Ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ - Τι είναι ανοικτό στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο;

Τι είναι ανοιχτό και τι είναι κλειστό την Ημέρα MLK στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο;

Ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ είναι η Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014.

Η μέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ είναι μια ομοσπονδιακή εορτή και η ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ είναι διακοπές στην πολιτεία της Μινεσότα.

Ψάχνετε γεγονότα για την Martin Luther King Day; Ακολουθεί μια λίστα με τα γεγονότα της ημέρας Martin Luther King στις Minneapolis και St. Paul .

Τι είναι ανοιχτό και τι είναι κλειστό την ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο και γύρω από τις δύο πόλεις;

Γενικά, όλες οι μη ουσιώδεις ομοσπονδιακές οργανώσεις θα κλείσουν για την ημέρα Martin Luther King, καθώς και για τις περισσότερες κρατικές οργανώσεις της Μινεσότα, τα νομαρχιακά γραφεία και τα γραφεία της πόλης.

Πολλά καταστήματα, εμπορικά κέντρα, μουσεία και αξιοθέατα είναι ανοιχτά στην Ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Ορισμένες επιχειρήσεις και γραφεία είναι ανοικτά την ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Οι ώρες μπορεί να διαφέρουν - είναι καλύτερο να καλέσετε μπροστά και να ελέγξετε τις ώρες για τη μέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.

Τι είναι κλειστό στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο για την Ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ;

Ομοσπονδιακές οργανώσεις στη Μινεσότα θα κλείσουν την ημέρα Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.

Τα ταχυδρομικά γραφεία των ΗΠΑ θα κλείσουν.

Τα κρατικά δικαστήρια της Μινεσότα είναι κλειστά την ημέρα Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.

Τα Επαρχιακά Δικαστήρια των Ηνωμένων Πολιτειών - Επαρχία Μινεσότα θα κλείσουν την Ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.

Τα γραφεία της κομητείας Hennepin, όπως τα τμήματα δημόσιας υγείας και τα κέντρα εξυπηρέτησης, έκλεισαν την ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Τα κρατικά γραφεία του Ramsey County είναι επίσης κλειστά, όπως και τα νομαρχιακά γραφεία στις πόλεις Scott, Washington, Carver, Anoka και Dakota.

Οι χώροι στάθμευσης που λειτουργούν από την πόλη της Μινεάπολη και την πόλη του Αγίου Παύλου δεν θα εφαρμοστούν την ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. (Μπορούν να επιβληθούν και άλλοι χώροι στάθμευσης, όπως στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα ή στα πάρκα Minneapolis Parks).

Οι δημόσιες βιβλιοθήκες του Αγίου Παύλου και οι βιβλιοθήκες Ramsey, Scott, Carver, Dakota, Anoka και Washington County κλείνουν την ημέρα του Martin Luther King.

Ο Δήμος της Μινεάπολης παρατηρεί την Ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και τα γραφεία της πόλης θα κλείσουν - όπως και τα γραφεία της πόλης στο Άγιον Παύλο και τα περισσότερα άλλα γραφεία της πόλης στη Μινεσότα.

Ορισμένα σχολεία της Μινεσότα θα κλείσουν. Η Ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ είναι μια μέρα χωρίς σχολείο στα δημόσια σχολεία της Μινεάπολη και στα Δημόσια Σχολεία του Αγίου Παύλου.

Οι Βιβλιοθήκες της Μινεάπολις και οι Βιβλιοθήκες του County Hennepin κλείνουν την ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, όπως και οι Βιβλιοθήκες του Αγίου Παύλου και άλλες βιβλιοθήκες στην περιοχή του Μετρό.

Τα γραφεία υπηρεσιών οδηγών και οχημάτων της Μινεσότα είναι κλειστά την Ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.

Δεν θα υπάρχει συλλογή απορριμμάτων ή συλλογή ανακύκλωσης στην Ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, για τους περισσότερους οικιακούς πελάτες στις πόλεις Twin City. Η πολιτική ποικίλλει ανά χειριστή, αλλά η συλλογή συνήθως επαναλαμβάνεται μία ημέρα αργότερα από την κανονική για την εβδομάδα της ημέρας του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.

Τα περισσότερα άλλα γραφεία και οργανισμοί που λειτουργούν από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, το κράτος της Μινεσότα, ή από μια πόλη, θα κλείσουν.

Τι είναι ανοικτό στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο για την Ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ;

Πολλές οργανώσεις έχουν γεγονότα για την ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Ακολουθεί λίστα των εκδηλώσεων, των εορτασμών, των κοινοτικών πρωινών, των πορειών και άλλων εκδηλώσεων της ημέρας Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο .

Τα περισσότερα εμπορικά κέντρα , τα μουσεία και τα αξιοθέατα, καθώς και πολλές επιχειρήσεις και γραφεία θα είναι γενικά ανοιχτά ως συνήθως στην ημέρα του Martin Luther King.

Οι ώρες μπορεί να διαφέρουν για τη μέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, γι 'αυτό ζητήστε ώρες. Ο Martin Luther King είναι μια Δευτέρα και πολλά αξιοθέατα συνήθως κλείνονται τη Δευτέρα, όπως το Walker Art Center, το Παιδικό Μουσείο της Μινεσότα , το Μουσείο Επιστημών της Μινεσότα και το Ινστιτούτο Τέχνης της Μινεάπολις . Ο Κήπος Γλυπτικής Minneapolis θα είναι ανοιχτός. .

Οι χιονοδρομικοί κόλποι κοντά στη Minneapolis και το St. Paul θα είναι ανοιχτοί για σκι, snowboarding και χιόνι - υπάρχει αρκετό χιόνι.

Τα λεωφορεία και τα τρένα Metro Transit θα λειτουργούν και στο κανονικό πρόγραμμα της εβδομάδας.

Το Ταχυδρομικό Γραφείο των ΗΠΑ ενδέχεται να κλείσει, αλλά τόσο η UPS όσο και η FedEx αποδέχονται τις αποστολές και πραγματοποιούν τις παραδόσεις ως συνήθως.