Τα 11 καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Στουτγάρδη της Γερμανίας

Η Στουτγάρδη υποτιμάται και το ξέρει. Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν προσπαθεί πάρα πολύ σκληρά και αβίαστα βάζει έξω μερικά από τα καλύτερα αξιοθέατα στη Γερμανία για τους λάτρεις του αυτοκινήτου , ντεκόρ αρχιτεκτονικής, και buff buffs.

Η Στουτγάρδη είναι η πρωτεύουσα του Baden-Wuertemberg στη νοτιοδυτική Γερμανία. Σχεδόν 600.000 άνθρωποι ζουν στην πόλη, με 2.7 εκατομμύρια στην ευρύτερη περιοχή της Στουτγάρδης.

Η πόλη βρίσκεται περίπου 200 χλμ. Νότια της Φρανκφούρτης και 200 ​​χλμ. Βορειοδυτικά του Μονάχου και συνδέεται καλά με την υπόλοιπη Γερμανία , καθώς και με την ευρύτερη Ευρώπη.

Η Στουτγάρδη διαθέτει το δικό της αεροδρόμιο (STR). Είναι συνδεδεμένο με την πόλη με S-Bahn για 3,40 ευρώ. Είναι επίσης αρκετά εύκολο να πετάξετε σε κοντινά αεροδρόμια.

Η πόλη είναι επίσης καλά συνδεδεμένη σιδηροδρομικώς με την Deutsche Bahn (DB). Αν προτιμάτε να οδηγείτε στην πόλη αυτοκινήτων της Γερμανίας, οι εθνικοί αυτοκινητόδρομοι Α8 (ανατολή-δυτικά) και A81 (βορράς-νότος) συνδέονται εδώ, ονομάζεται Stuttgarter Kreuz . Ακολουθήστε τις πινακίδες για το Stuttgart Zentrum για να μπείτε στο κέντρο.

Μόλις στην πόλη, το κέντρο της πόλης της Στουτγάρδης είναι εύκολο να περάσετε με τα πόδια, αλλά υπάρχει επίσης εξαιρετική δημόσια συγκοινωνία που αποτελείται από U-Bahn (μετρό), S-Bahn (τοπικό σιδηρόδρομο) και λεωφορείο.