Πώς να φτάσετε από το Λονδίνο και το Παρίσι στο Colmar με τρένο, αυτοκίνητο και πτήση

Ταξιδεύοντας από το Λονδίνο και το Παρίσι στο Colmar στην Αλσατία

Το Colmar βρίσκεται στην Αλσατία, μέρος της νέας περιοχής Grand Est της Champagne-Ardenne-Alsace-Lorraine. Πρόκειται για μια όμορφη παλιά πόλη με σπίτια με μισό ξύλο, στενά δρομάκια και κανάλια. Είναι διάσημο για το εντυπωσιακό altar του Issenheim στο Musée d'Unterlinden, το οποίο έχει υποστεί μεγάλη ανακαίνιση. Το altarpiece είναι ένα από τα μεγαλύτερα θρησκευτικά αριστουργήματα της Ευρώπης, αλλά ο Colmar έχει πολλά άλλα αξιοθέατα καθώς και τον Musée Bartholdi, τον γλύπτη της Πολιτείας της Ελευθερίας του Nwew York που γεννήθηκε εδώ.

Το Colmar διαθέτει επίσης μια μεγάλη αγορά Χριστουγέννων . Το Colmar είναι μια εκπληκτικά υποτιμημένη πόλη, μόλις 50 λεπτά με το τρένο από το Στρασβούργο .

Τουριστικό Γραφείο Colmar
4 rue Unterlinden
Τηλ .: 00 33 (0) 3 89 20 68 92
Δικτυακός τόπος

Παρίσι στο Κολμάρ με το τρένο

Τα τρένα TGV στην Colmar φεύγουν από το σταθμό Gare de l'est του Παρισιού (Place du 11 Novembre, 10ο διαμέρισμα του Παρισιού) όλη την ημέρα.

Μεταφορικές συνδέσεις με το Gare de l'Est

Μετρό

Για λεωφορεία και γραμμές RER , ανατρέξτε στον χάρτη λεωφορείων του Παρισιού

Συνδέσεις με το Colmar

Υπάρχουν καθημερινά τακτικά δρομολόγια TGV μεταξύ Παρισιού και Κολμάρ για 2 ώρες και 55 λεπτά. Υπάρχουν επίσης τρένα από το Παρίσι με αλλαγές στο Στρασβούργο και στο Mulhouse, λαμβάνοντας από 3 ώρες και 48 λεπτά.

Η Colmar έχει τακτικά δρομολόγια προς Στρασβούργο, Mulhouse, Bale / Βασιλεία, Metzeral και Nancy και Βρυξέλλες.

Ο σταθμός Colmar βρίσκεται στην λεωφόρο Republique, σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από το κέντρο του Colmar.

Κλείστε το τρένο σας

Να φτάσετε στο Colmar αεροπορικώς

Δύο διεθνή αεροδρόμια εξυπηρετούν την Colmar, που λειτουργούν απευθείας ή συνδέουν πτήσεις προς όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και τον υπόλοιπο κόσμο.

Υπάρχει επίσης ένα απευθείας τρένο μεταξύ του αεροδρομίου και του Στρασβούργου σταθμό, με τις σιδηροδρομικές συνδέσεις και μετά προς Colmar.

Το αεροδρόμιο Strasbourg-Entzheim έχει απευθείας πτήσεις προς 24 προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων γαλλικών πόλεων καθώς και Αλγέρι, Άμστερνταμ, Βρυξέλλες, Καζαμπλάνκα, Τζέρμπα, Λονδίνο Γκάτουικ, Μαδρίτη, Μαρακές, Πόρτο, Πράγα, Ρώμη και Τύνιδα.

Το EuroAirpot πετά σε 86 προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων γαλλικών πόλεων, καθώς και της Βόρειας Αφρικής, του Βελγίου, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Τουρκίας, του Ισραήλ, της Αιγύπτου και πολλών χωρών της Ανατολικής Ευρώπης.

Παρίσι προς Colmar με αυτοκίνητο

Η απόσταση από το Παρίσι έως το Colmar είναι περίπου 490 χλμ. Και το ταξίδι διαρκεί περίπου 5 ώρες και 30 λεπτά ανάλογα με την ταχύτητά σας. Υπάρχουν διόδια για το Autoroutes.

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Για πληροφορίες σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στο πλαίσιο του σχεδίου εκμίσθωσης, το οποίο είναι ο οικονομικότερος τρόπος ενοικίασης αυτοκινήτου εάν βρίσκεστε στη Γαλλία για περισσότερες από 17 ημέρες, δοκιμάστε την υπηρεσία Renault Eurodrive Buy Back Leasing .

Να φτάσετε από το Λονδίνο στο Colmar

Με το τρένο μέσω του Παρισιού , πάρτε το Eurostar .

Εάν κάνετε κράτηση απευθείας από το Λονδίνο, θα πρέπει είτε να αλλάξετε στο Παρίσι από το Παρίσι Nord έως το Παρίσι.

Το όλο ταξίδι διαρκεί από 6 ώρες 17 λεπτά. Ή θα πρέπει να αλλάξετε δύο φορές: στο Παρίσι από το Παρίσι Nord έως το Paris Est, στη συνέχεια στο Στρασβούργο από το TGV στο TER (Train Express Regional). Το όλο ταξίδι διαρκεί από 6 ώρες 20 λεπτά.

Με πούλμαν στο Παρίσι

Η Eurolines προσφέρει φθηνή υπηρεσία από το Λονδίνο, το Gillingham, το Canterbury, το Folkestone και το Dover στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle του Παρισιού και το Παρίσι Γαλλιέι. Έξι προπονητές την ημέρα. 2 κατά τη διάρκεια της νύχτας. ο χρόνος ταξιδιού είναι 7 ώρες. Η στάση Eurolines βρίσκεται στο σταθμό λεωφορείων Gallieni του Παρισιού, 28 οδός General de Gaulle, ακριβώς δίπλα στο σταθμό του μετρό Gallieni κοντά στην Porte de Bagnolet (γραμμή 3 του μετρό, τελική στάση).

Ιστοσελίδα Eurolines για τα γαλλικά ταξίδια

OuiBus (πρώην IDBus και τρέξιμο με ταξίδια-sncf) λειτουργεί επίσης μεταξύ του Λονδίνου και της Λίλλης και του Λονδίνου και του Παρισιού. OuiBus πηγαίνει επίσης από τη Λίλη στο Άμστερνταμ και στις Βρυξέλλες.

OuiBus ιστοσελίδα

Με αυτοκίνητο από το Ηνωμένο Βασίλειο

Από το Ηνωμένο Βασίλειο παίρνετε το πλοίο μέσω του καναλιού . Ή πάρετε το λεωφορείο Le στο Eurotunnel.

Από το Calais το ταξίδι είναι 380 μίλια (610 χλμ.) Και διαρκεί περίπου 6 ώρες και 30 λεπτά ανάλογα με την ταχύτητά σας. Υπάρχουν διόδια στους χρήστες.

Από το Λονδίνο το ταξίδι είναι 481 μίλια (773 χλμ.) Και διαρκεί περίπου 9 ώρες ανάλογα με την ταχύτητά σας. Υπάρχουν διόδια στους χρήστες.