Εκδήλωση Πρωτοχρονιάς του Westgate City Centre - Glendale (κοντά στο Φοίνιξ) στην Αριζόνα

Πού είναι το New Westgate City Center ;:


Το Westgate City Center, που είναι αγκυροβολημένο από το Arena Jobing.com και το Πανεπιστήμιο Phoenix Stadium off Loop 101 και Glendale Avenue, είναι εύκολο να το βρείτε.

Ετήσιο πάρτι της Πρωτοχρονιάς:


Με φανταστικά εστιατόρια όπως το Yard House και το Margaritaville του Jimmy Buffet, μια μεγάλη κεντρική σκηνή με πρωταγωνιστική διασκέδαση και μια μαγευτική ματιά σε όλο το συγκρότημα, η Westgate βάζει ένα μεγάλο κόμμα Πρωτοχρονιάς.

Ο χώρος:


Η Westgate διαθέτει μερικά εξαιρετικά εστιατόρια, μπαρ μαρτίνι και, φυσικά, τα σιντριβάνια που χορεύουν. Η κύρια σκηνή έχει εξαιρετική ακουστική και υπάρχει αρκετός χώρος για πλάγια πάρτι με μικρότερες μπάντες και DJ. Αλλά αυτό που είναι θεαματικό για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Westgate είναι η ίδια η Westgate. Δεν απαιτούνται ειδικές διακοσμήσεις. Ο ουρανός της ερήμου είναι ζωντανός με τις διαφημίσεις που έχουν φωτιστεί με το μέγεθος του Times Square και υπάρχουν φανταστικές απεικονίσεις από νέον που περιγράφουν την αρχιτεκτονική neo-deco. Ο τόπος κυριολεκτικά βράζει με εορτασμούς και φως με φως.

Ξενοδοχεία:


Το πρώτο ξενοδοχείο, ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων Renaissance και το συνεδριακό του κέντρο αναμένεται να ανοίξει στα μέσα του 2007. Άλλα θα ακολουθήσουν.

Εκπλήξεις:


Κοιτάξτε στο Westgate για να προσφέρει πολλές ειδικές εκδηλώσεις και εκπλήξεις της Πρωτοχρονιάς. Το 2006 παρακολουθήσαμε τους ανθρώπους να ταιριάζουν με τα όνειρα να κερδίσουν ειδικά βραβεία λοταρίας της Αριζόνα. Στη συνέχεια, χωρίς fanfare, οι πύλες άνοιξαν και τα όμορφα άλογα Budweiser Clydsdale και το βαγόνι περπατούσαν πέρα ​​από την κύρια σκηνή.

Η Westgate είναι γεμάτη εκπλήξεις, μεγάλες και μικρές.

Εστιατόρια:


Ήδη η Wesgate διαθέτει ζυθοποιία Gordon Biersch , εστιατόριο Yard House και Jimmy Buffet σχεδιάζει να φέρει το Margaritaville στο κέντρο από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2007.

Δικτυακός τόπος:


Westgate City Centre

Μετάβαση στη Westgate:


Εάν μπορείτε να φτάσετε στο Jobbing.com Arena, μπορείτε να φτάσετε στο Westgate.

Βρίσκεται βασικά στο Loop 101 στη δυτική πλευρά της κοιλάδας Phoenix. Εδώ είναι ένας χάρτης

Westgate City Center - Από πεδία βαμβακιού έως Chic Urban Entertainment Village:



Westgate City Centre

Η ανάπτυξη στη Δυτική κοιλάδα του Φοίνιξ είναι καταπληκτική για να παρακολουθήσετε. Πρώτα παρατηρήσαμε ότι το διαστημόπλοιο όπως το Καρδινάλιο Στάδιο μεγάλωσε από τα σκονισμένα πεδία από το βρόχο 101. Στη συνέχεια, το γήπεδο χρηματοδοτήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Φοίνιξ και το όνομα άλλαξε. Στη συνέχεια, οι αγοραστές και οι αθλητές συρρέουν στο μεγάλο άνοιγμα του Cabela's, συνοδευόμενο από εσωτερική λίμνη πέστροφας και μια Disneyland-like ταξινομία οθόνη.

Και τώρα, ο Σκοτσντέϊλ έχει πάρει μια διαδρομή για τα χρήματά του με το νέο αστικό Westgate City Center, ένα εντελώς δημιουργημένο ψυχαγωγικό και εμπορικό χωριό που χτίστηκε πάνω, το μαντέψατε, σκονισμένα παλιά βαμβακερά πεδία. Είναι συναρπαστικό για να ζήσετε την ενέργεια και τη δημιουργικότητα.

Αναθεώρηση γεγονότων Πρωτοχρονιάς

Η Westgate ήταν απλώς φανταστική ως η επιλογή του 2006 για το νέο έτος. Το συγκρότημα παίρνει μια συναρπαστική αστική λάμψη μετά από το σκοτάδι και είναι ιδανικό για ένα μέγα πάρτι Πρωτοχρονιάς. Εκείνοι που έχασε την εκδήλωση του 2006, η πρώτη της Westgate, έχασε πολύ χρόνο. Ο τόπος κυριολεκτικά κουνισμένος με ενθουσιασμό. Ενώ τα σιντριβάνια χόρευαν, οι άνθρωποι πίνοντας ποτά από καλά εφοδιασμένα περίπτερα.

Υπήρχαν κατεψυγμένα ποτά τυφώνα, μικρο-μπύρες και κρασιά. Τα συγκροτήματα που έπαιζαν στην κύρια σκηνή ήταν εξαιρετικά, το ηχητικό σύστημα ήταν περισσότερο από άφθονο και ο καθένας είχε υπέροχο χρόνο.

Το κύριο γεγονός έφερε οικογένειες, ανεμιστήρες του Tostito Bowl και τουρίστες. Υπήρχε ένα "υπο-πάρτι" για κάθε γούστο. Ακριβώς έξω από το κύριο συγκρότημα ήταν ένα ειδικό κόμμα μόνο για τα πάνω από 21 σετ. Αυτό ήταν για τους "σοβαρούς χωριστές!" Στον δεύτερο όροφο ήταν το πάρτι Finlandia VIP όπου μπορείτε να παρευρεθείτε σαν ροκ σταρ με θέα το σιντριβάνι Bellagio "WaterDance", το σκηνικό και την πλατεία γεγονότων αξίας $ 5 εκατομμυρίων δολαρίων. Θα σας συνιστούσα να πληρώσετε όποιο επίπεδο εισιτηρίων θα σας φτάσει μέχρι τον δεύτερο όροφο με θέα στην πλατεία. Είναι μια υπέροχη θέα από εκεί και κάνει το γεγονός ακόμα πιο θεαματικό.

Η άνεση και η ασφάλεια ήταν σημαντικές. Τα στρατηγικά τοποθετημένα θερμαντικά σώματα και τραπέζια δίνουν στους ξενώνες ένα μέρος για να σταθούν, οι τουαλέτες και τα λιμανάκια ήταν διαθέσιμα και υπήρχαν πολλοί μισθωτοί για να βεβαιωθείτε ότι οι χώροι ήταν καθαροί.



Ο χώρος στάθμευσης ήταν άφθονος και ακόμη και οι καθυστερημένοι έμεναν σε βοηθητικές παρτίδες. Και, η στάθμευση ήταν δωρεάν!

Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Westgate City Center για μια φανταστική εμπειρία της Πρωτοχρονιάς. Δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψω για την εκδήλωση του 2007 και να δω πώς έχει προχωρήσει το κέντρο.