Εξερευνώντας Τι Παιδικό Μουσείο του Τακόμα έχει να προσφέρει

Ένα υπέροχο μέρος για να πάρετε μικρά παιδιά

Το Παιδικό Μουσείο του Τακόμα μπορεί να είναι το ιδανικό μέρος για να πάρετε τα παιδιά σε ένα καλοκαιρινό απόγευμα, έναν τρόπο να τους κρατήσετε απασχολημένους κατά τη διάρκεια ενός διάλειμμα από το σχολείο, ή ένα μεγάλο συμπλήρωμα για μια επίσκεψη στο Μουσείο Τέχνης Tacoma . Όπως τα άλλα μουσεία του Tacoma, αυτό το μουσείο για παιδιά βρίσκεται στο κέντρο της πόλης κοντά σε πολλά άλλα πράγματα που πρέπει να κάνετε. Τα εκθέματα εδώ απευθύνονται σε μικρά παιδιά και φροντίζουν τους γονείς που συμμετέχουν και ασχολούνται με τη δημιουργικότητα των παιδιών τους.

Σε αντίθεση με τα άλλα μουσεία του Tacoma, αυτή απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά οκτώ και νεώτερα και στις οικογένειές τους - και δεν υπάρχει προκαθορισμένο τέλος εισόδου. Η είσοδος είναι "pay as you." Πληρώστε αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, αλλά αν δεν μπορείτε, το μουσείο σας καλωσορίζει ακόμα!

Το Παιδικό Μουσείο του Tacoma δεν είναι το είδος του μουσείου όπου περιπλανηθείτε στις γκαλερί και κοιτάτε τα αντικείμενα πίσω από τις θήκες από γυαλί. Αντ 'αυτού, το μουσείο είναι ένας τόπος παιχνιδιού.

Παραλίες στο Παιδικό Μουσείο του Τακόμα

Τα εκθέματα στο Παιδικό Μουσείο του Τακόμα απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας κάτω των οκτώ μέχρι τα μικρά μωρά. Θα βρείτε τόσο σταθερά εκθέματα (αποκαλούμενα Playscapes) εδώ, όσο και προσωρινά για να διατηρήσετε τα πράγματα φρέσκα και νέα για τους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες. Υπάρχουν αρκετά μόνιμα εκθέματα και ο καθένας έχει έναν Οδηγό για τους Πόρους που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους ενήλικες να βοηθήσουν τα παιδιά τους να αξιοποιήσουν στο έπακρο την εκπαιδευτική πλευρά των δραστηριοτήτων παιχνιδιού.

Υπάρχουν πέντε Playscapes και το καθένα έχει ένα θέμα.

Τα Playscapes μπορούν και κάνουν τα πράγματα επάνω, έτσι ώστε να βλέπετε το ίδιο όνομα Playscape από μια επίσκεψη στο επόμενο, αλλά οι δραστηριότητες μπορεί να έχουν αλλάξει.

Το Studio του Becka είναι ένα μέρος για να γίνουν δημιουργικά τα παιδιά και να μάθουν την ίδια στιγμή. Συχνά η μαθησιακή δραστηριότητα περιλαμβάνει κάποια μαθήματα μαθηματικών ή επιστημών, όπως η μάθηση να δουλεύει με σχήματα, να μετράει δραστηριότητες,

Woods είναι ένα Playscape που μοιάζει λίγο σαν μια δασική, υπαίθρια παιδική χαρά. Τα παιδιά μπορούν να ανέβουν και να εξερευνήσουν, αλλά και να χτίσουν τα οχυρά!

Το νερό είναι ακριβώς αυτό που μπορεί να μαντέψετε - ένα Playscape γεμάτο με παιχνίδια νερού και καταγάλανα νερά. Τα παιδιά μπορούν να αλληλεπιδρούν με έναν καταρράκτη, να αλλάζουν το μονοπάτι ή να παίζουν σε πισίνες με θαλασσινό νερό. Αυτό είναι ένα σίγουρο χτύπημα!

Η εφεύρεση είναι το ιδανικό μέρος για μικρούς οικοδόμους, με όλα τα είδη παιχνιδιών και σύνολα για τα παιδιά να χτίζουν και να μαθαίνουν.

Το Voyager είναι η τελική έμπνευση φαντασίας - είναι ένα σκάφος! Τα παιδιά μπορούν να ανέβουν σε αυτό το πλοίο και να προσποιηθούν για να βάλουν πανιά, να φορτώσουν το φορτίο ή ό, τι οι φαντασίες τους καθοδηγούν να κάνουν.

Όλα τα Playscapes έχουν σχεδιαστεί για να διασκεδάζουν τα παιδιά, αλλά να μάθουν και να βιώσουν την πορεία τους. Το καλύτερο από όλα, τα παιδιά το αγαπούν εδώ!

Προγράμματα πέρα ​​από το παιχνίδι

Το Παιδικό Μουσείο του Τακόμα είναι επίσης ένας τόπος που οι γονείς μπορούν να ψάξουν για στρατόπεδα . Ενώ τα στρατόπεδα για μεγάλα παιδιά είναι άφθονα, το μουσείο των παιδιών φιλοξενεί συχνά χειμωνιάτικα, ελατήρια και / ή καλοκαιρινά στρατόπεδα διακοπών σχεδιασμένα για παιδιά ηλικίας 3-6 ετών.

Υπάρχει επίσης ένα πρόγραμμα προσχολικής ηλικίας τόσο για μικρά παιδιά όσο και για μικρά παιδιά, αλλά είναι δημοφιλές και συχνά έχει μια λίστα αναμονής.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε στη διασκέδαση με το παιδί σας, το εγγόνι σας, το μικρότερο μέλος της οικογένειάς σας ή το παιδί φίλου, το πρόγραμμα Play to Learn είναι ένα πρόγραμμα περιπάτου στο οποίο οι ενήλικες και τα παιδιά μπορούν να αλληλεπιδρούν μέσω δραστηριοτήτων διασκέδασης.

Γενέθλια

Το Παιδικό Μουσείο του Τακόμα είναι ένα μέρος όπου τα παιδιά μπορούν να μάθουν, αλλά είναι επίσης σε μεγάλο βαθμό ένα μέρος όπου τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γνωρίσετε το μουσείο και να απολαύσετε μια μέρα έξω με τα παιδιά είναι να φιλοξενήσει ένα γενέθλια εδώ. Το προσωπικό του μουσείου φροντίζει για όλες σχεδόν τις λεπτομέρειες, έτσι δεν χρειάζεται να το κάνετε!

Τοποθεσία

Το Παιδικό Μουσείο του Tacoma βρίσκεται στο 1501 Pacific Avenue, Tacoma, το οποίο βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά του κέντρου του Tacoma. Μόνο λίγα τετράγωνα μακριά βρίσκονται το Μουσείο Τέχνης Tacoma και το Μουσείο Ιστορίας της Πολιτείας της Ουάσινγκτον . Το μουσείο ιστορίας μπορεί να είναι ένα άλλο σπουδαίο μουσείο για οικογένειες, καθώς πολλά εκθέματα είναι διαδραστικά και έχουν σχεδιαστεί και για τους νέους μαθητές.