Μεταφορά στο αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson

Τα ταξί, η δημόσια συγκοινωνία, τα λεωφορεία λαγωνικών και οι μετοχές είναι όλες οι επιλογές

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson της Ατλάντα είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια στον κόσμο. Είναι ένας σημαντικός κόμβος για την εναέρια κυκλοφορία στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες και μια σύνδεση με άλλες πόλεις στα νοτιοανατολικά.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φτάσετε από και προς το Hartsfield-Jackson. Από το Greyhound Flightlink σε υπηρεσίες ταξί για τα μέσα μαζικής μεταφοράς και τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα , είναι μερικές από τις διαθέσιμες επιλογές.

Χερσαίες μεταφορές στο Hartfield-Jackson

Το Κέντρο εδάφους μεταφορών βρίσκεται στο δυτικό άκρο του εσωτερικού κτιρίου και προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς με λεωφορείο (συμπεριλαμβανομένου του εξωτερικού χώρου στάθμευσης και των κοντινών ξενοδοχείων) και υπηρεσίες ταξί, λιμουζίνας και sedan.

Εάν ενδιαφέρεστε να νοικιάσετε αυτοκίνητο, πραγματοποιήστε μια δωρεάν, πέντε λεπτά διαδρομή με το SkyTrain, το οποίο συνδέει επίσης τους επιβάτες με το Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο της Γεωργίας, τα ξενοδοχεία και τα κτίρια γραφείων. Το SkyTrain λειτουργεί έξι τρένα δύο αυτοκινήτων τα οποία μπορούν να μεταφέρουν 100 επιβάτες και τις αποσκευές τους.

Τα ταξί είναι άφθονα στο Χάρτσφιλντ-Τζάκσον, διατίθενται σε βάση πρώτης επίσκεψης, που εξυπηρετείται πρώτη φορά και είναι προσβάσιμα στο κόκκινο λεωφορείο έξω από την αποσκευή αποσκευών. Υπάρχει μια προκαθορισμένη χρέωση μεταξύ του αεροδρομίου και της κεντρικής επιχειρηματικής περιοχής (αυτή η ζώνη περιλαμβάνει επιχειρήσεις που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, στο κέντρο της πόλης και στο Buckhead ) και υπάρχει επιπλέον χρέωση ανά άτομο για δύο ή περισσότερους επιβάτες.

Σταθμός MARTA στο Χάρτσφιλντ-Τζάκσον

Η MARTA (Η Αρχή Ταχείας Διαμετακόμισης της Ατλάντα) διαθέτει σταθμό που βρίσκεται στην περιοχή διεκδίκησης αποσκευών του αεροδρομίου. Όλα τα κόκκινα και χρυσά τρένα MARTA θα σας μεταφέρουν στο κέντρο της Ατλάντα, στο Midtown και στο Buckhead. Για πρόσθετες θέσεις και χρονοδιαγράμματα σταθμών, ελέγξτε την ιστοσελίδα της MARTA.

Greyhound Flightlink στο Χάρτσφιλντ-Τζάκσον

Greyhound Flightlink, μια άλλη επιλογή για υπηρεσία λεωφορείων, βρίσκεται στο κατώτερο επίπεδο του βόρειου τερματικού σταθμού. Οι επιβάτες μπορούν να πιάσουν λεωφορεία στην Ουάσιγκτον, στη Νέα Υόρκη και σε άλλες πόλεις.

Uber και Lyft στο Hartsfield-Jackson International

Εάν έχετε τις εφαρμογές smartphone Uber ή Lyft, μπορείτε να καλέσετε για μια βόλτα όταν είστε έτοιμοι να σας παραλάβουμε (μην καλέσετε το δεύτερο που προσγειώνεται η πτήση σας). Οι υπηρεσίες επιβατών μπορούν να παραλάβουν επιβάτες στο εγχώριο τερματικό οπουδήποτε στο χαμηλότερο επίπεδο. Για διεθνείς πρατήρια, πηγαίνετε στο εξωτερικό περίπτερο της περιοχής αφίξεων χαμηλότερου επιπέδου του διεθνούς τερματικού σταθμού.

Να σημειωθεί ότι εκτός από το κόστος του ταξιδιού σας, θα πληρώσετε μια επιπλέον χρέωση για το αεροδρόμιο με το Lyft ή το Uber.

Ασφαλείς περιοχές στο Χάρτσφιλντ-Τζάκσον

Αν φτάσετε στο διεθνή τερματικό σταθμό και θέλετε να μπείτε σε ασφαλείς περιοχές του εγχώριου αεροδρομίου, θα πρέπει να πιάσετε μια δωρεάν υποδοχή μεταφοράς που συνδέει τους επιβάτες στο διεθνές τερματικό με υπάρχουσες εγκαταστάσεις. Υπάρχουν δύο επιλογές: μια βόλτα 15 λεπτών από το κέντρο εδάφους του εγχώριου τερματικού σταθμού ή μια ξεχωριστή διαδρομή 15 λεπτών με το κέντρο ενοικίασης αυτοκινήτων

Οδηγίες οδήγησης από το κέντρο της Ατλάντα προς το Χάρτσφιλντ-Τζάκσον

Για να φτάσετε στο αεροδρόμιο από το κέντρο της πόλης, θα πάρετε τη διαδρομή 85/75 South, μια διακρατική περιοχή γνωστή ως "The Connector", μέσα από το κέντρο της Ατλάντα.

Από το σύνδεσμο:

Για λόγους GPS, η διεύθυνση του εγχώριου τερματικού σταθμού είναι 6000 North Terminal Parkway, Suite 4000, Ατλάντα, 30320. Η διεθνής διεύθυνση τερματικού σταθμού είναι 2600 Maynard H. Jackson Jr. Blvd., Ατλάντα, 30354.