Πώς να πάρετε εισιτήρια στο παιχνίδι Μπέιζμπολ Cyclones στο Coney Island

Κάτι διασκέδαση κάθε βράδυ της εβδομάδας στο οικογενειακό στάδιο του Μπρούκλιν

Τι θα μπορούσε να είναι περισσότερο Μπρούκλιν από το Μπέιζμπολ;

Το μπέιζμπολ είναι ένας θεσμός του Μπρούκλιν. Σίγουρα, οι Dodgers είναι αρχαία ιστορία. Ακόμα, ο καθένας αγαπάει ένα καλό παιχνίδι και το μικροσκοπικό στάδιο MCU στο Coney Island, με θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό, το Boardwalk, με παραθαλάσσια αύρια και θέα στις βόλτες στο πάρκο ψυχαγωγίας, είναι ένα από τα πράγματα που κάνουν τη ζωή στο Brooklyn να αξίζει να ζει κανείς στο καλοκαίρι.

Μερικοί άνθρωποι πηγαίνουν σε κάθε παιχνίδι κυκλώνων.

Για άλλους, μία φορά την εποχή είναι αρκετή. Αλλά αν είστε Brooklynite, ή επισκεφθείτε τον δήμο, μην χάσετε ένα ταξίδι στο Coney Island για ένα παιχνίδι μπέιζμπολ.

Για όσους δεν το γνωρίζουν ήδη, οι Μπρούκλιν Κυκλώνες, ένας μοναδικός συνεργάτης της Νέας Υόρκης Mets, εδρεύουν στο Coney Island στο MCU Stadium, παλαιότερα γνωστό ως Keyspan Stadium.

Πάντα ονειρευόταν να παίζει μπέιζμπολ; Τα παιδιά μπορούν να τρέξουν τις βάσεις μετά τα παιχνίδια σε λίγες μέρες της εβδομάδας, και έτσι μπορούν τα 90χρονα.

Επιπλέον, δεν υπάρχει μόνο το συνηθισμένο φαγητό του σταδίου, αλλά και τα kosher hotdogs στον πωλητή τροφίμων kosher ή εάν είστε χορτοφάγος, θα πρέπει να παραγγείλετε μερικές μπάλες με ριζότο από την Arancini Bros (έχουν επίσης μπάλες ριζότο γεμισμένες με κρέας). Το όλο θέμα είναι καλή διασκέδαση.

Πλήρης αποκάλυψη: Η εμπειρία ενός μπέιζμπολ Cyclones δεν είναι η ίδια με την παρακολούθηση των Mets ή Yankees. Τα παιχνίδια είναι μερικές φορές καλές, μερικές φορές όχι. Αλλά το πλήθος είναι υπέροχο . Είναι ένα μικρό στάδιο. μπορείτε ακριβώς να αγγίξετε το γρασίδι.

Και το vibe είναι πολύ τοπικό, πολύ φιλικό και πολύ παθιασμένο. Υπάρχει περισσότερο schtick από μπορείτε να τινάζετε ένα ραβδί στο. Γελούν με τη μασκότ. Πιάσε για τα δώρα. Συμμετοχή στην επευφημία.

Αποκτήστε την αίσθηση παρακολουθώντας ένα από αυτά τα διαφημιστικά βίντεο Cyclones.

Εισιτήρια σε ένα παιχνίδι κυκλώνων

Το μπέιζμπολ, ακόμα και οι κυκλώνες του Μπρούκλιν, δεν είναι φτηνό.

Αποφασίστε στις αρχές της σεζόν, ας πούμε, τον Μάρτιο, εάν θέλετε να ξεκινήσετε για εισιτήρια εποχής ή ένα από τα διάφορα πακέτα που προσφέρονται. Φυσικά, έρχονται πρώτα σερβίρονται, και υπάρχουν πολλοί κατόχους τακτικών εισιτηρίων που ανανεώνονται μόνο χρόνο με το χρόνο.

Ελέγξτε το πρόγραμμα για να δείτε πότε οι Κυκλώνες παίζουν στο σπίτι. (Αν και αγαπάμε το Staten Island Yankees και το Τανέζικα του Κοννέκτικατ, είναι πολύ πιο εύκολο να φτάσετε στο στάδιο MCU στο Coney Island ακριβώς με το χτύπημα στο μετρό.)

Τα εισιτήρια πολλαπλών παιχνιδιών πωλούνται πρώτα. Που πωλούνται στα τέλη του χειμώνα / νωρίς την άνοιξη. Είναι "φορτωμένα", που σημαίνει ότι κάθε εισιτήριο έρχεται με ένα κουπόνι που μπορεί να εφαρμοστεί σε τρόφιμα, ποτά, αναμνηστικά και άλλα αντικείμενα που πωλούνται στο γήπεδο.

Τα single tickets εισάγονται στην αγορά τον Απρίλιο ή τον Μάιο. Η πραγματική διαθεσιμότητα θέσεων για δεδομένες ημερομηνίες δεν ανακοινώνεται μέχρις ότου οι πωλήσεις για εισιτήρια διαρκείας βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Κατόχους εισιτηρίων εποχής

Η τιμή της σεζόν είναι $ 545 για το πακέτο Grand Slam που περιλαμβάνει ένα κάθισμα box box για όλα τα 38 παιχνίδια στο σπίτι, ένα τράβηγμα πάνω από το μπουφάν, τα κουπόνια στάθμευσης και άλλα προνόμια. Προσφέρουν επίσης το πακέτο Home Run για $ 399, το οποίο περιλαμβάνει εισιτήρια και στα 38 παιχνίδια. Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν στις αρχές του έτους, για παράδειγμα τον Ιανουάριο, μπορούν να εξοικονομήσουν έως και $ 100 ανά θέση σε σύγκριση με τις τιμές των ημερών του παιχνιδιού.

Συχνά, οι κατόχους εισιτηρίων θα λαμβάνουν κουπόνια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για φαγητό, ποτό ή εμπορεύματα στο MCU Park.

Αν αγαπάτε τα freebies, τότε θα αγαπήσετε το γεγονός ότι όταν τα freebies παραχωρηθούν, θα τα πάρετε πρώτα, στην είσοδο του κατόχου εισιτηρίων μέχρι 15 λεπτά μετά την προγραμματισμένη πρώτη πίσσα. Και, επίσης, μπορείτε να λάβετε ένα δωρεάν εισιτήριο για το Cyclones Night στο Citi Field στο Queens.

Οι κάτοχοι εποχιακών εισιτηρίων έχουν τα ίδια καθίσματα για κάθε παιχνίδι και επίσης έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν εισιτήρια Mets για ειδικές εκδηλώσεις όπως η Ημέρα Άνοιξης και η Σειρά Μετρό.

Αν χάσετε ένα παιχνίδι, μπορείτε να εξαργυρώσετε αχρησιμοποίητα εισιτήρια για ένα μελλοντικό παιχνίδι στο σπίτι (οι εξαιρέσεις ισχύουν βάσει ετήσιων ωραρίων).

Μίνι σχέδιο

Εάν δεν θέλετε να περάσετε ολόκληρο το καλοκαίρι σας πηγαίνοντας στα παιχνίδια Cyclones τότε επιλέξτε μία από τις μισές δωδεκάδες "μίνι σχέδια" που προσφέρουν σταθερές ημερομηνίες και πιο προσιτά εισιτήρια.

Kosher Plan

Υπάρχει επίσης ένα σχέδιο Kosher το οποίο «συνοδεύεται από όλα τα προνόμια που σχετίζονται με άλλα πακέτα αλλά με το πρόσθετο πλεονέκτημα ενός κουπονιού τροφίμων που μπορεί να εξαργυρωθεί στο Kosher Food Cart», σύμφωνα με τη διαχείριση του σταδίου.

Άλλα Ειδικά Πακέτα

Ελέγξτε τον ιστότοπο MCU για μια ποικιλία άλλων πακέτων. Εάν έχετε μια ιδέα για ένα πακέτο που θα θέλατε να δείτε το επόμενο έτος, μπορείτε να το ζητήσετε. Καλέστε το Cyclones Ticket Office στο 718-37-BKLYN για περισσότερες πληροφορίες.

Θέλετε να τραγουδήσετε τον εθνικό ύμνο στο Coney Island σε ένα παιχνίδι κυκλώνων; Μάθετε την ημερομηνία των Εθνικών Ομιλιών για τους Κύκλους Μπρούκλιν.

Που:

Βασικά στοιχεία του Brooklyn Cyclones:

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein