Φεστιβάλ Άνοιξη της Στουτγάρδης

Μαζί με τα άνθη της κερασιάς , την άφιξη του Spargelzeit και το άνοιγμα των βιοτεχνών , τα γερμανικά φεστιβάλ άνοιξης είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι ο καιρός είναι πιο ζεστός. Ο βασιλιάς της εποχής είναι το εαρινό φεστιβάλ της Στουτγάρδης, γνωστό και ως Stuttgarter Frühlingsfest .

Αυτό το γεγονός είναι το κατώτερο σε ένα φεστιβάλ πτώσης γνωστό ως Cannstatter Wasen στην τοπική διάλεκτο. Ξεκίνησε το 1818 από τον βασιλιά Wilhelm I και η εκδήλωση άνοιξη είναι γνωστή ως το "μικρό Wasen" το οποίο χαρακτηρίζει μια παρόμοια ατμόσφαιρα με το Oktoberfest .

Πρόκειται για το μεγαλύτερο φεστιβάλ άνοιξης στην Ευρώπη και προσελκύει περίπου 1,5 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο.

Ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό για το Φεστιβάλ Άνοιξη της Στουτγάρδης για να απολαύσετε τα καλύτερα του Φεστιβάλ.

Αξιοθέατα στο Φεστιβάλ Άνοιξης της Στουτγάρδης

Το Frühlingsfest διαθέτει στάβλους και πάγκους νόστιμων φαγητών και γλυκών , ζωντανή μουσική Schlager και παραστάσεις και - φυσικά - μπύρα. Ακριβώς όπως το Oktoberfest , υπάρχουν σκηνές μπύρας και ατελείωτες Maßkrüge (κούπες ενός λίτρου).

Τέντες μπίρας στο Φεστιβάλ Άνοιξης της Στουτγάρδης

Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά κατά τη διάρκεια των υψηλών ωρών οι σκηνές μπορεί να φτάσουν σε χωρητικότητα. Οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να βρουν ένα σημείο πριν από τις 16:00 - απλά ζεστοί στους πάγκους προς τον άλλο ποτό. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια θέση το βράδυ, κάντε κράτηση στην αγαπημένη σας σκηνή.

Βόλτες στο Φεστιβάλ Άνοιξης της Στουτγάρδης

Οι εκθεσιακοί χώροι δεν είναι απλά ένας χώρος για να πιουν, υπάρχουν μεγάλες βόλτες με την κατανάλωση αλκοόλ. Μια γιορτασμένη γερμανική φεστιβάλ παράδοση, η μεγαλύτερη έλξη είναι ο τεράστιος τροχός των 47 μέτρων.

Οι αναβάτες μπορούν να παρατηρήσουν τους λόγους από πάνω, καθώς και τους άλλους γύρους.

Wesenhasi του εαρινού φεστιβάλ της Στουτγάρδης

Η επίσημη μασκότ του Cannstatter Volksfest, αυτή η Tracht που φοράει κουνέλι είναι ακριβώς από τη φαντασία του ντόπιου Baden-Witemburg, Gecko Keck (επίσης γνωστού και Gerhard Wörner). Ο Wasenhasi και η φίλη του Hasi κοσμούν πολλά από τα αγαθά και μάλιστα περπατούν τα εδάφη έτοιμα για κάθε ευκαιρία για φωτογραφία.

Αγορά στο Φεστιβάλ Άνοιξης της Στουτγάρδης

Η Krämermarkt ξεκίνησε με το Wasen . Πρόκειται για μια αγορά των εμπόρων όλων των φανταστικών μορφών ρουχισμού σε δερμάτινα είδη σε κοσμήματα για δώρα. Ψάξτε για τη σειρά των περιπτέρων κοντά στη γέφυρα König Karls και ψωνίστε μακριά.

Πότε είναι το Φεστιβάλ Άνοιξης της Στουτγάρδης;

Αυτή η 78η ετήσια έκθεση πραγματοποιείται συνήθως στα μέσα Απριλίου μέχρι τις αρχές Μαΐου και θα κλωτσήσει αυτή τη σεζόν σε υψηλές ταχύτητες στις 16 Απριλίου 2016. Στο εναρκτήριο Σάββατο υπάρχει η παραδοσιακή κούρεμα του βαρελιού από τον δήμαρχο της Στουτγάρδης. Μόλις η μπύρα αρχίσει να ρέει, δεν σταματάει μέχρι τις 8 Μαΐου.

Κατά τον προγραμματισμό της επίσκεψής σας, να έχετε κατά νου ειδικά γεγονότα όπως την ημέρα έναρξης με την τελετή λήψης κούτσουρων. Επίσης, προσέξτε τις οικογενειακές μέρες. Κάθε Τετάρτη υπάρχουν οικογενειακές μέρες με ειδικές προσφορές για τους γονείς (όπως με έκπτωση στο πάρκινγκ) και τα παιδιά (βόλτες με μισή τιμή).

Ψάξτε για ζωγράφους προσώπου, ένα καρουσέλ παραμύθι και βόλτες όπως το παιδικό σιδηρόδρομο. Υπάρχουν ακόμη και μενού παιδιών σε πολλά από τα στάβλοι τροφίμων.

Πού είναι το Φεστιβάλ Άνοιξης της Στουτγάρδης;

Το φεστιβάλ λαμβάνει χώρα στο έδαφος του Cannstatter Wasen , των παραδοσιακών εκθεσιακών χώρων στις όχθες του ποταμού Neckar στην περιοχή Bad Cannstatt της πόλης.

Για να φτάσετε στο χώρο του φεστιβάλ από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Στουτγάρδης:

Πληροφορίες επισκεπτών για το φεστιβάλ της Στουτγάρδης