, υπάρχει μια Κρουαζιέρα Κωμωδίας της Ημέρας του Πατέρα, η οποία επίσης αναχωρεί από το Hudson, WI.

Ημέρα του Πατέρα Τρένα. Ο μπαμπάς σαν τρένα; Ο σιδηροδρομικός σταθμός Osceola & St. Croix Valley εκτελεί ένα τρένο brunch της ημέρας του Πατέρα και ένα τρένο για δείπνο της ημέρας του Πατέρα, το οποίο αναχωρεί από τη γραμμή της πολιτείας στην Osceola, WI.

Το Φεστιβάλ Grand Prix και ποδηλάτου της Nature Valley ξεκινά στις 6 Ιουνίου έως τις 16 Ιουνίου. Την ημέρα του πατέρα, πάρτε τον μπαμπά για να παρακολουθήσετε το φινάλε των αναβατών παγκόσμιας κλάσης στο Stillwater Criterium, τριάντα γύρους υψηλής ταχύτητας στο κέντρο του Stillwater. Υπάρχουν περισσότερες κούρσες, καθώς και διαδηλώσεις καλλιτεχνικής, μουσικής και αναβάτη σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο το φεστιβάλ.

Ημέρα Πατέρα και υπαίθριες δραστηριότητες στο Baker Park Reserve. Απολαύστε brats και μπιφτέκι, στη συνέχεια, δοκιμάστε υπαίθριες δραστηριότητες όπως τοξοβολία και αναρρίχηση με τον μπαμπά.

$ 12 ανά ενήλικα, $ 8 ανά παιδί, παιδιά 2 και κάτω είναι δωρεάν, και η προκαταχώριση απαιτείται ο ιστοχώρος Three Rivers Park District.

Ημέρα Pa και Ma κατά την προσγείωση. Παίξτε παλιομοδίτικα αθλήματα, χορέψτε, βόλτα σε άμαξα, πάρτε μέρος σε ένα παιχνίδι μπέιζμπολ στο The Landing, ένα ιστορικό εμπορικό κέντρο στο Shakopee. Ένας μπαμπάς (ή ένα μαμά) παίρνει δωρεάν με ένα παιδί αποδοχή εισοδήματος.

Εδώ είναι μερικές περισσότερες ιδέες από άλλους οδηγούς στο About.com ....