Το Μουσείο Πολιτιστικής Τέχνης Bowers

Το Μουσείο Bowers ψηφίζεται τακτικά το κορυφαίο μουσείο στην Orange County από τους κατοίκους της περιοχής. Το κτίριο τύπου αποστολής της Καλιφόρνιας στην ιστορική συνοικία της Santa Ana στεγάζει έναν ενδιαφέροντα συνδυασμό μόνιμων εκθέσεων για την τοπική ιστορία και την τέχνη και παγκόσμιας κλάσης ταξιδιωτικά πολιτιστικά εκθέματα που υποστηρίζουν την αποστολή τους να μοιράζονται τους πολιτισμούς του κόσμου μέσω των τεχνών.

Υπάρχουν πολλά να δείτε στο Μουσείο Bowers και θα μπορούσατε να περάσετε όλη την ημέρα αν διαβάσετε όλα τα περιγραφικά υλικά, αλλά είναι ένα πιο διαχειρίσιμο μέγεθος από το LA County County Museum of Art ή το Getty Center .

Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να το κάνουν δικαιοσύνη σε μισή μέρα ή να περιηγηθούν στα στιγμιότυπα σε μερικές ώρες.

Αν θέλετε να αφιερώσετε χρόνο και να κάνετε μια μέρα ή να κολυμπήσετε για ένα βραδινό πρόγραμμα, ακόμη και αυτός ο εκλεκτός τρώγων μπορεί να συστήσει το εστιατόριο Tangata του μουσείου, που διευθύνεται από το Patina Restaurant Group του LA.

Ένα ξεχωριστό κτίριο σε ένα τετράγωνο μακριά στεγάζει το Kidseum , το οποίο εισάγει παιδιά στους πολιτισμούς του κόσμου μέσω ειδικά σχεδιασμένων διαδραστικών εκθεμάτων και εργαστηρίων. Επειδή όλα τα εκθέματα του Kidseum είναι προσωρινά και κάθε έκθεμα γεμίζει ολόκληρο το μουσείο, το Kidseum κλείνει για εγκατάσταση μεταξύ των εκθεμάτων. Ελέγξτε το ημερολόγιο Kidseum για να δείτε αν το μουσείο είναι ανοιχτό ή ανάμεσα σε εκθέματα και τι εμφανίζεται.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ - ΩΡΕΣ - ΕΙΣΟΔΟΣ - ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ

Μουσείο Μπόουερς
2002 Ν. Main St. (Kidseum βρίσκεται στο 1802 Ν. Main St.), νότια του αυτοκινητόδρομου I-5.
Santa Ana, Ca 92706
(714) 567-3600
www.bowers.org
Ώρες: Τρίτη - Κυριακή 10 π.μ. - 4 μ.μ.
Είσοδος: ποικίλλει, ελέγξτε την ιστοσελίδα, ξεχωριστή είσοδος για ειδικά εκθέματα.


Προσφορές:

Χώρος στάθμευσης: έναντι αμοιβής σε παρακείμενο οικόπεδο ή απέναντι από το δρόμο

ΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ

Πρώτοι Καλιφορνένοι: Για όσους ενδιαφέρονται για την ινδική ινδική κουλτούρα, ο Bowers έχει μία από τις καλύτερες συλλογές Native American στη Νότια Καλιφόρνια, εστιάζοντας στα αντικείμενα και την τέχνη των Πρώτων Καλιφορνέων, ειδικά εκείνων της LA και της Orange County.

Καλιφόρνια αποστολές και Ranchos: Αυτή η συλλογή λέει την ιστορία του Orange County και της ιστορίας της Καλιφόρνια κάτω από την ισπανική ιεραποστολική διευθέτηση και μεξικανική κυριαρχία. Περιλαμβάνει ρούχα, πίνακες ζωγραφικής και αντικείμενα καθημερινής χρήσης.

Καλλιτεχνική Καλιφόρνια: Η Bowers διαθέτει μια συλλογή από έργα ζωγραφικής από διάσημους καλλιτέχνες της Καλιφόρνιας από το 19ο και τις αρχές του 20ου αιώνα. Ο τίτλος και η επιλογή των έργων ζωγραφικής που εκτίθενται σε κάθε δεδομένο έτος μπορεί να διαφέρουν, αλλά υπάρχει πάντα μια έκθεση της τέχνης Καλιφόρνιας από τη μόνιμη συλλογή.

Προ-Κολομβιανή Τέχνη: Η προ-Κολομβιανή συλλογή αποτελείται από διακοσμητικές τέχνες και τεχνουργήματα από το Μεξικό και την Κεντρική Αμερική. Πρόκειται κυρίως για την κεραμική και την πέτρινη τέχνη, καθώς και ένα αντίγραφο της σαρκοφάγου ασβεστόλιθου από την πυραμίδα των Μάγια στο Palenque, Chiapas, Μεξικό.

Συλλογή Νησιών του Ειρηνικού: Από μακρά κανό και ξυλόγλυπτα μέχρι πίνακες, αντικείμενα από τη συλλογή των Νησιών του Ειρηνικού επιμελούνται σε διάφορα θεματικά εκθέματα.

Κινέζικη τέχνη: Το μουσείο έχει συνεχή εκθέματα από τις αρχαίες τέχνες της Κίνας που δείχνουν την εξέλιξη της κινεζικής τέχνης και του πολιτισμού. Πολλά από τα προσωρινά εκθέματα σχετίζονται επίσης με την ασιατική τέχνη και τον πολιτισμό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Διαλέξεις, συνομιλίες γκαλερί και περιηγήσεις συμπληρώνουν τα εκθέματα. Τα εργαστήρια τέχνης, η υπογραφή βιβλίων συγγραφέα, οι ταινίες και οι συναυλίες συμπληρώνουν το ημερολόγιο. Το Bowers φιλοξενεί επίσης κοινοτικά πολιτιστικά φεστιβάλ στην αυλή τους, γιορτάζοντας τους πολλούς πολιτισμούς και τα έθιμα των διαφόρων κατοίκων της περιοχής την πρώτη Κυριακή του μήνα. Τα γεγονότα ποικίλλουν κάθε χρόνο και περιλαμβάνουν τα Cinco de Mayo και Dia de Los Muertos, το σεληνιακό νέο έτος, το περσικό νέο narouz, το φεστιβάλ Ρωσικών Λευκών Νυκτών, το Οικογενειακό Φεστιβάλ Νήσων του Ειρηνικού και το Ιταλικό Οικογενειακό Φεστιβάλ.

Το Μουσείο Bowers περιλαμβάνεται στα: