Πώς να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό ύπνο καθώς ταξιδεύετε μόνοι σας

Αυτό είναι από καιρό μια από τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν πολλοί μεμονωμένοι ταξιδιώτες, με ταξίδια που συχνά περιλαμβάνουν νύχτα και βράδυ σε dorm δωμάτια με αρκετούς άλλους ανθρώπους και είναι σχεδόν αναπόφευκτο ότι κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας είναι πιθανό να πάρετε κάποιο επίπεδο Διαταραχή ύπνου. Τα δρομολόγια πτήσεων και λεωφορείων μπορούν επίσης να συμβάλουν σε αυτό, με ταξίδια που ξεκινούν τις πρώτες πρωινές ώρες ή αφήνοντας ένα ξενοδοχείο αργά το βράδυ για να κατευθυνθείτε προς το αεροδρόμιο για το επόμενο βήμα στο ταξίδι.

Είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τον ύπνο σας, να προσπαθείτε να διαχειριστείτε την υστέρησή σας και να σιγουρευτείτε ότι δεν θυσιάζετε πάρα πολύ για να γεμίζετε ό, τι μπορείτε για την ταξιδιωτική σας εμπειρία.

Η σημασία ενός ύπνου καλής νύχτας

Υπάρχουν πολλά οφέλη που έρχονται με καλές συνήθειες ύπνου, ενώ τα μειονεκτήματα του να μην πάρουν αρκετά το σωστό ύπνο μπορούν να οδηγήσουν σε πονοκεφάλους, εξάντληση, ακόμα και προβλήματα διάθεσης. Ο ύπνος είναι ένας φυσικός θεραπευτής και εκείνοι που έχουν καλά επίπεδα ύπνου διαπιστώνουν ότι οι αρθρώσεις και η αρτηριακή πίεση τους είναι φυσικά χαμηλότερες και μάλιστα μια βελτιωμένη μνήμη είναι μία από τις παρενέργειες του να πάρεις άφθονο ύπνο. Η μεγαλύτερη προσοχή στο περιβάλλον σας και η ικανότητά σας να σκέφτεστε πιο γρήγορα είναι επίσης σημαντικοί λόγοι για να έχετε αρκετό ύπνο, οπότε είναι ζωτικής σημασίας αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταξίδι σας ώστε να έχετε αρκετό ύπνο.

Επιλέξτε το σωστό Hostel

Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους που πολλοί άνθρωποι θα αγωνιστούν για να πάρουν αρκετό ύπνο είναι ότι απλά θα ελέγξουν σε λάθος ξενώνα , και επιλέγοντας ένα χωρίς μπαρ που δεν έχει φήμη ως πάρτι ξενώνα σίγουρα θα βοηθήσει.

Πολλοί πολυτελείς ξενώνες θα σας δώσουν ένα μικρό πάτωμα που μπορεί να κλείσει τους υπόλοιπους κρεμάστρες, καθιστώντας ευκολότερο να κοιμηθείτε καλά. Αυτοί οι ξενώνες που έχουν τη φήμη για τη διοργάνωση ενός καλού γλέντι μπορεί να είναι ένα καλό μέρος για να επισκεφθείτε για μια νύχτα ή δύο, αλλά όλο αυτό το αλκοόλ θα έχει το αποτέλεσμα σε άλλους στο ξενώνα, καθώς οι άνθρωποι που πίνουν αλκοόλ πριν τον ύπνο είναι πολύ πιθανότερο να ροχαλίζω.

Κρατήστε τα ακουστικά σας ωραία

Είναι σχεδόν αναπόφευκτο να μένετε σε ξενώνες τακτικά ώστε να συναντήσετε κάποιον που σκοντάζει πολύ ή να έχετε περιστασιακή κίνηση αερίου καθώς κοιμούνται. Ενώ τα ωτοασπίδες δεν θα λύσουν το ζήτημα της οσμής, μπορούν σίγουρα να βοηθήσουν να κρατήσουν έξω το θόρυβο του βαρέως κρεβατιού και θα σας βοηθήσουν να πέσετε πιο γρήγορα από ό, τι αν έχετε καταφύγει στα τυλιγμένα κομμάτια του χαρτιού τουαλέτας στα αυτιά σας .

Πάρτε στο κρεβάτι νωρίς

Αυτή είναι μια από τις βασικές συμβουλές αν αγωνίζεστε να κοιμηθείτε γιατί η κίνηση ή ο θόρυβος στο δωμάτιο του dorm ανησυχεί το φυσικό σας σχέδιο ύπνου. Εάν μπορείτε να είστε ένας από τους πρώτους στο κρεβάτι, θα βρείτε συχνά πιο εύκολο να πέσετε για ύπνο, καθώς το δωμάτιο θα είναι πιο ήσυχο και αν χρησιμοποιείτε τα βύσματα αυτιών, αυτό μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή του προβλήματος του να ξυπνήσει από τους ανθρώπους καθώς έρχονται στο κρεβάτι σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Αυτή η προσέγγιση σημαίνει επίσης ότι συνήθως θα είστε νωρίς, πράγμα που σημαίνει ότι οι ουρές για το ντους και τις εγκαταστάσεις πρωινού θα πρέπει να είναι καλύτερες.

Splash Out σε ιδιωτικό δωμάτιο από καιρό σε καιρό

Τελικά, αν συνεχίσετε να αγωνίζεστε για να κοιμηθείτε και να βρεθείτε κουρασμένος και ευερέθιστος καθώς ταξιδεύετε, μπορεί να θέλετε να δείτε αν τα οφέλη ενός ιδιωτικού δωματίου θα σας βοηθήσουν να πάρετε τον τόσο απαραίτητο ύπνο.

Ένα ιδιωτικό δωμάτιο μπορεί να κοστίσει λίγο περισσότερο από το κρεβάτι του ξενώνα, αλλά εάν σας βοηθήσει να ξυπνήσετε ανανεωμένο και ξεκούραστο τότε αυτό μπορεί συχνά να είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα μακροπρόθεσμα.