Ο οδηγός σας για Neukölln γειτονιά του Βερολίνου

Μετά από χρόνια που χρεώνονται ως επερχόμενα, η συνοικία Neukölln του Βερολίνου βρίσκεται στη μέση της άγριας εξευγενισμού. Τα ενοίκια έχουν αυξηθεί σημαντικά και οι ντόπιοι έχουν αλλάξει δραματικά, καθώς ήταν ρομαντισμένος από τον David Bowie με το τραγούδι του "Neuköln".

Ακόμα, αυτή η γειτονιά είναι η τρέχουσα αγάπη των νέων μεταναστών και ένα εξαιρετικό μέρος για να βασιστείτε για κάποια από την καλύτερη νυχτερινή ζωή στο συνεχώς μεταβαλλόμενο Βερολίνο.

Πάρτε τη φωτογραφική μηχανή σας και ετοιμαστείτε να εγκαταστήσετε το καλύτερο από αυτό το bezirk , συμπεριλαμβανομένης της ιστορίας του, τονίζει και πώς να φτάσετε εκεί.

Ιστορία της γειτονιάς Neukölln του Βερολίνου

Βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της πόλης, το Neukölln ιδρύθηκε στη δεκαετία του 1200 από τους ναό των Ιπποτών. Πρώτα μια ανεξάρτητη πόλη γνωστή ως Rixdorf, η ζωή στο χωριό επικεντρώνεται στην Richardplatz. Έγινε το μέρος για πάρτι και είχε αρνητική φήμη.

Ήταν απορροφήθηκε σε μεγαλύτερο Βερολίνο το 1920 ως την όγδοη διοικητική περιοχή της ομοσπονδιακής πρωτεύουσας. Με αυτό ήρθε ένα re-branding και Rixdorf έγινε Neukölln (ή "New Cölln"). Όχι ότι αυτό έλυσε τη φήμη του για τον ηδονισμό.

Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου , η περιοχή καταστράφηκε εν μέρει αλλά διατηρούσε πολλά από τα ιστορικά της κτίρια Αργότερα έπεσε υπό τον έλεγχο του αμερικανικού τομέα κάτω από την κατοχή της πόλης των τεσσάρων δυνάμεων. Το Τείχος του Βερολίνου ήταν κατά μήκος των συνόρων του με το γειτονικό Treptow, κάνοντας το Neukölln αρκετά απομονωμένο και προσθέτοντας ότι ήταν ανεπιθύμητο.

Εξαιτίας αυτού, οι τιμές των διαμερισμάτων παρέμειναν χαμηλές και οι μετανάστες (συνήθως φιλοξενούμενοι από την Τουρκία ) έφτιαξαν σπίτι εδώ. Προσδιορίστηκε ως ένα από τα προβλήματα του Βερολίνου (προβληματική γειτονιά). Παρ 'όλα αυτά, φοιτητές, καταληψίες και καλλιτέχνες ακολούθησαν, τελικά αυξάνοντας τη φήμη της περιοχής. Το Neukölln παραμένει μια από τις πιο διαφορετικές γειτονιές του Βερολίνου, με περίπου το 15% των κατοίκων τουρκικής καταγωγής.

Αλλά οι νεότεροι μετανάστες τείνουν να είναι αγγλικά ή ισπανικά και από τις δυτικές χώρες. Είναι ακόμα multikulti (πολυπολιτισμικό), αλλά φαίνεται πολύ διαφορετικό από το παρελθόν.

Αυτή η μετάβαση είχε ως αποτέλεσμα τα ενοικιαζόμενα ουρανό και μια έκρηξη καταδυτικών μπαρ και καλαμών βίγκαν μαζί με τα καταστήματα με κεμπάπ και τα αφρικανικά παντοπωλεία. Σε αυτό που μπορεί να είναι το φιλί του θανάτου, θεωρείται συχνά η πιο όμορφη γειτονιά του Βερολίνου.

Περιοχές του Neukölln

Το Neukölln βρίσκεται νοτιοανατολικά από το μοντέρνο Kreuzberg και ο πληθυσμός του έχει διογκωθεί καθώς οι πολίτες συνεχίζουν να αναπτύσσονται και να επεκτείνονται πέρα ​​από το πιο παραδοσιακά ελκυστικό kiez . Το Vast Tempelhofed Feld βρίσκεται στα δυτικά της γειτονιάς και το Sonnenallee περνάει από την περιοχή, από το Hermannplatz έως το Baumschulenweg.

Το Central Neukölln αποτελείται από τρεις τομείς:

Αυτή η περιοχή μέσα στο δαχτυλίδι θεωρείται γενικά ως το σύνολο του Neukölln, αλλά το bezirk συνεχίζει στην πραγματικότητα πέρα ​​από το ringbahn και τον αυτοκινητόδρομο για να περιλάβει τους Britz, Buckow και Rudow. Αυτές οι ήσυχες γειτονιές έχουν μια πολύ διαφορετική ατμόσφαιρα από αυτή του κεντρικού κόμματος-κεντρικού Neukölln.

Το bezirk συνορεύει προς τα νοτιο ανατολικά με περισσότερες κατοικημένες γειτονιές του Alt-Treptow, του Plänterwald και του Baumschulenweg, οι οποίες εμπίπτουν στο ξεχωριστό τμήμα του Treptow-Köpenick.

Τι να κάνετε στη γειτονιά Neukölln του Βερολίνου

Ενώ το νεώτερο μπαρ μπιφτέκι ή βιολογικό (οργανικό) καυστήρας καφέ είναι ειδικός κοκτέιλ μπαρ είναι ένας προορισμός στο ίδιο το, Neukölln έχει επίσης επική πάρκα και ιστορικά allees (δρόμους). Εδώ είναι τι να κάνετε στο Neukölln:

Πώς να φτάσετε στο Neukölln του Βερολίνου

Όπως και οι περισσότερες περιοχές του Βερολίνου, το Neukölln συνδέεται καλά με τις άλλες περιοχές της πόλης. Η θέση του στο δαχτυλίδι σημαίνει ότι είναι εύκολο να ταξιδέψετε στο κέντρο, το Mitte ή σε ολόκληρη την πόλη στο ringbahn .

Από το αεροδρόμιο Tegel: 45 λεπτά με δημόσια συγκοινωνία. πολλαπλούς συνδέσμους σε U ή S-Bahn με λεωφορείο

Από το αεροδρόμιο Schönefeld: 25 λεπτά. πολλαπλούς συνδέσμους σε U ή S-Bahn καθώς και σε περιφερειακό τρένο
Σταθμός Hauptbahnhof (κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός): 38 λεπτά με δημόσια συγκοινωνία. πολλαπλούς συνδέσμους σε U ή S-Bahn καθώς και σε περιφερειακό τρένο.