Περιπέτεια κόσμος στη λίμνη Bibra, Δυτική Αυστραλία

Το Adventure World είναι η αναζωογονητική κατοικία σε μια συλλογή από ρολόγια που ανεβαίνουν σε ύψη που μόλις δεν είχατε σκεφτεί, βόλτες με θέμα το νερό και διαφάνειες όπως το Kahuna Falls και το Rocky Mountain Rapids, το Grand Prix Race Track όπου μπορείτε να τρέξετε πιο γρήγορα από μια Formula Ένας οδηγός, και αμέτρητα άλλα αξιοθέατα που ταιριάζουν στις συγκίνηση που αναζητούν όλες τις ηλικίες!

Στην πραγματικότητα, είναι εύκολο να δούμε γιατί μερικοί άνθρωποι έχουν πει ότι το Adventure World είναι η «Disneyland της Δύσης» - η Δυτική Αυστραλία , δηλαδή.

Βρίσκεται στο Περθ , η εύκολη πρόσβαση στη δυτική ακτή, καθώς και προσιτά πακέτα εισιτηρίων και φιλική προς την οικογένεια ατμόσφαιρα κάνουν το Adventure Park ένα από τα δημοφιλέστερα θεματικά πάρκα στην Αυστραλία και πρέπει για όλους τους ταξιδιώτες στη Δύση που ψάχνουν να αφήσουν χαλαρά και να διασκεδάσουν.

Τι πρέπει να κάνετε;

Οι ατελείωτες βόλτες είναι προφανώς το κύριο αξιοθέατο στο Adventure World. Με μια τόσο ποικίλη επιλογή που προσφέρεται, όλοι από τους ενθουσιώδεις που θέλουν να έρθουν σε επαφή με τους νέους της οικογένειας θα βρουν κάτι τέλειο για αυτούς.

Οι νεροτσουλήθρες παγκόσμιας κλάσης περιλαμβάνουν το Shot Gun και το Aqua Super 6 Racer μεταξύ άλλων και είναι δημοφιλείς επιλογές για όποιον αγαπάει την αίσθηση μιας καλής πτώσης του στομάχου. Δεν υπάρχει επίσης έλλειψη βόλτας για τους περιπλανώμενους εκεί έξω, συμπεριλαμβανομένου του The Rampage, Power Surge και της κατάλληλης ονομασίας Abyss. Κατακτήστε τους φόβους σας σε μερικές από τις πιο επιθετικές βόλτες με αδρεναλίνη στη χώρα.

Αν και υπάρχουν πάνω από 30 νεροτσουλήθρες και βόλτες με συναρπαστικές εμπειρίες για τους λάτρεις της περιπέτειας, το Adventure World, το οποίο είναι ένας χώρος χωρίς καπνό 100%, προσφέρει επίσης μικρές περιπέτειες για νεαρά παιδιά και για όσους δεν τους αρέσει να έχουν τα στομάχια τους ύψη.

Μπορείτε να φτάσετε κοντά και να αγκαλιάσετε ένα κοάλα, ή να δείτε το Kids Cove, όπου οι βόλτες είναι πολύ πιο κατάλληλες για μικρά παιδιά.

Το Little Leaper, το Dragon Flyer και το Sky Lift προσφέρουν εξίσου μεγάλη διασκέδαση, χωρίς πολύ μεγάλη αδρεναλίνη.

Πληροφορίες πάρκου και πότε να πάτε

Καθώς η χειμερινή περίοδος της Αυστραλίας είναι αντίθετη από εκείνη στο Βόρειο Ημισφαίριο, ο Adventure World είναι ανοιχτός κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες των Αυγουσών - από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Απρίλιο. Κλείνει για τη χειμερινή περίοδο (Μάιος έως Αυγούστου) κάθε χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες λειτουργίας, τις τιμές εισόδου (συμπεριλαμβανομένων των ομαδικών κρατήσεων και των οικογενειακών διαβατηρίων) και πώς θα φτάσετε εκεί, ανατρέξτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Adventure World.

Υπάρχουν ελάχιστες απαιτήσεις ύψους και μέγιστου βάρους για αρκετές διαδρομές. Ελέγξτε την σήμανση στάθμευσης και ακολουθήστε τις οδηγίες από χειριστές βημάτων και ναυαγοσώστες.

> Επεξεργασμένο και ενημερωμένο από τη Sarah Megginson .