Οι πρώτες δέκα χώρες για πρώτη φορά Backpackers

Την πρώτη φορά που πολλοί άνθρωποι θα πάνε πίσω, θα είναι το μεγαλύτερο άλμα στο άγνωστο που θα έχουν πάρει, κάνοντας έτσι τη σωστή επιλογή για τον προορισμό είναι πολύ σημαντική. Υπάρχουν πολλές χώρες που προσφέρουν τη σωστή ισορροπία περιπέτειας, αξιοθέατα και ασφάλεια που θα προσφέρουν μια μεγάλη εμπειρία, ενώ ταυτόχρονα δεν θα βάζουν τους πρώτους εξερευνητές σε καταστάσεις που θα μπορούσαν να είναι επικίνδυνες. Πολλές από αυτές τις χώρες θα καλωσορίσουν πολλούς backpackers στους προορισμούς τους και θα έχουν κάποια καλή υποδομή για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να γίνουν αυτάρκεις καθώς εξερευνούν μια νέα χώρα.

Αυστραλία

Υπάρχουν τόσοι πολλοί εικονικοί προορισμοί που βρίσκονται στην Αυστραλία ότι σχεδόν κάθε ταξίδι στην επίσκεψη στη χώρα θα προσφέρει κάποιες αξέχαστες στιγμές, από καταδύσεις στο Great Barrier Reef μέχρι να δει την ανατολή του ηλίου πάνω από τον Uluru και τα υπέροχα χρώματα που αντικατοπτρίζονται από αυτό σχηματισμό βράχου. Η Αυστραλία είναι επίσης ένας εξαιρετικός προορισμός για τους λάτρεις των σπορ, καθώς διαθέτει εξαιρετικές επιλογές για σέρφινγκ, ποδηλασία και πεζοπορία, ενώ υπάρχουν πολλά αδρεναλίνη αθλήματα διαθέσιμα πάρα πολύ, συμπεριλαμβανομένων skydiving και bungee jumping.

Η Αυστραλία είναι επίσης μια σχετικά ασφαλής επιλογή για πρώτη φορά backpacker, καθώς τα επίπεδα εγκληματικότητας στη χώρα είναι γενικά πολύ χαμηλά και το γεγονός ότι πρόκειται για μια αγγλόφωνη χώρα σημαίνει ότι η επικοινωνία δεν είναι γενικά πρόβλημα. Υπάρχει επίσης μια πολύ καλή υποδομή στην Αυστραλία, έτσι οι ξενώνες και τα δρομολόγια λεωφορείων που εξυπηρετούν τους τουρίστες και τους backpackers είναι συνηθισμένοι, ιδιαίτερα στις κύριες τουριστικές περιοχές της χώρας.

Ταϊλάνδη

Πιθανώς η πιο δημοφιλής χώρα στη Νοτιοανατολική Ασία για εκείνους που κάνουν backpacking στην περιοχή, η Ταϊλάνδη είναι μια όμορφη χώρα, από τις εκπληκτικές παρθένες παραλίες με τα μικρά παραλιακά μπαρ και τα καταλύματα έως τα εκπληκτικά δάση που διασπείρονται στα μαγευτικά βουνά. Υπάρχουν επίσης μερικές μεγάλες ιστορικές τοποθεσίες για να εξερευνήσετε στη χώρα, με την ιστορική πόλη Chiang Mai σπίτι σε έναν πλούσιο εντυπωσιακό ναούς, ενώ τα ερείπια της Ayutthaya, μια φορά η πιο σημαντική πόλη της χώρας είναι εξίσου εντυπωσιακά.

Η χώρα είναι μία από τις ασφαλέστερες στη Νοτιοανατολική Ασία και ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους για τους επισκέπτες είναι αν επιλέξουν να νοικιάσουν μία από τις πανταχού παρούσες μοτοσικλέτες για να προσπαθήσουν να περάσουν στη χώρα. Όταν ασχολείσαι με ντόπιους που προσπαθούν να πουλήσουν κάτι, να είστε προσεκτικοί απάτες και όσοι προσπαθούν να επωφεληθούν από τους επισκέπτες, αν και η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού είναι φιλική και φιλόξενη σε όσους εξερευνούν τη χώρα.

Ιαπωνία

Η Ιαπωνία είναι ένα όμορφο έθνος που απλώνεται σε τέσσερα κύρια νησιά και φιλοξενεί θεαματική ποικιλομορφία, από τα τεράστια αστικά κέντρα πόλεων όπως το Τόκιο και την Οσάκα, στις όμορφες φυσικές περιοχές όπως το όρος Φουτζι και τα καταπληκτικά βουνά του Χοκάιντο με την υπέροχη σκι προορισμοί. Ο πολιτισμός στην Ιαπωνία είναι επίσης πραγματικά υπέροχος και υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε, από την μανία και την anime κουλτούρα έως την υπέροχη τροφή που υπάρχει εκεί.

Η γλώσσα θα αποτελέσει φραγμό για κάποιους ανθρώπους, αλλά οι άνθρωποι της χώρας είναι γενικά φιλικοί και ανοιχτοί για να βοηθήσουν τους επισκέπτες και αυτοί που πραγματικά θέλουν να βυθιστούν στον πολιτισμό θα βρουν τις αποχρώσεις της μάθησης για να κυκλοφορήσουν και να επικοινωνήσουν στα ιαπωνικά να είναι μια μεγάλη πρόκληση. Η Ιαπωνία είναι μια από τις πιο ακριβές χώρες που επισκέπτονται την Ασία, αλλά υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων και συγκοινωνιακών συνδέσεων για να βοηθήσει τους επισκέπτες να περάσουν.

Νέα Ζηλανδία

Η Νέα Ζηλανδία είναι χωρισμένη σε δύο κύρια νησιά, ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο και από τα εκπληκτικά αξιοθέατα όπως το Ninety Mile Beach και το υπέροχο Bay of Islands στο βόρειο νησί μέχρι το Milford Sound στο νότιο νησί , είναι ένα φυσικό κόσμημα. Υπάρχουν επίσης μερικά υπέροχα αθλήματα περιπέτειας για να δοκιμάσετε, όπως bungee άλματα, αλεξίπτωτο πλαγιάς, skydiving, ορεινή ποδηλασία, rafting λευκό νερό και ένα τεράστιο φάσμα άλλων δραστηριοτήτων πάρα πολύ.

Μια άλλη αγγλόφωνη χώρα, η γλώσσα δεν είναι συνήθως πρόβλημα για όσους εξερευνούν τη χώρα, ενώ είναι επίσης μια πολύ ασφαλής χώρα. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από ξενώνες που βρίσκονται σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ υπάρχουν και τα backpacker λεωφορεία για όσους προτιμούν να ταξιδεύουν με άλλους backpackers αντί να χρησιμοποιούν τα κοινά μέσα μαζικής μεταφοράς.

Περού

Ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στη Νότια Αμερική, το Περού είναι πιο διάσημο για το σπίτι στην ιστορική πόλη του Machu Picchu , ένα εντυπωσιακό συγκρότημα ναών και υποστηρικτική υποδομή που βρίσκεται σε ένα απομακρυσμένο και όμορφο λόφο στις Άνδεις. Η χώρα είναι πραγματικά πολύ ποικίλη, από τις όμορφες παραλιακές πόλεις στον Ειρηνικό μέχρι την κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της Λίμας, ενώ οι Άνδεις είναι μια μεγάλη οροσειρά με μερικές μεγάλες υπαίθριες δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε.

Παρόλο που η ισπανική γλώσσα είναι η κύρια γλώσσα που μιλιέται στο Περού, τα άτομα με λίγα λόγια των ισπανικών θα είναι συνήθως σε θέση να περάσουν, καθώς ο τοπικός πληθυσμός στις δημοφιλείς τουριστικές περιοχές θα είναι συνήθως εξοικειωμένος με την επικοινωνία με τους επισκέπτες. Οι μεταφορικές συνδέσεις είναι λίγο πιο ρουστίκ από ό, τι σε πολλές χώρες, με τα λεωφορεία και τα μίνι βίβια να προσφέρουν συνήθως τον πιο κοινό τρόπο να ταξιδεύουν μεταξύ πόλεων και πόλεων στη χώρα.

Λάος

Μια άλλη από τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, το Λάος είναι ένα μικρό περίκλειστο έθνος που φιλοξενεί μερικές όμορφες τοποθεσίες, με το Vientiane να είναι μία από τις πιο χαλαρές πρωτεύουσες που βρίσκονται οπουδήποτε στον κόσμο. Υπάρχουν επίσης πολλές ιστορικές περιοχές όπως ο πλούτος των ναών που βρίσκονται στο Luang Prabang, ενώ υπάρχουν επίσης μερικές εκπληκτικές φυσικές τοποθεσίες, όπως οι απόκρημνοι καρστικοί βράχοι του Nong Khiaw και η υπέροχη πεζοπορία στο Trail Ban Nalan.

Είναι σημαντικό να είστε ήρεμοι και χαλαροί όταν εξερευνάτε το Λάος και ο ρυθμός της ζωής εδώ είναι πολύ χαλαρός, οπότε μην περιμένετε συνδέσεις λεωφορείων υψηλής ταχύτητας ή σχεδόν τίποτα που συμβαίνει σε ρυθμό. Οι φιλικοί άνθρωποι είναι ευτυχείς να βοηθήσουν, αν και μπορούν να βοηθήσουν να μάθουν μερικές φράσεις στο Λαοτιανό, ενώ κάποιοι θα μιλούν επίσης γαλλικά, λόγω της ιστορικής αποικιακής παρουσίας των γαλλικών δυνάμεων στη χώρα. Το Λάος είναι επίσης μια από τις πιο προσιτές χώρες για να εξερευνήσετε, με τα τρόφιμα και τα καταλύματα σχετικά φθηνά.

Σουηδία

Αυτή η Σκανδιναβική χώρα είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες χώρες στην Ευρώπη για να εξερευνήσετε, με μια όμορφη βόρεια περιοχή που εκτείνεται βόρεια στον Αρκτικό Κύκλο και θαυμάσια οργανωμένες πόλεις που είναι πολιτιστικοί και ιστορικοί κόμβοι, με τη Στοκχόλμη ιδιαίτερα να έχει έναν πραγματικό πλούτο ιστορικής αρχιτεκτονικής . Το νησί Gotland βρίσκεται στην ανατολική ακτή της ηπειρωτικής Σουηδίας και είναι μια εξαιρετικά διατηρημένη περιοχή με μερικά εκπληκτικά μεσαιωνικά κτίρια, με εξαιρετική ποδηλασία για να απολαύσετε και στο νησί.

Ένα από τα μειονεκτήματα εδώ είναι ότι είναι αρκετά δαπανηρή η χώρα να εξερευνήσει, με το κόστος των κλινών ξενώνα να κοστίζει περίπου τα ίδια με τα οικονομικά ξενοδοχεία σε ορισμένες από τις πιο προσιτές ευρωπαϊκές χώρες. Ωστόσο, επωφελείται από έναν πληθυσμό που έχει πολλούς ανθρώπους που μιλάνε αγγλικά και είναι ένας φυσικά φιλόξενος προορισμός για τους επισκέπτες, ενώ είναι επίσης μια πολύ ασφαλής χώρα για εξερεύνηση.

Καναδάς

Αν ψάχνετε για μια χώρα που θα σας προσφέρει μερικές εκπληκτικές δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους, τότε ο Καναδάς είναι μια εξαιρετική επιλογή για εξερεύνηση, από τις ατλαντικές επαρχίες στην ανατολική ακτή με την όμορφη ακτογραμμή τους μέχρι τα απομακρυσμένα βορειοδυτικά εδάφη. Ο Καναδάς έχει επίσης μερικές εκπληκτικά κοσμοπολίτικες και ζωντανές πόλεις, με το Μόντρεαλ διάσημο για τις γκαλερί τέχνης και τα μουσεία του, ενώ το Τορόντο διαθέτει μια μεγάλη γκάμα αθλητικών ομάδων και μια εξαιρετική σκηνή νυχτερινής ζωής.

Ο Καναδάς είναι μια χώρα που είναι διάσημη για το ότι είναι πολύ ασφαλής και οι φιλικοί άνθρωποι είναι μια καλή κουβέρτα ασφαλείας εάν ανησυχείτε για ταξίδια σε νέες χώρες. Το δίκτυο μεταφορών είναι καλό σε πολλές από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές, ενώ είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε τις φυσικές απειλές όπως οι αρκούδες κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στη χώρα.

Σερβία

Ως πύλη μεταξύ της Κεντρικής Ευρώπης και των Βαλκανίων, η Σερβία έχει ανακάμψει σημαντικά από τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, αλλά είναι πλέον μια σταθερή δημοκρατική ευρωπαϊκή χώρα, ενώ είναι επίσης από τις πιο προσιτές από τις ευρωπαϊκές χώρες για να διερευνήσει. Η πόλη Novi Sad έχει ένα εκπληκτικό μουσικό φεστιβάλ και καταπληκτικές ιστορικές τοποθεσίες, ενώ η Subotica είναι μια γοητευτική πόλη στα βόρεια με μερικά υπέροχα παλάτια και εκκλησίες, η οποία χρησιμεύει επίσης ως πύλη για το Palic, το δημοφιλές θέρετρο δίπλα στη λίμνη, πόλη.

Πολλοί από τους νεότερους πληθυσμούς στη Σερβία έμαθαν αγγλικά στο σχολείο και θα έχουν την ευκαιρία να εξασκήσουν καθώς σας βοηθούν, αλλά ίσως να θέλετε να αποφύγετε να συζητάτε το δύσκολο θέμα ανεξαρτησίας στο Κοσσυφοπέδιο. Γενικά, η χώρα είναι πολύ ασφαλής, αν και είναι μια χώρα που υποφέρει από ομοφοβία σε ορισμένες περιοχές.

Ινδία

Μια τεράστια χώρα που προσφέρει τεράστια ποικιλία, από τις πολυσύχναστες σούπερ πόλεις με εκατομμύρια κατοίκους, μέχρι το καταπληκτικό τοπίο των Ιμαλαΐων που μπορεί να δει κανείς στο Hindu Kush. Ανάμεσα στα ιστορικά αξιοθέατα είναι ο χρυσός ναός του Amritsar, το Taj Mahal στην Agra και τα ιστορικά φρούρια, συμπεριλαμβανομένου του θεαματικού φρουρίου Amber που βρίσκεται στο Jaipur.

Η Ινδία είναι μια χώρα που έχει έναν λογικό αριθμό ανθρώπων, ιδιαίτερα σε τουριστικές περιοχές που μιλούν αγγλικά, αν και αλλού αυτό δεν είναι τόσο διαδεδομένο. Δυστυχώς, παράλληλα με την επαιτεία, τα μικρά εγκλήματα, όπως οι απάτες pick-up και οι ανταλλαγές χρημάτων, είναι αρκετά συνηθισμένα στη χώρα, οπότε είναι σημαντικό να έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο αν κάτι πάει στραβά.