Πρόγραμμα τέχνης χωρίς τέχνη και κρασί 2018

Η Αριζόνα καλωσορίζει τους τεχνίτες στο Downtown Carefree

Στο ετήσιο Carefree Fine Art and Wine Festival, περισσότεροι από 150 καλλιτέχνες που έχουν επιλεγεί από την κριτική επιτροπή από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και το εξωτερικό παρουσιάζουν χιλιάδες πρωτότυπα έργα τέχνης στο κέντρο της Carefree της Αριζόνα. Κάθε χρόνο, οι επισκέπτες θα βρουν μικρά έως χάλκινα μεγέθη ζωγραφικής, έργα ζωγραφικής, αγγειοπλαστική, φωτογραφία, καλάθια, ξύλο, πηλό, μεταλλικά γλυπτά, γυάλινα γλυπτά και περισσότερα από 5.000 έργα τέχνης και καλές τέχνες.

Το 25ο ετήσιο γεγονός έγινε στις 19 Ιανουαρίου έως τις 21 Ιανουαρίου 2018 στη γωνία των οδών Easy και Ho Hum στο κέντρο της πόλης από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ. κάθε μέρα. Μαζί με την τέχνη και την γευσιγνωσία κρασιών, πραγματοποιήθηκαν επίσης πολλές συναυλίες για να κρατηθούν οι επισκέπτες διασκεδασμένοι σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Οι οδηγίες στο Carefree στο κέντρο της πόλης είναι σχετικά εύκολο να ακολουθήσουν, ανεξάρτητα από το σημείο από το οποίο ταξιδεύετε, και ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν. Εάν δεν είστε σίγουροι για το πού σχετίζεται με την τοποθεσία σας, ελέγξτε εδώ για να μάθετε πόσο χρόνο θα σας πάρει για να φτάσετε στο Carefree .

Στοιχεία και αξιοθέατα του Φεστιβάλ

Τα εισιτήρια είναι $ 3 και είναι διαθέσιμα κατά την είσοδο στην εκδήλωση, αλλά παιδιά κάτω των 18 ετών εισάγονται δωρεάν. Εάν έρχεστε στο φεστιβάλ από έξω από την πόλη, εδώ είναι μερικές συνιστώμενες θέσεις για να μείνετε κοντά .

Το γευστικό τμήμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ένα σουβενίρ και έξι εισιτήρια γευσιγνωσίας για $ 10, τα οποία μπορούν να αγοραστούν σε οποιαδήποτε από τις εισόδους ή στην περιοχή τροφίμων και ψυχαγωγίας. μεταξύ ενός και τεσσάρων εισιτηρίων ανταλλάσσονται για κάθε γευσιγνωσία, ανάλογα με το κρασί που επιλέγετε.

Προσφέρονται επίσης μικροσκοπικά, ενώ προσφέρονται επιπλέον εισιτήρια για αγορά. Υπάρχει επίσης μια σκηνή με ζωντανή μουσική ψυχαγωγία όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε ενώ απολαμβάνετε τοπικό ταλέντο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Carefree Fine Art & Wine Festival online.

Συμβουλές για τη συμμετοχή στο Φεστιβάλ

Εάν δεν έχετε παρακολουθήσει ποτέ το Carefree Fine Art & Wine Festival, αυτές οι συμβουλές έχουν σκοπό να σας βοηθήσουν να μάθετε τι να περιμένετε.

Για παράδειγμα, αυτό δεν είναι ένα παιδί-προσανατολισμό γεγονός δεδομένου ότι δεν υπάρχουν αξιοθέατα όπως ζωγραφική πρόσωπο ή χάιδεμα ζωολογικούς κήπους για να απολαύσουν.

Μετά τις πρώτες πρωινές ώρες, η κυκλοφορία που έρχεται σε Carefree στις μέρες των φεστιβάλ μπορεί να είναι μια πρόκληση, οπότε θυμηθείτε να είστε υπομονετικοί και να προγραμματίσετε πρόσθετο χρόνο ταξιδιού αυτή τη φορά του έτους. Υπάρχουν επίσης διάφορες εισόδους στην εκδήλωση, ώστε να μπορείτε να παρκάρετε σε δωρεάν παρτίδες και πλαϊνούς δρόμους που βρίσκονται γύρω από το φεστιβάλ.

Αυτό το φεστιβάλ είναι εύστοχα ονομάζεται. Αν και ορισμένοι από τους τεχνίτες προσφέρουν αντικείμενα που σχεδόν κανείς μπορεί να αντέξει οικονομικά, το φεστιβάλ αυτό έχει πολλούς πωλητές που προσφέρουν υψηλότερες τιμές έργων τέχνης. Εάν έχετε μερικές χιλιάδες δολάρια για να περάσετε σήμερα, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε γλυπτό, ζωγραφική, χάλκινο ή άλλο εξαιρετικό έργο τέχνης.

Το φεστιβάλ λαμβάνει χώρα στους δρόμους του Carefree στο κέντρο της πόλης, έτσι οι περιοχές πεζοπορίας είναι γενικά επίπεδες. Τα καροτσάκια και τα αναπηρικά καροτσάκια δεν αποτελούν πρόβλημα. Θα πρέπει επίσης να προσπαθήσετε να φάτε πριν φτάσετε - ή να επισκεφθείτε ένα εστιατόριο γύρω από το ξενοδοχείο, επειδή ενώ κάποια τρόφιμα είναι διαθέσιμα για αγορά, δεν είναι το επίκεντρο του γεγονότος.