Πολιτιστικές συμβουλές για την επιχειρηματική δραστηριότητα στη Σκωτία

Σε σύγκριση με ορισμένες διεθνείς τοποθεσίες για επιχειρήσεις, η κατεύθυνση προς τη Σκωτία θα πρέπει να φαίνεται εύκολη για τους περισσότερους επαγγελματίες ταξιδιώτες, αφού δεν χρειάζεται να ανησυχούν πάρα πολύ για τη γλώσσα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι επιχειρηματίες που ταξιδεύουν στη Σκωτία δεν πρέπει να σταματήσουν να εξετάζουν τις πολιτιστικές πτυχές της διεξαγωγής επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στη Σκωτία.

Για να κατανοήσω καλύτερα όλες τις αποχρώσεις και τις πολιτιστικές συμβουλές που μπορούν να βοηθήσουν έναν επιχειρηματία που ταξιδεύει στη Σκωτία, έχω συνέντευξη από τον Gayle Cotton, συγγραφέα του βιβλίου «Πες τίποτα σε οποιονδήποτε και οπουδήποτε: 5 κλειδιά στην επιτυχημένη διαπολιτισμική επικοινωνία». Η κ. Cotton είναι ειδικός στις πολιτισμικές διαφορές και διακεκριμένος ομιλητής και αναγνωρισμένη αρχή στην διαπολιτισμική επικοινωνία.

Είναι επίσης Πρόεδρος της Circles of Excellence Inc. και έχει παρουσιαστεί σε πολλά τηλεοπτικά προγράμματα, όπως: NBC News, BBC News, PBS, Good Morning America, PM Magazine, PM Northwest και Έκθεση Pacific. Η κ. Cotton ήταν ευτυχής να μοιραστεί συμβουλές με τους αναγνώστες για να βοηθήσει τους επαγγελματίες ταξιδιώτες να αποφύγουν πιθανά πολιτισμικά προβλήματα όταν ταξιδεύουν.

Ποιες συμβουλές έχετε για τους ταξιδιώτες επιχειρηματίες που κατευθύνονται προς τη Σκωτία;

5 Βασικά θέματα που θα χρησιμοποιηθούν στην συνομιλία

5 βασικά θέματα ή χειρονομίες που πρέπει να αποφεύγετε σε συνομιλία

Τι είναι σημαντικό να γνωρίζουμε σχετικά με τη διαδικασία λήψης αποφάσεων ή διαπραγμάτευσης;

Οποιεσδήποτε συμβουλές για γυναίκες;

Οποιεσδήποτε συμβουλές για χειρονομίες;