Πότε είναι τα καλοκαιρινά πυροτεχνήματα στο Coney Island;

Δωρεάν πυροτεχνήματα στο Coney Island

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επισκεφθείτε το Coney Island κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και ακόμη και στη μέση του χειμώνα , αλλά ένας θεαματικός λόγος να επισκεφθείτε τους καλοκαιρινούς μήνες είναι να παρακολουθήσετε τα πυροτεχνήματα. Αληθινά, τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το να παρακολουθείτε πυροτεχνήματα σε μια από τις αγαπημένες παραλίες της Αμερικής; Ο Ατλαντικός Ωκεανός, το Πεζόδρομο του Coney Island και τα ποδήλατα ψυχαγωγικού πάρκου, τα καλοκαιρινά αεράκια - και τα πυροτεχνήματα! Όλα για την τιμή μιας διαδρομής με το μετρό.

Αλλά, πότε είναι; Ευτυχώς έχετε πολλές πιθανότητες να δείτε τα πυροτεχνήματα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Πού μπορείτε να δείτε τα πυροτεχνήματα; Μπορείτε να δείτε δωρεάν πυροτεχνήματα στο Πεζόδρομο Coney Island κάθε Παρασκευή το καλοκαίρι, σε μερικά Σάββατα, και για μερικές ειδικές εκδηλώσεις επίσης (κυρίως προς τιμήν της Ημέρας της Ανεξαρτησίας και για το πρώτο παιχνίδι στο σπίτι που έπαιξαν οι Μπρούκλιν Κύκλωνες).

Τα πυροτεχνήματα ξεκινούν γενικά το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου και ολοκληρώνουν την Παρασκευή πριν από την Ημέρα της Εργασίας. Μερικά από τα παρακάτω είναι Σαββατοκύριακα, αλλά άλλα είναι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας!

Πού να πάρετε την καλύτερη θέα

Το καλύτερο μέρος για να δείτε τα πυροτεχνήματα; Παίρνετε μια εκπληκτική θέα στα πυροτεχνήματα από τις περισσότερες θέσεις στο MCU Stadium. Για τα καλύτερα καθίσματα εκτός του σταδίου, κατευθυνθείτε προς το πεζόδρομο ή την παραλία μεταξύ West 10th Street και West 15th Street.

Φέρτε μια κουβέρτα και παίρνετε ένα σημείο στην παραλία όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε την αστραφτερή επίδειξη ή να δείτε τα πυροτεχνήματα στον πεζόδρομο.

Μετά ή πριν δείτε την παράσταση, απολαύστε ένα ποτό στο εικονικό μπαρ του Ruby, όπου μπορείτε να πιείτε πραγματικά κάτω από το Πεζόδρομο. Ένα τμήμα της οροφής του Ruby δημιουργήθηκε από τον αυθεντικό πεζόδρομο του 1920.

Πυροτεχνήματα στην παραλία Coney Island Τα πυροτεχνήματα πυροβολούν στις 9:30 μ.μ. - 10: 45 κάθε Παρασκευή το βράδυ κατά τη διάρκεια της σεζόν, ξεκινώντας από το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου και ολοκληρώνοντας την Παρασκευή πριν από την Ημέρα της Εργασίας.

Πυροτεχνήματα παίζονται επίσης στο πρώτο παιχνίδι στο σπίτι για τους Μπρούκλιν Κυκλώνες, και μετά από άλλα παιχνίδια επίσης.

Εάν πηγαίνετε σε ένα παραθαλάσσιο παιχνίδι μπέιζμπολ στο πάρκο MCU, διαλέξτε μια ημερομηνία που προσφέρει ένα postgame πυροτεχνήματα δείχνουν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες εορταστικές εκδηλώσεις και τις διοργανώσεις πυροτεχνημάτων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Cyclones Brooklyn.

Τα πυροτεχνήματα παρέχονται από δύο διαφορετικούς οργανισμούς. Μία, φυσικά, είναι η πολύ προσωπική ομάδα μπέιζμπολ της Cyclones και το MCU Stadium του Μπρούκλιν. Η άλλη χορηγός οντότητα είναι η Alliance for Coney Island και η New York City Department of Parks and Recreation. Το τελευταίο χορηγεί πυροτεχνήματα της Παρασκευής το βράδυ.

Μια μέρα όπου όλοι αναμένουν να δουν μια έκθεση πυροτεχνημάτων είναι η τέταρτη Ιουλίου. Αυτή είναι επίσης μια από τις πιο δημοφιλείς ημέρες στο Coney Island. Ξεκινήστε τη μέρα σας παρακολουθώντας τον ετήσιο Διαγωνισμό Ζαχαροπλαστικής Nathan's Hot Eating, απολαύστε τις βόλτες στο Luna Park και τραβήξτε σε μια από τις καλύτερες παραθαλάσσιες οθόνες. Αυτή θα είναι μια μέρα που θα θυμάστε, καθώς αναπαράγετε την ιστορία της κατεύθυνσης για να δείτε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα γεγονότα σε ανταγωνιστικό φαγητό. Καλύτερο κομμάτι? Η μέρα είναι μία από τις πιο οικονομικές. Από δωρεάν διασκέδαση στο διαγωνισμό Hot Dog του Nathan σε δωρεάν προβολή πυροτεχνημάτων και δωρεάν πρόσβαση στην παραλία, θα έχετε μία από τις πιο φιλικές προς τον προϋπολογισμό διακοπές.

Ίσως τα πυροτεχνήματα δεν είναι το πράγμα σας, αυτό είναι εντάξει, υπάρχουν ακόμα πολλοί άλλοι λόγοι για να επισκεφτείτε το νησί Coney. Αντί να κάνετε μια περιπλάνηση για να δείτε κάτω από το νερό και τον κόσμο βαθιά μέσα στον ωκεανό, μεταβείτε στο Ενυδρείο της Νέας Υόρκης, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του νησιού Coney, όπου εξερευνάτε τη δεξαμενή του καρχαρία (Όχι, t εκεί). Ή αν θέλετε απλά να σκοράρετε μερικές από τις καλύτερες πίτσα στο Μπρούκλιν, κατευθυνθείτε προς το ιστορικό Totonno's. Το Coney Island φιλοξενεί επίσης ένα νέο αμφιθέατρο της Ford το οποίο έχει μια δημοφιλής σειρά καλοκαιρινής συναυλίας.

Οι φίλοι των πυροτεχνημάτων πρέπει να κάνουν ένα ταξίδι για να δουν αυτό το ελεύθερο καλοκαίρι στο Coney Island, και να απολαύσουν μια μέρα σε αυτή τη γραφική παραλία.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein